*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54883 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Μπάχαλο!
Οαεδιτες και Υπεπθιτες ενωθείτε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΡΥ

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Εγώ προσωπικά καθόλου δεν κρύβομαι,μέχρι και φωτογραφία μου θα δεις άμα ψάξεις το mail μου στο internet.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
 ipermahia σε θα σε  παρακαλέσω για άλλη μια φορά να μην γράφεις με κεφαλαία. Σε παρακαλώ τροποποίησε το μήνυμα σου σε πεζά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Αγαπητη Υπερμαχια σου ξαναλεω οτι σεβομαι το προβλημα σου και προσθετω τα εξης για αποφυγη παρεξηγησεων....1.Δεν ειμαι και τοσο μικρη οσο νομιζεις....2.Δεν εχω δουλεψει ΠΟΤΕ ΠΔΣ γιατι δεν ειχα βυσμα....3.Ολες οι ωρες που εχω παρει σαν ωρομισθια ηταν μεσω των πινακων του ΥΠΕΠΘ 4.Δεν εχω δουλεψει ποτε αναπληρωτρια...5.Εχω δωσει ως τωρα 3 φορες ΑΣΕΠ και ημουν παντα επιτυχουσα,ετσι κατορθωνα να ειμαι σε σχετικα καλη σειρα στον πινακα ωρομισθιων του ΥΠΕΠΘ...6Διπλα στο σπιτι μου δεν εχω δουλεψει ποτε  γιατι δεν ειχα γνωριμιες....7Φετος αφησα την οικογενεια μου για να παω σε αλλο νομο να δουλεψω σαν ωρομισθια......Ποιος ειναι αδικημενος λοιπον???
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΡΥ

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ

καλή μου κυρία, ούτε κρυβόμαστε ούτε όμως είναι ανάγκη να ξέρεις και τα στοιχεία μας.....!
Άλλωστε οι πίνακες στους οποίους είμαστε εγγεγραμμένοι είναι ανοιχτοί εδω και στην διάθεση όλως εδώ και αρκετά χρόνια, συμβαίνει το ίδο και με τους δικούς σας πίνακες;

και επειδή το έφερε η κουβέντα κάτι ρώτησα μερικά μηνύματα πιο πίσω....γίνεται να μας απαντήσεις ή όχι;

+++ σε παρακαλώ δείξε πρώτα λίγο σεβασμό στον moderator που σου ζητάει για δεύτερη φορά να μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και μετά δείχνεις σεβασμό στην πολιτική ηγεσία και σε εμάς....

Μαλλον η συναδελφος θεωρει τις προσληψεις απο τους πινακες του  ΥΠΕΠΘ προσληψεις απο το παραθυρο.....Γι αυτο θα κλεισουμε δεκαετια ως ωρομισθιοι και θα παρουμε συνταξη απο τα ολοημερα ετσι οπως παμε......Εξαλου οταν αρχισαν να δουλευουν γνωριζαν οτι η προυπηρεσια τους δεν αναγνωριζεται......Κι εγω δουλευα στα ΙΕΚ 4 χρονια αλλα τα παρατησα διοτι ειναι προυπηρεσια χωρις αντικρισμα......Τι πρεπει να κανουμε?????
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2008, 10:22:05 pm από leti77 »
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
  Ήθελα ν' αποφύγω να μιλήσω αλλά...δεν αντέχω...Δεν καταλαβαίνω την όλη ιστορία...Όσοι αφιέρωσαν την ως τώρα ζωή τους στη συλλογή των όποιων  μορίων, ας υποστούν... τις συνέπειες αυτής τους της επιλογής...Πώς είναι δυνατόν να εξακολουθούμε να ζητάμε δημοσιουπαλληλικές εγγυήσεις από ένα καταρρέον σύστημα;...Είμαστε τόσο αισιόδοξοι; Το '93 πήρα πτυχίο...μέχρι το '98 που καταργήθηκε η επετηρίδα, έπρεπε να μιζεριάζω περιμένοντας το κράτος να με σώσει; Ποιο κράτος; Διαχειριστές δημόσιοι υπάλληλοι είναι, με παχυλούς μισθούς...τη θέση τους δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν, θα εγγυηθούν τη μοίρα χιλιάδων.................;Το σύστημα έχει μπλοκάρει...Και το μόνο που του έχει απομείνει είναι η τύποις καταφυγή σε δήθεν αξιοκρατικές διαδικασίες(ΑΣΕΠ), που, όμως, αυτές επιτρέπουν στους αδιάφορους για τα "μόρια"(ΠΔΣ,ωρομισθίες, ΟΑΕΔ;...) να "τρουπώνουν" από το "αξιοκρατικό" παράθυρο(ΑΣΕΠ)...στον υποτιθέμενο "δημόσιο" παράδεισο, από τον οποίο θα πάρουν σύνταξη οι περισσότεροι νεκροί...Είναι θλιβερή η ιδεολογικοποίηση των αδυναμιών, όλων μας...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
  Ήθελα ν' αποφύγω να μιλήσω αλλά...δεν αντέχω...Δεν καταλαβαίνω την όλη ιστορία...Όσοι αφιέρωσαν την ως τώρα ζωή τους στη συλλογή των όποιων  μορίων, ας υποστούν... τις συνέπειες αυτής τους της επιλογής...Πώς είναι δυνατόν να εξακολουθούμε να ζητάμε δημοσιουπαλληλικές εγγυήσεις από ένα καταρρέον σύστημα;...Είμαστε τόσο αισιόδοξοι; Το '93 πήρα πτυχίο...μέχρι το '98 που καταργήθηκε η επετηρίδα, έπρεπε να μιζεριάζω περιμένοντας το κράτος να με σώσει; Ποιο κράτος; Διαχειριστές δημόσιοι υπάλληλοι είναι, με παχυλούς μισθούς...τη θέση τους δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν, θα εγγυηθούν τη μοίρα χιλιάδων.................;Το σύστημα έχει μπλοκάρει...Και το μόνο που του έχει απομείνει είναι η τύποις καταφυγή σε δήθεν αξιοκρατικές διαδικασίες(ΑΣΕΠ), που, όμως, αυτές επιτρέπουν στους αδιάφορους για τα "μόρια"(ΠΔΣ,ωρομισθίες, ΟΑΕΔ;...) να "τρουπώνουν" από το "αξιοκρατικό" παράθυρο(ΑΣΕΠ)...στον υποτιθέμενο "δημόσιο" παράδεισο, από τον οποίο θα πάρουν σύνταξη οι περισσότεροι νεκροί...Είναι θλιβερή η ιδεολογικοποίηση των αδυναμιών, όλων μας...

OXI VICA!

Δεν πρέπει κανένας επιστήμονας να είναι απαισιόδοξος!Δεν πρέπει κανένας επιστήμονας να νικιέται από τους βολεμένους!Το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν εσένα ή εμένα ή οποιονδήποτε ζητάει το δίκιο του χωρίς να γλείψει δεν είναι ότι αυτό είναι δύσκολο και δεν μπορούν να το καταλάβουν ότι αλλά οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής!

Μου έλεγε μια συνάδελφος χημικός που είμαστε κάποτε μαζί στην επετηρίδα, ότι ένιωσε σαν σκουπίδι όταν πήγαινε από σχολείο σε σχολείο και μιλούσε με τους διευθυντές για να πάρει κάποιο δίωρο στην πρόσθετη΄"Έτρωγε πόρτα" γιατί προφανώς τις θέσεις τις είχαν τάξει κάπου αλλού!

Διαφωνώ μαζί σου για το καταρρέον σύστημα!Εμείς είμαστε αυτοί που καταρρέουμε!Ξέρεις πόσοι εκλεκτοί μας συνάδελφοι έχουν διοριστεί μετά ΄το 1998;
Ήμουν στις κινητοποιήσεις του 1998 και στην Αθήνα και στα εξεταστικά κέντρα!Στο εξεταστικό κέντρο των Σερρών οι επιτηρητές ήταν υπάλληλοι του Δασαρχείου γιατί τότε οι εκπαιδευτικοί είχαν αρνηθεί! Τώρα ίσως και να δεις επιτηρητές μικρότερους σε ηλικία από σένα!
Τι έγινε τότε; Μας πούλησαν οι εκλεκτοί μας συνδικαλιστές με τη συμφωνία του 16 μηνου!Πως είχαν μπορέσει να μαζέψουν τόση προϋπηρεσία;Ευχαρίστως να σου εξηγήσω!
Τότε στις αιτήσεις είχαμε δικαίωμα να δηλώσουμε μόνο τρεις νομούς!Κάποιοι δήλωναν 10 γιατί δεν υπήρχε το σύστημα μηχανογράφησης για το ελέγξουν!

Ήμουν παρούσα σε μια δίκη κατά συναδέλφου που παρουσίασε πλαστά χαρτιά ότι ήταν κόρη πολύτεκνης μάνας ( έκανε τη μάνα της  ανάπηρη και ως τρίτεκνη έγινε πολύτεκνη)!

Έρχονται λοιπόν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που η ηλικία τους δεν ξεπερνάει τα 35 να κρίνουν τον τρόπο πρόσληψης τον δικό μου, που πετάχτηκα από την επετηρίδα με βίαιο τρόπο και έπρεπε να βρω τρόπο να επιβιώσω!Να μπω κάπου από την πόρτα γιατί αυτός είναι τρόπος ζωής!

Η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ είχε τάξει μόρια παλαιότητας πτυχίου!Δεν τα έδωσε!Μα πως να τα δώσει όταν κάθε ........ κάποιοι άλλοι συνδικαλιστές πίνουν καφέδες στο κυλικείο του ΥΠΕΠΘ!Μην φανταστείς ότι κερδίζουν κάτι αυτοί για το σύνολο!Για τον εαυτό τους μόνο κερδίζουν!

Όταν επιτρέπουμε ένα σύστημα να σαπίζει, σε λίγο θα μας παρασύρει και εμάς τους ίδιους, το έχει κάνει σε πολλούς!
Είναι συμπτωματικό πως αυτοί που δοκίμασαν να παίξουν με τη ζωή μας δεν μπήκαν στη

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μια απάντηση για όλους!

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από τον moderator γιατί δεν είδα το μήνυμά του αλλά και δεν γνώριζα τον περιορισμό!

Σχετικά με όλα τα υπόλοιπα μηνύματα, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα! Είστε πολλοί και είμαι μόνο μία!

Θα απαντήσω μόνο για τον πρόσληψης για τον οποίο μίλησε ο συνάδελφος! Στον δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ υπάρχει νομίζω ακόμη η τελευταία προκήρυξη και η υπουργική απόφαση που λέει για τη μοριοδότητηση για τα μόρια που παίρνουν όσοι έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό ή ΑΣΠΑΙΤΕ για τις τεχνικές ειδικότητες! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πιο εύκολα ελέγχεται το σύστημα πρόσληψης του ΟΑΕΔ παρά το ΥΠΕΠΘ!

Αυτό όμως που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως είναι δυνατόν να τα βάζετε με 300 που πρέπει σύμφωνα με την αρχή της ισότητας να εφυλλοχωρήσουν ( έκφραση κου Καλού) στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και δεν τα βάζετε με αρκετές εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες και μην με  θεωρήσετε υπερβολική, που εντάσσονται κάθε χρόνο από όλα εκείνα τα παράθυρα για να μπουν στο ΥΠΕΠΘ!
Είναι λοιπόν αγαπητοί μου συνάδελφοι πιο εύκολο να αντιδράτε για τους λίγους για να μην γίνει κάτι, γιατί εγώ δεν είδα από τη συνέντευξη τύπου του κου Λυκουρέτζου ότι θα δοθεί άμεση λύση, παρά για όλες αυτές τις άδικες προϋπηρεσίες που έχουν αποκτηθεί εις βάρος σας!

Εγώ θέλω να πιστεύω πως θα κερδίσει ο νόμος!Αλλά μπορεί και όχι!Μπορεί κάποιος συνεργάτης της πολιτικής ηγεσίας να μπαινοβγαίνει εδώ μέσα ή κάποιος από δω να τα μεταφέρει και να μην γίνει τίποτα στο τέλος!Να δει η πολιτική ηγεσία στο φόρουμ την αντίδρασή σας και να φοβηθούν!Μπορείν να περιμένουμε να δικαιωθούμε με κάποια δικαστική απόφαση που θα έρθει μετά από 4 χρόνια!
Είστε πολλοί εδώ μέσα και εγώ βλέπετε  είμαι μόνη μου! Θα μπορούσα να μην μπω καν στη διαδικασία απάντησης αλλά το κάνω επειδή κατανοώ την αγωνία σας!Επειδή και εμείς έχουμε τους "Εφιάλτες μας" ίσως να χαθούμε και εμείς σε κάποιο στενό μέσα σε όλον αυτόν τον λαβύρινθο!Μπορεί και όχι!

Αυτό όμως που μάθαμε είναι "ότι μπορεί η Τροία να έπεσε, μπορεί οι Τρώες να χάθηκαν, αλλά και ο Αχιλλέας δεν έφυγε από εκεί αθάνατος!"

Σχετικά με τον τρόπο πρόσληψής μου σας είπα πως είμαι στη διάθεσή σας! Να ζητήσετε εισαγγελική παρέμβαση για να δείτε αν η προϋπηρεσία μου μπορεί να αμφισβητηθεί ή αν έχω προσληφθεί παράνομα!

Συναδελφικά

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αυτό όμως που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως είναι δυνατόν να τα βάζετε με 300 που πρέπει σύμφωνα με την αρχή της ισότητας να εφυλλοχωρήσουν ( έκφραση κου Καλού) στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και δεν τα βάζετε με αρκετές εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες και μην με  θεωρήσετε υπερβολική, που εντάσσονται κάθε χρόνο από όλα εκείνα τα παράθυρα για να μπουν στο ΥΠΕΠΘ!

Ποιοι είναι οι "εκατοντάδες" για να μην πούμε για "χιλιάδες" που μπαίνουν στους πίνακες?
Σε ποια θέση μπαίνουν στους πίνακες?
Με μισό,1 άντε 2 το πολύ μόρια που μπαίνουν στον πίνακα και είναι στον πάτο του απειλούν όσους πρόκειται να διοριστούν άμεσα?
Γιατί αν μπούνε στον πίνακα της προυπηρεσίας όσοι δούλευαν για τον ΟΑΕΔ αυτό θα  γίνει..............

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
και πάλι απαντήσεις δεν παίρνουμε στα 2 ερωτήματα που κάναμε αγαπητή μου......να υποθέσω κάτι;

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μια απάντηση για όλους!

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από τον moderator γιατί δεν είδα το μήνυμά του αλλά και δεν γνώριζα τον περιορισμό.

Νομίζω ότι δε διαβάζει κανένα μήνυμα,πως θα σου απαντήσει άμα δε ξέρει καν τι τη ρώτησες............

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ

Δεν νομίζω να έχω πει μέχρι τώρα ότι δεν έχετε δίκιο. Ως προς αυτό που λες, είσαι εντελώς λάθος. Και σε αυτό το forum και αλλού, έχουν γίνει ηρωικοί καβγάδες για τέτοια θέματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς εδώ που να υποστηρίζει οποιαδήποτε αδικία. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των τριτέκνων, της Σιβιτανίδειου, των εκκλησιαστικών και της ΠΔΣ, για τα οποία ωρύεται ολόκληρο το forum. Με όλους τα βάζουμε.

Αυτό που με έχει ενοχλήσει, προσωπικά, και το έχω ξαναπεί, είναι η λογική του: Αφού δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα να κλείσουμε τα παράθυρα, πρέπει να επιτρέψουμε να ανοίξει άλλο ένα. Από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή για να κλείσουν τα παράθυρα, έστω και αν κάθε παράθυρο είναι ενάντια στα μικροσυμφέροντα κάποιας συγκεκριμένης ομάδας, ενίοτε ενάντια και στα δικά μου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182585
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)