*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 55032 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Και αυτοι που διαβαζουν για τον ΑΣΕΠ chrisoof, εχουν οικογενειες παιδια ειναι ανω των σαραντα, χτυπανε δωδεκαωρα στους δρομους  και εχουν υποχρεωσεις και δανεια.
Αποψη σου ειναι οτι ο καθενας βολευεται οπως μπορει.
Εμενα αποψη μου ειναι να δουλευω στα φροντιστηρια για να ξοφλαω δανεια οχι για διακοπες ουτε για καινουριο αυτοκινητο αλλα για να πληρωσω νοσοκομεια και εγχειρισεις που εχω υποστει. Τεσσερις μερες μετα απο επεμβαση σηκωθηκα απο το νοσοκομειο για να δωσω ΑΣΕΠ. Αν και εγω κοιτουσα να χωθω οπως λες θα εμπαινα απο το παραθυρο για λογους υγειας σπρωχνοντας λιγακι.
Αφου εχεις τοσα χρονια εμπειρια στον ΟΑΕΔ γιατι παιρνεις ταμειο ανεργιας και δε δουλευεις σε καποιο φροντιστηριο? Αφου ησουν τοσο αξιος στον ΟΑΕΔ πρεπει να εχεις γινει αναρπαστος! Θελεις να πεις οτι ή δημοσιο ή τιποτα? Και οι υπολοιποι που δουλευουμε τη μερα και διαβαζουμε τη νυχτα καλα κοροιδα ειμαστε!!!
Λυπαμαι ομως συναδελφε! Δεν ειπαμε να μη βρεθει καποια λυση και για εσας. Εγω δε θα ειχα αντιρρηση για μια πριμοδοτηση ή αν περνουσατε τουλαχιστον τη βαση του ΑΣΕΠ κατι να γινοταν και για εσας (αλλωστε συναδελφικη αλληλεγγυη πρεπει να υπαρχει) αλλα εσεις θεωρειτε τους αλλους κοροιδα και αναξιους και περιμενετε να σας στειλουν το διοριστηριο και στο σπιτι!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος chrissoof

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπά ότι κάνεις και κάνε ότι αγαπάς
    • Προφίλ
Kellykou
Στον ΑΣΕΠ εξετάζονται μόνο όσοι είναι από το ΥΠΕΠΘ? . Στον ΑΣΕΠ εξετάζετε όλος ο κόσμος και όποιος είναι τυχερός  πλην εξαιρέσεων είναι στους διοριστέους . Ο διαγωνισμός είναι το δεξί μας χέρι και πάντα συμμετέχουμε.
Για τον ΑΣΕΠ.
Και τι αξιοκρατικές εξετάσεις είναι αυτές που όταν θέλουν κόσμο οι ερωτήσεις είναι του τύπου «ποια είναι η θύρα του ποντικιού»  και όταν δεν θέλουν η δεν έχουν πολλές θέσεις οι ερωτήσεις είναι του τύπου «σε ένα δευτερόλεπτο να μας πείτε πόσο κάνει  το 23456345434636/32425235» και όποιος το βρει ε τότε άξιος. Κάλος ο ΑΣΕΠ δεν λέω και το τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ και αυτό καλό, είναι για κάτι τύπους που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαβάζουν, καλά κάνουν φυσικά αφού έχουν την δύναμη και τον χρόνο.
Δεν κατάλαβα εσείς θέλετε να γίνονται οι διορισμοί μόνο από τον ΑΣΕΠ τέλος το 60 40?
Και μην κολλάτε στο εάν το ξέραμε η δεν το ξέραμε  στην ουσία να μπείτε που το σύστημα πετά στην ανεργία ένα σωρό οικογένειες. 

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Ε άμα το ξέρατε κάντε τουμπεκί τώρα.
Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι να είσαι σε μια σχέση η οποία δε σε ικανοποιεί και να γκρινιάζεις και από πάνω._
Άμα δε σας άρεζε να βρίσκατε άλλη δουλειά,όπως οι συνάδελφοί σας που έλιωσαν στα φροντηστίρια και τους μεγάλωσαν τα παιδιά οι πεθερές και οι συμπεθέρες.

Να δώσετε και εσείς ΑΣΕΠ όπως όλος ο κόσμος και να αφήσετε κατά μέρους τις ντεμεκ ιδεολογίες περί υποτίμησης των πτυχίων.
Και άμα είσαι στους επιτυχόντες και βρεθεί κάποιος να σε κατηγορήσει, εγώ θα μπω μπροστά και θα σε υπερασπστώ.

ΥΓ : Πάω να ψάξω τη γραμματική που είχα στην Α λυκείου,μιλαμε για 95-96 τώρα έτσι...........

Τη δική σου την ανεργία τη σκέφτεσαι,την ανεργία όσων ρύθμισαν τις ζωές τους με βάση την αναπλήρωση ή το διορισμό που έρχεστε τώρα εσείς με το έτσι θέλω να τους πάρετε τη σκέφτηκες? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Καλά είχαν ησυχάσει το απόγευμα οι οαεδίτες,τι το ήθελα και έταξα να μάθω απ'έξω το τύθιμη?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2008, 12:02:29 am από Αγάπη »

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
kellykou

Το έχασα μήπως η δεν μου είπες πως γίνεται η αξιολόγηση στο ΥΠΕΠΘ Όχι για διορισμό αλλά για αναπληρωτές. Γιατί κανένας ΟΑΕΔΙΤΗΣ δεν μίλησε για διορισμό . Μόνο για αναγνώριση. Αλλά για να σε προλάβω τρώγωντας έρχεται η όρεξη
Και πριν πολλά χρόνια οι άνθρωποι δούλευαν για μια χούφτα ρύζι . Αφού το ήξεραν γιατί δούλευαν τότε η μήπως δεν το ήξεραν .(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αγάπη
Υποθετική ερώτηση
Δηλαδή εάν είχα προϋπηρεσία από την Γερμανία από ένα σχολείο σαν τον ΟΑΕΔ και έμπαινα στους πίνακες πάλι θα σε πείραζε.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις κι εσύ..........
Θέλεις να μπεις στον πίνακα προυπηρεσίας τη στιγμή που δε ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημα
και πως γινεται η επιλογή όσων πάνε ωρομίσθιοι,αναπληρωτές και διορίζονται.......... ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Κανείς δεν ισχυρίσθηκε ότι δεν υπαρχουν και άλλες αδικίες.εκκλησιαστικά,σιβητανίδειος,ΠΔΣ,Ναυτικά λύκεια και άλλα πολλά.το ότι ήδη υπάρχουν αδικίες αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να νομιμοποιήσουμε έστω και ηθικά οποιαδήποτε άλλη αδικία πρόκειται να συμβεί?
απλά θα φωνάζουμε για ακόμη μίααδικία που λέγεται ΟΑΕΔ.
Θα μου πεις και τι έγινε?εσεις αγωνίζεστε για την πάρτη σας.οκ δεκτό αν και δεν συμφωνώ.
κατά την γνώμη μου μην προσπαθείτε να προβάλετε μία άδικη απαίτηση ώστε να ισοφαρίσετε τον άδικο ομολογουμένως εμπαιγμό σας από το κράτος.
υπάρχει έστω και ένας πολίτης αυτής της χώρας που δεν έχει αδικηθεί ή πιστευει ότι δεν έχει αδικηθεί από αυτό το κράτος?
αυτό δεν σημαίνει ότι η αδικία που υφίσταται κάποιος πρέπει να γίνει εφαλτήριο για νέες αδικίες εις βάρος άλλων .λογική ντόμινο δηλαδη?
ξέρετε πόσες αδικίες έγιναν με 16μηνα 30μηνα και διάφορα άλλα κόλπα?ξέρετε πόσοι από μας προσφύγαμε στα δικαστήρια?πάρα πολλοί.τουλαχιστον έχουμε αξιοπρέπεια και δεν κλαψουρίζουμε για να πετύχουμε μια νέα αδικία εις βάρος άλλων.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θα σε πείραζε ? ξαναρωτώ

Εάν ξέρεις την αξιολόγηση που γίνεται στο ΥΠΕΠΘ αλλιώς άσε την kellykou  να μας πει

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αγάπη
Υποθετική ερώτηση
Δηλαδή εάν είχα προϋπηρεσία από την Γερμανία από ένα σχολείο σαν τον ΟΑΕΔ και έμπαινα στους πίνακες πάλι θα σε πείραζε.

Θα σας πείραζε?

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
και βέβαια θα πείραζε

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
kellykou

Το έχασα μήπως η δεν μου είπες πως γίνεται η αξιολόγηση στο ΥΠΕΠΘ Όχι για διορισμό αλλά για αναπληρωτές. Γιατί κανένας ΟΑΕΔΙΤΗΣ δεν μίλησε για διορισμό . Μόνο για αναγνώριση. Αλλά για να σε προλάβω τρώγωντας έρχεται η όρεξη
Και πριν πολλά χρόνια οι άνθρωποι δούλευαν για μια χούφτα ρύζι . Αφού το ήξεραν γιατί δούλευαν τότε η μήπως δεν το ήξεραν .(
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2008, 12:32:30 am από Αγάπη »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτό που βλέπω είναι ότι γεμίζουμε τις σελίδες του φορουμ χωρίς ουσία γιατί λύση δεν μπορούμε να βρούμε η τουλάχιστον να καταλήξουμε σε κάτι . Και το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η πολιτεία να το λύσουμε εμείς.

Θα σε πείραζε αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και να ξέρεις ένα πράγμα ότι όσο εμείς είμαστε αντιμέτωποι τόσο καλλίτερο γίνεται το έδαφος για κατάργηση του πίνακα και διορισμό  μόνο από ΑΣΕΠ. Και πάλι θα είμαστε μέσα σε όλα εμείς και στους διαγωνισμούς και στους πίνακες γιατί είναι το σωστό.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες .Πες μου πως γίνεται η αξιολόγηση για να μπεις στους πίνακες αναπληρωτές ωρομίσθιο ΠΔΣ  . οχι για διορισμό

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Για ΠΔΣ με μέσο θα πάρεις καλές ώρες,8-10,αλλιώς τη βγάζεις με 1 2ωράκι που μεταφράζεται σε μισό μόριο το χρόνο,
στην περίπτωση βέβαια που ξεκινάς νωρίς και δε χάνεις ούτε μία ώρα.
Εξαρτάται φυσικα και από την περιοχή,μην περιμένεις χωρίς μέσο να πάρεις έστω και 1 2ωρο στη Θεσ..
Στα Σφακιά όμως μπορείς.

Γιατί ρωτάς,άκουσες κανέναν να υποστηρίζει την επιλογή αυτών που διδάσκουν ΠΔΣ με βάση το μέσο?
Σου ξαναλέω,διάβασε προσεκτικά τι γράφουμε στα μηνύματά μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2008, 01:00:43 am από Αγάπη »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)