*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 55077 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος missathens

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
   Μάλλον δεν κατάλαβες. Ή δε διάβασες προσεκτικά όσα έγραψα. Προσωπικά με ενδιαφέρει ο διορισμός μέσω ΑΣΕΠ. Για 0.25 μόρια έχασα το διορισμό. Για μένα ο ΟΑΕΔ ήταν κάτι εντελώς τυχαίο. Και σε περίπτωση που γίνει κάποια ρύθμιση για το θέμα των ΟΑΕΔιτών δε θα με αφορά. Εγώ απλώς επισήμανα κάποια πράγματα. Και δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάς όσους έχουν πτυχία του 2001 και εξής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Από ότι βλέπω,εσύ δε διάβασες καλά το μήνυμά του.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Γνωρίζω όμως πολλούς καθηγητές που στα 40 τους θα μείνουν άνεργοι γιατί πραγματικά δεν τους κάλεσαν ποτέ στο ΥΠΕΠΘ και ο ΟΑΕΔ ήταν η άλλη λύση. Και τώρα που το ΥΠΕΠΘ δεν επέτρεψε στον ΟΑΕΔ να λειτουργήσει με ΕΠΑΛ ίσως θα έπρεπε να καταλάβουμε τη θέση τους. Απλώς ήθελα να θυμήσω σε όλους μας ότι τα πράγματα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι "άσπρο - μαύρο". Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλο σημείο, όλοι συνάδελφοι είμαστε! Και μην ξεχνάτε ότι η αντίδραση φυσικά φέρνει αντίδραση... Ευχαριστώ πολύ.
Στόχος της απάντησής μου δεν είναι να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με τη συνάδελφο, άλλωστε από το ύφος της φαίνεται πολύ συμπαθής.Στόχος μου είναι να πω τις προσωπικές μου απόψεις με αφορμή τα γραφόμενα στην παράθεση.
1. Δεν μπορεί να σταθεί ,κατά τη γνώμη μου, ως επιχείρημα το γεγονός ότι ,επειδή οι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ δεν κλήθηκαν από το ΥΠΕΠΘ, βρήκαν τη λύση στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ. Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που δεν κλήθηκαν από πουθενά.Με αυτούς τι θα έπρεπε να γίνει;
2. Το ότι τα πράγματα δεν πρέπει να είναι "άσπρο - μαύρο" να ισχύει για όλους. Αν δηλαδή αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους, δεν θα θιγούν κάποιοι που θα πήγαιναν ωρομίσθιοι, αναπληρωτές ή θα διορίζονταν μόνιμοι;
Καταλήγοντας, αν μπορεί να γίνει κάτι χωρίς να θιγούν άλλα άτομα, καλώς να γίνει!Είναι καθαρά στην αρμοδιότητα του υπουργείου.

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Αγαπητή Υπερμαχία.Θίγεις προσωπικά θέματα αλλά δεν πρόκειται να ακολουθήσω ούτε το ύφος σου ούτε την ουσία των λεγομένων σου διότι απλά είναι ανούσια και κακοήθη.
Δεν μ ενδιαφέρει το θέμα σας ούτε θα σας υποστήριζα γιατί έχετε υιοθετήσει ένα πολύ επιθετικό στυλ ,ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει το δικό σας λες και όλοι οι υπόλοιποι είναι τυφλοί ανόητοι και κακεντρεχείς.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας αλλά με τέτοιο ύφος απόψεων είστε κοινωνικά χαμένοι.δεν σας νοιάζει βέβαια αυτό αλλά για μένα θα χάσετε το δίκιο σας με όλα αυτά.
Καλή συνέχεια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Αγαπητέ geochem, μάλλον μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε!Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί σε ενοχλεί η αντεπίθεση,όταν ο ίδιος το ξεκίνησες!Μόνος σου είπες πως πίνεις καφέ με φίλους σου ΟΑΕΔΙΤΕΣ και πως ξέρεις πως υπάρχει κάτι ενστάσιμο στον τρόπο πρόσληψής τους, και εγώ μάλιστα σου απάντησα , πως δεν θα περιμένω από σένα να τους  καταγγείλεις αλλά θα το κάνουμε εμείς μόνοι μας!
Για μένα δεν είναι κακοήθεια να ζητώ το δίκιο μου και να καταγγέλω ότι υπάρχει κάτι που δεν είναι νόμιμο!
Παρακολουθώ όμως μια άγρια επίθεση απέναντί μας!Δεν γίνεται αντιληπτή η μητρική μας γλώσσα και αυτό γιατί τα συμφέροντα πάνω από τη λογική και τη νομική συνέπεια!
Λες ότι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα μας, αλλά δεν είδα να υποστηρίζεις τη νομική επιχειρηματολογία που έθεσα στη διάθεσή σας!
Ότι κοινωνικά είμαστε χαμένοι δεν το συζητώ!Αυτό είναι το μόνο που είναι σίγουρο!
Το ξέρουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα στο τέλος και ότι όλοι οι αγώνες μας θα πάνε στράφι,αλλά θα τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας γιατί θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε!
Αλλά θα για το μόνο που θα λυπηθώ ότι τα συμφέροντα λίγων ( όχι τα δικά σου) υπερίσχυσαν παρασκηνιακά γιατί έτσι βολεύει το σάπιο σύστημα!
Συγνώμη αν είπα κάτι που σε στενοχώρησε!Δεν είχα την πρόθεση!Απλά προσπαθώ να αποδείξω το αυτονόητο ότι σπούδασα για να είμαι καθηγήτρια (όπως και εσύ)!
Σχετικά με το ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

Αριθμητικά στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των εκπαιδευτικών ανά περιφέρεια, κλάδο και ειδικότητα!

http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/914132

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ε άμα το ξέρατε κάντε τουμπεκί τώρα.
Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι να είσαι σε μια σχέση η οποία δε σε ικανοποιεί και να γκρινιάζεις και από πάνω._
Άμα δε σας άρεζε να βρίσκατε άλλη δουλειά,όπως οι συνάδελφοί σας που έλιωσαν στα φροντηστίρια και τους μεγάλωσαν τα παιδιά οι πεθερές και οι συμπεθέρες.

Να δώσετε και εσείς ΑΣΕΠ όπως όλος ο κόσμος και να αφήσετε κατά μέρους τις ντεμεκ ιδεολογίες περί υποτίμησης των πτυχίων.
Και άμα είσαι στους επιτυχόντες και βρεθεί κάποιος να σε κατηγορήσει, εγώ θα μπω μπροστά και θα σε υπερασπστώ.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Συμφωνω με Αγαπη και ρωταω,την ερευνα την παραθετεις για να μας αποδειξεις οτι ειστε λιγοι εε??Ξαναπροσπαθησε τοτε γιατι  δεν το πετυχες.....Οσον αφορα τη συνεντευξη στο καναλι της Δραμας οπου παραπονιεσαι για τα λιγοστα λεφτα να σου θυμησω οτι εμεις που δουλευουμε αξιοκρατικα με ΑΣΕΠ και πινακες στα ολοημερα για 5 και 6 χρονια και ειμαστε ακομα αδιοριστοι και εχουμε το πολυ μεχρι 12 ωρες ζουμε με τα λεφτα του μπαμπα καθως τα 300 το μηνα δεν φτανουν..Μηπως πρεπει κι εμεις να βγουμε να κλαφτουμε σε καποιο καναλι για τα λεφτα???Δεν νομιζω....Α,και για να μην το ξεχασω,αναφερεις οτι η κυρια Γιαννακου εχασε το υπουργειο επειδη την τιμωρησατε εσεις οι 300 του ΟΑΕΔ...Μα αν ειστε  τοσοι πολλοι μπορειτε να ριξετε και κυβερνησεις σωστα???Και παλι δε νομιζω....Ζητατε αναγνωριση της προυπηρεσιας σας ετσιθελικα και για ΑΣΕΠ ουτε λογος επειδη ακυρωνει το πτυχιο σας...Μαλλον με αυτο που λετε δεν καταλαβαινετε οτι ακυρωνετε την προσπαθεια πολλων συναδελφων απο εδω μεσα πολλαπαλα επιτυχοντων στο ΑΣΕΠ....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
Για όσους γνωρίζουν λίγη στατιστική η πιθανότητα στατιστικού λάθους στο κείμενο που παραθέτει η Ipermahia ανέρχεται στο 20%!!! .Αν είναι σωστά γραμμένο τότε μια τέτοια έρευνα κακώς ονομάζεται στατιστική και δυστυχώς δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
   Το θέμα είναι αγαπητοί συνάδελφοι ότι ο καθείς πάντα υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Είτε τίθεται θέμα παλαιότητας είτε προϋπηρεσίας όλοι όταν αισθανθούμε ότι θιγόμαστε αντιδρούμε. Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο η πρόταξη στους πίνακες πολυτέκνων και τριτέκνων. Και όχι επειδή δεν έχω ακόμη οικογένεια.Την περίτωση ατεκνίας λόγω προβλημάτων υγείας την έχει σκεφτεί κανείς; Έχω προσωπική εμπειρία από 2 συναδέλφους. Και κάτι άλλο, αν&όχι άμεσα σχετικό: η απόκτηση προϋπηρεσίας μέσω Π.Δ.Σ.(κυρίως πια των άρτι αποφοιτησάντων από τις σχολές σε δυσπρόσιτα και με διευκολύνσεις των διευθυντών σχολείων) ήταν αποτέλεσμα "κλήρωσης" σύμφωνα με τα λεγόμενα πρώην διευθυντή

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Διοτι πολυ απλα θελουν να παραγκωνισουν τους υπολοιπους,εξαλλου μονη σου το ειπες οτι εχουν τοση προυπηρεσια που δεν θα χρειαστει καν να δωσουν ΑΣΕΠ....Α!Αυτη η καραμελα της ΠΔΣ καλυτερα να σταματησει εκτος κι αν πιστευετε οτι επειδη υπαρχει ενα παραθυρο στο ολο συστημα δεν θα πειραζε να ανοιξουμε και μια μπαλκονοπορτα......Και επισης θεωρω οτι απο ολα τα σχολεια μαθαινουμε...Οχι μονο απο τα σχολεια του ΟΑΕΔ....Περαστε και καμια βολτα απο ΙΕΚ ή απο κανενα Εσπερινο....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ

Διοτι πολυ απλα θελουν να παραγκωνισουν τους υπολοιπους,εξαλλου μονη σου το ειπες οτι εχουν τοση προυπηρεσια που δεν θα χρειαστει καν να δωσουν ΑΣΕΠ....Α!Αυτη η καραμελα της ΠΔΣ καλυτερα να σταματησει εκτος κι αν πιστευετε οτι επειδη υπαρχει ενα παραθυρο στο ολο συστημα δεν θα πειραζε να ανοιξουμε και μια μπαλκονοπορτα......Και επισης θεωρω οτι απο ολα τα σχολεια μαθαινουμε...Οχι μονο απο τα σχολεια του ΟΑΕΔ....Περαστε και καμια βολτα απο ΙΕΚ ή απο κανενα Εσπερινο....

Το σχολείο στο οποίο φέτος δουλεύω ωρομίσθια είναι Εσπερινό Λύκειο. Απλώς τα αναφέρω. Επίσης, δε θεωρώ οτι το θέμα της ΠΔΣ είναι απλώς μια "καραμέλα"... Το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι απ' την ΠΔΣ έχει διοριστεί κόσμος και κοσμάκης.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το οτι εχουν διοριστει καποιοι δεν ειναι καινουργιο αλλα ξαναρωταω επειδη υπαρχει ενα παραθυρο πρεπει να ανοιξουμε κι αλλο????

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ

Το οτι εχουν διοριστει καποιοι δεν ειναι καινουργιο αλλα ξαναρωταω επειδη υπαρχει ενα παραθυρο πρεπει να ανοιξουμε κι αλλο????

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υποστήριξα κάτι αντίθετο.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ρε παιδιά πόσοι πιστεύετε ότι είναι αυτοί που έχουν διοριστεί με την ΠΔΣ?
Γιατί εγώ με το 1 2ώρο που έχω,θα διοριστώ σε 160 χρόνια.

Θέλει πολύ μεγάλο βύσμα για να παίρνεις πχ 8 με 10 ώρες τη βδομάδα.

Πόσοι δηλαδή το έχουν?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)