*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54891 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος missathens

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
   Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ΠΔΣ οι καθηγητές έπαιρναν 10ωρα. Και όχι μόνο σε μία

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
παντως, αν αναγνωριστει η προυπηρεσία του οαεδ, γιατι δεν αναγνωριζεται και απο τα Τει και τα Ιεκ? Ολοι ομως οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι οσοι εργαστηκαν στον οαεδ δεν πηγαν για τα μορια γιατι ηξεραν πολυ καλα οτι ΔΕΝ μετραει η προυπηρεσια τους. Αν θελουν να μετρήσει τοτε να καλουν με τα ιδια κριτηρια που καλουν στην δευτεροβαθμια , δηλαδη απο τους πινακες. Δεν μπορουμε να εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα. Για να μην αναφερουμε για οσα εχουν ακουστει κατα καιρους για τις σχολες οαεδ και το επιπεδο των σπουδων τους... Σε πολλες πολεις , επειδη δεν υπηρχαν πολλοι καθηγητές επαιρναν ωρες ολοι οι ασχετοι, μονο και μονο για να μην ειναι ανεργοι και επειδη δεν εβρισκαν αλλου δουλεια. Ατομα που αργησαν πολυ να παρουν πτυχιο και μονο εκει εγιναν δεκτοι επειδη δεν ενδιαφεροταν κανεις αλλος (μιας και δεν μετρουν οι ωρες)   

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Α,μην τους λες τέτοια και μου τους συγχίζεις.............
Στον ΟΑΕΔ μόνο με αξιοκρατικά κριτήρια μπήκαν αυτοί.
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τελικα απο το υπουργειο υπαρχει καποια "κινηση - απαντηση"; Γιατι ειχαν πει οτι οτι και να γινει ΔΕΝ θα θιγουν οι ωρομισθιοι και οι αναπληρωτες. Και δεν νομιζω να τους συμφερει κατι τετοιο γιατι θα δυσαρεστηθουν πααααρα πααααρα πολλοι ψηφοφοροι .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Υπερμαχία θα με τρελάνεις? το ότι υπάρχει κάτι ενστάσιμο στον τρόπο πρόσληψης ανθρώπων που κάνω παρέα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα τους μιλάω ή δεν θα είναι φίλοι μου?τι βλακείες είναι αυτές περί λυκοφιλίας?
κάνω παρέα με ανθρώπους γιατί μ ενδιαφέρουν οι άνθρωποι και όχι ο τρόπος που διορίσθηκαν.
δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω για παράνομους διορισμούς ανθρώπων που κάνω παρέα?δεν πήγα να καρφώσω κανέναν.
θεωρώ ατυχείς τους χαρακτηρισμούς σου και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό.
Όσο αφορά τα νομικά,δεν είμαι δικηγόρος.Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αυτό που ζητάτε είναι παράνομο γιατί η νομοθεσία δεν το προβλέπει.απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.τα νομικά επιχειρήματα σας είναι διάτρητα.
γιατί δεν καταγγείλατε εδώ και τόσα χρόνια την μη αναγνώριση της προυπηρεσίας? και όταν λέω καταγγείλατε γιατί δεν προσφύγατε στα δικαστήρια?θα είχατε ήδη μια πιθανή απόφαση στα χέρια σας.
Αν θες να μιλήσουμε πέρα από προσωπικές πεποιθήσεις νομίζω ότι θέτω ένα εύλογο ερώτημα.μετά την κατάργηση της επετηρίδας είχατε πάρα πολλά χρόνια για να διεκδικήσετε δικαστικά την αναγνώριση της προυπηρεσίας.κάνατε καμία προσφυγή σε κάποιο δικαστήριο?
διεκδικήσατε κάτι ακολουθώντας την νόμιμη οδό κατ αρχας?η προσπαθείτε απλά να αλλάξει ο νόμος?
εγώ προσωπικά δεν βλάπτομαι είτε μπειτε στο υπεπθ είτε όχι.έχω προσφύγει όμως εναντίον του υπεπθ στο εφετείο.
Νομικά ρωτάω λοιπόν.Τι κάνατε τόσα χρόνια?μην μου πεις για καταγγελίες και δικαιώματα.τι κάνατε στην πράξη μέχρι τώρα ώστε να διεκδικείτε σήμερα όλα αυτά?
Νομικό συμβούλιο του κράτους είναι ένα καλό όπλο στην φαρέτρα κάποιου.τίποτα άλλο.γνωμοδοτεί μόνο.γιατί δεν προσφύγατε στα δικαστήρια.θέλετε κοινωνική λύση και όχι πραγματική νομική.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καλά ε!
Σκέψου..................
Αυτή θα έστελνε φυλακή και τη μάνα της προκειμένου να διοριστεί......................

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Τελικα απο το υπουργειο υπαρχει καποια "κινηση - απαντηση"; Γιατι ειχαν πει οτι οτι και να γινει ΔΕΝ θα θιγουν οι ωρομισθιοι και οι αναπληρωτες. Και δεν νομιζω να τους συμφερει κατι τετοιο γιατι θα δυσαρεστηθουν πααααρα πααααρα πολλοι ψηφοφοροι .

Το οτι θα δυσαρεστηθουν παρα πολλοι  αν ψηφιστει τελικα κατι τετοιο ειναι δεδομενο.Ετσι στις επομενες εκλογες δεν θα χασει ενας υπουργος παιδειας την θεσουλα του αλλα μαλλον και ο ιδιος ο πρωθυπουργος.....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πλάκα με κάνετε...............
Νομίζετε ιδρώνει το αυτί κανενός?

Εδώ σε λίγο θα ζητάμε την άδεια για να λεγόμαστε Μακεδόνες...............

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
http://www.youtube.com/watch?v=9n1OZJGc85A&feature=related
 ;D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=n7g9iXrWkD8&feature=related
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=5kyrGWcQwkU
http://www.youtube.com/watch?v=RNuWLX3-ttM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WStXNgH8mFY&feature=related
σορυ, αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν τοσα πολλα βιντεακια! παντως οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι το ιντερνετ το χειριζονται τελεια! :P

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
παντως, αν αναγνωριστει η προυπηρεσία του οαεδ, γιατι δεν αναγνωριζεται και απο τα Τει και τα Ιεκ? Ολοι ομως οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι οσοι εργαστηκαν στον οαεδ δεν πηγαν για τα μορια γιατι ηξεραν πολυ καλα οτι ΔΕΝ μετραει η προυπηρεσια τους. Αν θελουν να μετρήσει τοτε να καλουν με τα ιδια κριτηρια που καλουν στην δευτεροβαθμια , δηλαδη απο τους πινακες. Δεν μπορουμε να εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα. Για να μην αναφερουμε για οσα εχουν ακουστει κατα καιρους για τις σχολες οαεδ και το επιπεδο των σπουδων τους... Σε πολλες πολεις , επειδη δεν υπηρχαν πολλοι καθηγητές επαιρναν ωρες ολοι οι ασχετοι, μονο και μονο για να μην ειναι ανεργοι και επειδη δεν εβρισκαν αλλου δουλεια. Ατομα που αργησαν πολυ να παρουν πτυχιο και μονο εκει εγιναν δεκτοι επειδη δεν ενδιαφεροταν κανεις αλλος (μιας και δεν μετρουν οι ωρες)  

Θα σας παρακαλούσα να μη γενικεύετε...

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
   Όπως, ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα, για μένα ο ΟΑΕΔ ήταν κάτι τυχαίο και οι συνολικά 5 μήνες προϋπηρεσίας από εκεί δε με αφορά αν θα αναγνωριστούν ποτέ. Γιατί δουλεύω ήδη σε Λύκειο ως ωρομίσθια και στις επόμενες εξετάσεις του ΑΣΕΠ τα 10 μόρια από πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό θα μου προσφέρουν πολλές πιθανότητες για διορισμό. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι όλοι οι καθηγητές του ΟΑΕΔ άσχετοι και χαμηλού επιπέδου. Γι΄αυτό ζητώ ευγενικά να μη γενικεύετε. Και να επίσης μην οξύνετε τα πνεύματα. Όλοι ξέρουμε (ακόμη και ίδιοι οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ) ότι δεν υπάρχει περίπτωση το Υπουργείο θα καταφύγει ποτέ σε κάποια ρύθμιση που θα προκαλέσει τέτοια αναταραχή και "πόλεμο"... Καλή σας νύχτα.

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
http://www.youtube.com/watch?v=9n1OZJGc85A&feature=related
 ;D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=n7g9iXrWkD8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5kyrGWcQwkU
http://www.youtube.com/watch?v=RNuWLX3-ttM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WStXNgH8mFY&feature=related
σορυ, αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν τοσα πολλα βιντεακια! παντως οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι το ιντερνετ το χειριζονται τελεια! :P

Απάντηση:

Υπάρχουν πολλά βιντεάκια που δείχνουν σκηνές με καθηγητές αστείες για μένα, ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς στη θέση του (μη σου τύχει) αλλά δεν είναι ωραίο να τα προβάλλουμε γιατί δεν πρέπει να θίγουμε συναδέλφους!
Τώρα αν κάποιο παιδί που πριν πάει στο σχολείο δεν πρόλαβε να φάει γιατί δούλευε,τι να πω!
Εγώ πάντως παρακάλεσα τους μαθητές μου, αν έχουν την πρόθεση να κάνουν κάτι τέτοιο σε μένα να μου το πουν από πριν να πάω στο κομμωτήριο!Ή αν θέλουν να κάνουν μοντάζ να μου βάλουν σώμα από μανεκέν!

Τι λέμε τώρα;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2008, 06:57:19 am από ipermahia »

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν ξέρω αν οι πολιτικές ηγεσίες σπουδάζουν "ψυχολογία του όχλου", αλλά έτσι όπως συμπεριφερόμαστε δεν πρόκειται ποτέ κανείς μας να κερδίσει κάτι!Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ένα σωρό σύλλογοι και ενώσεις είτε είναι ανά ειδικότητα είτε πιο ανοιχτοί!
Οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα είμαστε εδώ ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές!Και το χειρότερο είναι ότι δείχνουμε να  είμαστε ευχαριστημένοι που όλοι μας με τον ένα ή τον άλλον τρόπο γινόμαστε επαίτες λίγων ωρών διδασκαλίας!
Ίσως αυτό και να μας αξίζει τελικά!Καθόμαστε και μαλώνουμε για κάτι που είναι αυτονόητο!Θα κάτσω να διαπραγματευτώ μαζί σας αν η δουλειά μου σε δημόσιο σχολείο είναι νόμιμη ή όχι!Είμαστε καλά;
Αντί να ενωθούμε και να πιέσουμε τιε πολιτικές ηγεσίες να κάνει μονιμοποιήσεις, μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποια προϋπηρεσία θα αναγνωρισθεί ή όχι;

Οι βουλευτές με τέσσερα χρόνια θα παίρνουν σύνταξη και εμείς θα δουλεύουμε μια ζωή (και το χειρότερο  είναι ότι θα είμαστε και ευχαριστημένοι)ως ωρομίσθιοι και αμφιβάλλω να προλάβουμε να μαζέψουμε και τα ένσημα!
Κάθομαι και ασχολούμαι εδώ και γράφω και απαντώ γιατί νόμισα πως υπήρχε από μέρους σας ανασφάλεια και αγωνία!Σας εξηγώ πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί δεν πρόκειται να σας πάρει κανείς τη δουλειά σας!Δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στους πίνακες γιατί με τις θέσεις που μεταφέρονται στα σχολεία του ΥΠΕΠΘ, δεν θα υπάρξει πρόβλημα!

Αν αυτό που κάνετε είναι ένας τρόπος εκτόνωσης από τα προβλήματα που έχετε το καταλαβαίνω!
Εδώ μέσα μπορεί όμως να μπαίνουν και "ματάκηδες" που θα μεταφέρουν με χαρά τα νέα εκεί που ξέρουν!

Αυτό εννοούν φαίνεται οι ιθύνοντες όταν λένε πως θα υπάρχουν αντιδράσεις!

Έχουμε  και τον cookie 2 που λέει ότι θα δυσαρεστηθούν πολλοί ψηφοφόροι!Για αυτό δεν μπήκαν στη

Αποσυνδεδεμένος exoaptadodia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ipermahia......Απαντησε μας με ενα ξερο ΝΑΙ η ΟΧΙ στην ερωτηση.
Οσοι δουλευατε στον ΟΑΕΔ γνωριζατε απο την αρχη ΟΤΙ η προυπηρεσια
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!!!!

Κατα την γνωμη μου το γνωριζατε αλλα ειπατε (σαν ελληνες)
                          ΑΥΤΟ
Πιανουμε εμεις την δουλεια και ποιος ξερει αυριο τι γινεται - εδω ειναι βαλκανια -
    και να τωρα ζητατε παρα του νομου αναγνωριση.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182599
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144