0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ipermahia στις Μαρτίου 05, 2008, 03:10:25 pmΠιο απλά όταν το βουνό δεν έχει χόρτο, αναγκαστικά ο βοσκός θα πάει το κοπάδι του στο διπλανό βουνό!ακόμη και αν το διπλανό βουνό ..... δεν του ανήκει ;
Πιο απλά όταν το βουνό δεν έχει χόρτο, αναγκαστικά ο βοσκός θα πάει το κοπάδι του στο διπλανό βουνό!
Παράθεση από: tempo στις Μαρτίου 05, 2008, 03:38:12 pmΠαράθεση από: ipermahia στις Μαρτίου 05, 2008, 03:10:25 pmΠιο απλά όταν το βουνό δεν έχει χόρτο, αναγκαστικά ο βοσκός θα πάει το κοπάδι του στο διπλανό βουνό!ακόμη και αν το διπλανό βουνό ..... δεν του ανήκει ;Τα βουνά απ' όσο ξέρω είναι ιδιοκτησία όλων...
Μήπως να αφήσουμε τα βουνά και τους τίτλους ιδιοκτησίας τους και να παραμείνουμε στο θέμα ?Ευχαριστώ
Τουλάχιστον υπερμαχία κορίτσι μου,έγραψες και ένα μήνυμα που ο άλλος δεν το βλέπει και φοβάται............Όχι σαν τα άλλα...................Την Οδύσσεια έγραφες.............
Υπερμαχία κορίτσι μου,εννοούσα ότι τα μηνύματα που γάφεις είναι τεράστια σαν την Οδύσσεια.........................
Τελικά τι θα παιχτεί ;