*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Εχω την εντύπωση αγαπητή Υπερμαχία ότι δεν θα πρέπει να ενημερώνεις τους συναδέλφους σε αυτό το τοπικ με αυτό το τίτλο.

Καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούργιο θεμα.

Συμφωνώ μαζί σου γιατί ο τίτλος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα εφόσον δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι στιγμής, ούτε υπήρξε σχετική επίσημη ανακοίνωση!
Το μόνο που κάνω είναι να απαντώ!Αν νομίζετε πως θεωρείται απαραίτητο ας το κάνει κάποιος που ξέρει να χειρίζεται το φόρουμ και είμαι διαθέσιμη!Διαξέξτε μόνοι σας τόπικ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος chrissoof

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπά ότι κάνεις και κάνε ότι αγαπάς
    • Προφίλ
Παραθέτω τα αποσπάσματα από τη σημερινή συνεδρίαση της

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Ακούω καρέκλες να τρίζουν............ ;)

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
Τόσο καιρό ήταν γνωστά για την αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ και η αντίδραση των θιγέντων ανύπαρκτη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
Τόσο καιρό ήταν γνωστά για την αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ και η αντίδραση των θιγέντων ανύπαρκτη.

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
Αν πιο πολλοί νεο-Έλληνες αντιδρούσαν όπως ο knkn απέναντι στην ημετεροκρατία και υπέρ της ισονομίας, τώρα η Ελλάδα θα ήταν μια ισόρροπα ανεπτυγμένη και πολιτισμένη χώρα.
Πάντα, όμως, θα υπάρχουν κατηγορίες για ανθρώπους που προσπαθούν να κρατούν την αξιοπρέπεια και ακεραιότητα τους.
Η αντίδραση στην αδικία είναι κάτι φυσιολογικό για αυτούς. Τι συμβαίνει με τους άλλους που απορούν για τέτοιες αντιδράσεις;

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Πάντα, όμως, θα υπάρχουν κατηγορίες για ανθρώπους που προσπαθούν να κρατούν την αξιοπρέπεια και ακεραιότητα τους.
Τι συμβαίνει με τους άλλους που απορούν για τέτοιες αντιδράσεις;

Απορούν, γιατί, μάλλον, από τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους δεν ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ακεραιότητα...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ

Απορούν, γιατί, μάλλον, από τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους δεν ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ακεραιότητα...

ή η εννοια "αξιοπρεπεια" εχει διαφορετικο νοημα και περιεχομενο για τον καθενα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

bikini και για  σένα ισχύουν αυτά που έχω ήδη απαντήσει σε άλλο τόπικ για συγκεκριμένο χρήστη:

Rublev,

Συνεχίζεις να ψεύδεσαι νομίζοντας ή ελπίζοντας σε διαγραφή προηγούμενων μηνυμάτων σε αυτό το τόπικ, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε μηχανές αναζήτησης. Θεωρείς  πως είναι απειλή να ζητήσω την προστασία μου από τις αρμόδιες Αρχές ; Τότε πως μπορώ να χαρακτηρίσω τις ύβρεις σου απέναντι σε μένα και απέναντι σε συναδέλφους μου;

Για παράδειγμα, στις 28 Μαίου 2009 είπες μεταξύ άλλων:

"...Απορώ τί έχουν να δώσουν αναξιοπρεπή άτομα στους μαθητές.Πώς να κοιτάς το βόλεμά σου χωρίς να σε νοιάξει ποτέ αν το άξιζες ή όχι;Τέλος πάντων...Προσωπικά ψήφισα αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι...."
Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή εμένα ή οποιοδήποτε εκπαιδευτικό στην εκπαιδευτική κοινότητα όπου αυτός και αν εργάζεται; Που στηρίζεις την κατηγορία  πως εγώ και οι συνάδελφοί μου ανήκουμε στην κατηγορία των βολεψάκηδων; Και πως είναι δυνατόν εσύ να γνωρίζεις για τις δικές μου γνώσεις και την εμπειρία μου στην διαχείριση κρίσης στη σχολική τάξη; Ποιος σε όρισε αξιολογητή των ΟΑΕΔ ιτών και οποιουδήποτε άλλου συνάδελφου στην εκπαιδευτική κοινότητα; Ποιος σε όρισε αξιολογητή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού μου  έργου και με ποιο δικαίωμα μπορείς να με χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βάζεις "ταμπέλες" σε εκπαιδευτικούς; Εγώ είμαι η ήρα και εσύ το σιτάρι; Εσύ έχεις όλα τα θετικά τα καλά και τα χρήσιμα και εγώ είμαι όλα τα αρνητικά κακά και άχρηστα του εκπαιδευτικού;
"ήρα= ζιζάνιο των σιτηρών", τι θέλεις να πεις με αυτή την παρομοίωση; Πως εγώ ζω παρασιτικά και βλάπτω τους υπόλοιπους;

Δεν απειλώ κανέναν, αλλά μπορείς διεκδικείς με κάθε έννομο μέσο το δικαίωμά σου στην εργασία, χωρίς να θίγεις και να συκοφαντείς εμένα ή οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό μου, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ

ipermahia=zagorakis σελ. 20 ,απάντηση 288 :
"Απορώ γιατί ξιαφναστήκατε με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ!Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε καλά ενημερώνοι! Το γεγονός ότι προϋπηρεσία μας αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ δεν είναι τωρινό!Αναγωρίζεται από το 2000!

Με βάση τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 2834/2000 η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών στα Τ.Ε.Ε. του Ο.Α.Ε.Δ. αναγνωρίζεται για την ένταξη στον πίνακα επιτυχόντων του Α.Σ.Ε.Π."

zagorakis: "Δεν απειλώ κανέναν, αλλά μπορείς διεκδικείς με κάθε έννομο μέσο το δικαίωμά σου στην εργασία, χωρίς να θίγεις και να συκοφαντείς εμένα ή οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό μου, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!"

Από το 2000!!!!! οι εκπαιδευτικοί δεν αντέδρασαν γιατί δεν το ήξεραν τί μαγειρεύτηκε για ακόμη μια φορά με ποιά κυβέρνηση;;;;;; Εξηγήστε μου παρακαλώ τις ενέργειες των πολιτικών μας εν αγνοία του πολίτη.Σας έκαναν τέτοιο δώρο μπόνους κλέβοντας το από εμάς,χωρίς να έχετε απολυθεί .
Δεν διαμαρτυρηθήκαμε τότε γιατί η ρύθμιση έγινε κάτω από το τραπέζι.
Τώρα λοιπόν που η εκπαιδευτική κοινότητα έχει ενημερωθεί από την αρχή και αντιδρά δε σας αρέσει.Ερμηνεύετε την αντίδραση ως συκοφαντία για να δικαιολογήσετε την απειλητική σας στάση και την κακή συμπεριφορά σας απέναντί τους.

Οφείλω να το ομολογήσω οαεδίτες=παντός καιρού παντός τύπου=ανθεκτικοί ανεξαρτήτως κυβερνήσεως ;D
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
προφανώς στην κυβέρνηση δεν είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να αναιρέσουν αυτό που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται... την αξιοκρατία...
με κάποιο τρόπο θα παρακάμψουν το πρόβλημα...
αυτό όμως που ενοχλεί είναι αυτή η νοοτροπία , του να βάζεις μέσο και να εξευτελίζεσαι για μια θέση στον οαεδ και στην συνέχεια να υπεραμύνεσαι των  δικαιωμάτων σου. όποιος έχει την εντύπωση ότι είναι καλός εκπαιδευτικός ας το αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους μέσω του διαγωνισμού. όλα τα άλλα είναι κατάπτυστα. στο βάθος την συνείδησης του καθενός η αθλιότητα είναι αυτό που είναι, το να επιχειρείς με λογικά τρικ και κατά συνθήκη ψέματα να δικαιολογηθείς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2009, 07:10:37 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος prf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

bikini και για  σένα ισχύουν αυτά που έχω ήδη απαντήσει σε άλλο τόπικ για συγκεκριμένο χρήστη:

Rublev,

Συνεχίζεις να ψεύδεσαι νομίζοντας ή ελπίζοντας σε διαγραφή προηγούμενων μηνυμάτων σε αυτό το τόπικ, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε μηχανές αναζήτησης. Θεωρείς  πως είναι απειλή να ζητήσω την προστασία μου από τις αρμόδιες Αρχές ; Τότε πως μπορώ να χαρακτηρίσω τις ύβρεις σου απέναντι σε μένα και απέναντι σε συναδέλφους μου;

Για παράδειγμα, στις 28 Μαίου 2009 είπες μεταξύ άλλων:

"...Απορώ τί έχουν να δώσουν αναξιοπρεπή άτομα στους μαθητές.Πώς να κοιτάς το βόλεμά σου χωρίς να σε νοιάξει ποτέ αν το άξιζες ή όχι;Τέλος πάντων...Προσωπικά ψήφισα αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι...."
Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή εμένα ή οποιοδήποτε εκπαιδευτικό στην εκπαιδευτική κοινότητα όπου αυτός και αν εργάζεται; Που στηρίζεις την κατηγορία  πως εγώ και οι συνάδελφοί μου ανήκουμε στην κατηγορία των βολεψάκηδων; Και πως είναι δυνατόν εσύ να γνωρίζεις για τις δικές μου γνώσεις και την εμπειρία μου στην διαχείριση κρίσης στη σχολική τάξη; Ποιος σε όρισε αξιολογητή των ΟΑΕΔ ιτών και οποιουδήποτε άλλου συνάδελφου στην εκπαιδευτική κοινότητα; Ποιος σε όρισε αξιολογητή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού μου  έργου και με ποιο δικαίωμα μπορείς να με χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βάζεις "ταμπέλες" σε εκπαιδευτικούς; Εγώ είμαι η ήρα και εσύ το σιτάρι; Εσύ έχεις όλα τα θετικά τα καλά και τα χρήσιμα και εγώ είμαι όλα τα αρνητικά κακά και άχρηστα του εκπαιδευτικού;
"ήρα= ζιζάνιο των σιτηρών", τι θέλεις να πεις με αυτή την παρομοίωση; Πως εγώ ζω παρασιτικά και βλάπτω τους υπόλοιπους;

Δεν απειλώ κανέναν, αλλά μπορείς διεκδικείς με κάθε έννομο μέσο το δικαίωμά σου στην εργασία, χωρίς να θίγεις και να συκοφαντείς εμένα ή οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό μου, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!

Όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία, σε αυτό έχεις δίκιο.
Διεκδίκισες και πέτυχες, με νομικό και νόμιμο φαντάζομαι τρόπο, αναγνώριση προϋπηρεσίας. Επέτρεψέ μας να αμφισβητούμε με τα ίδια μέσα αυτή την απόφαση.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω το επίπεδο σας σαν εκπαιδευτικοί ούτε αν και κατα πόσο είσασταν στις αίθουσες. Δέχομαι την απάντησή σου σαν αλήθεια.
Με τα μόρια λοιπόν που έχετε μπαίνετε στις λίστες και σταδιακά διορίζεστε, "κανονικά και με το νόμο". Έτσι δεν είναι?
Το θέμα είναι πόσο αξιοκρατικά κερδίσατε τα μόρια που σας πιστώνονται.
Και σε αυτό δεν περιμένω απάντηση.

Είναι σαν να συζητάς με έναν εκατομυριούχο, ο οποίος σου δίνει επενδυτικές συμβουλές, αναλύει τα πάντα για την οικονομία και όχι μόνο.
Έχει την καλύτερη απάντηση για όλα. Για όλα??
Όχι, όχι για όλα.
Αν τον ρωτήσεις πως απέκτησε το πρώτο του εκατομύριο απάντηση δεν δίνει.
Όπως και έσεις.
Η διδασκαλία είναι σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Ο ρόλος μας, όμως, είναι περισσότερο σύνθετος.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Συνάδελφοι, γιατί δίνετε το λόγο στους ΟΑΕΔίτες και ανταπαντάτε στα μηνύματά τους;;;  ???
Συμμετέχουν σε θέματα που στρέφονται εναντίον τους!  :o
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2009, 05:17:07 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
PROS PRF
Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι η εφαρμογή των νόμων και των βασικών αρχών του Συντάγματος. Οποιοσδήποτε διαφωνεί να αλλάξει το σύνταγμα και να το  κάνει όμοιο με αυτό στη Φάρμα των Ζώων του Τζ Όργουελ.
Σχετικά με το πόσο αξιοκρατικά κερδίσαμε τα μόρια, σου φαίνομαι για άνθρωπος που θα τολμούσε κάποιος να με αδικήσει ή να μην εφαρμόσει τους νόμους ή να με παραγκωνίσει σε κάποιο πίνακα;
Λοιπόν, αν έχει έννομο συμφέρον, μπορείς να ερευνήσεις για την αξιοκρατία της πρόσληψής μου και την απόκτηση των μορίων μου.
Αλλά να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες. Δηλαδή, τι θα συμβεί αν αποδειχτεί ότι ήμουν πρώτη στους πίνακες του σχολείου που είχα αιτηθεί; Τι θα συμβεί αν αποδειχτεί πως δεν μου χαρίστηκε ούτε μία ώρα παρά πάνω παρά μόνο ότι ορίζουν οι νόμοι, οι Αποφάσεις των Υπουργών ή των Διοικητών; Τι θα συμβεί αν αποδειχτεί πως ποτέ μου δεν δίδαξα μάθημα δεύτερης ανάθεσης;

Σκέψου για το δικό μου έννομο συμφέρον!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2009, 06:22:52 pm από zagorakis »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182539
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684