0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω την εντύπωση αγαπητή Υπερμαχία ότι δεν θα πρέπει να ενημερώνεις τους συναδέλφους σε αυτό το τοπικ με αυτό το τίτλο.Καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούργιο θεμα.
Τόσο καιρό ήταν γνωστά για την αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ και η αντίδραση των θιγέντων ανύπαρκτη.
Πάντα, όμως, θα υπάρχουν κατηγορίες για ανθρώπους που προσπαθούν να κρατούν την αξιοπρέπεια και ακεραιότητα τους. Τι συμβαίνει με τους άλλους που απορούν για τέτοιες αντιδράσεις;
Παράθεση από: sartr στις Ιουνίου 21, 2009, 09:30:03 amΠάντα, όμως, θα υπάρχουν κατηγορίες για ανθρώπους που προσπαθούν να κρατούν την αξιοπρέπεια και ακεραιότητα τους. Τι συμβαίνει με τους άλλους που απορούν για τέτοιες αντιδράσεις;Απορούν, γιατί, μάλλον, από τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους δεν ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ακεραιότητα...
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 21, 2009, 10:37:50 amΠαράθεση από: sartr στις Ιουνίου 21, 2009, 09:30:03 amΠάντα, όμως, θα υπάρχουν κατηγορίες για ανθρώπους που προσπαθούν να κρατούν την αξιοπρέπεια και ακεραιότητα τους. Τι συμβαίνει με τους άλλους που απορούν για τέτοιες αντιδράσεις;Απορούν, γιατί, μάλλον, από τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους δεν ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ακεραιότητα...bikini και για σένα ισχύουν αυτά που έχω ήδη απαντήσει σε άλλο τόπικ για συγκεκριμένο χρήστη:Rublev,Συνεχίζεις να ψεύδεσαι νομίζοντας ή ελπίζοντας σε διαγραφή προηγούμενων μηνυμάτων σε αυτό το τόπικ, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε μηχανές αναζήτησης. Θεωρείς πως είναι απειλή να ζητήσω την προστασία μου από τις αρμόδιες Αρχές ; Τότε πως μπορώ να χαρακτηρίσω τις ύβρεις σου απέναντι σε μένα και απέναντι σε συναδέλφους μου; Για παράδειγμα, στις 28 Μαίου 2009 είπες μεταξύ άλλων:"...Απορώ τί έχουν να δώσουν αναξιοπρεπή άτομα στους μαθητές.Πώς να κοιτάς το βόλεμά σου χωρίς να σε νοιάξει ποτέ αν το άξιζες ή όχι;Τέλος πάντων...Προσωπικά ψήφισα αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι...."Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή εμένα ή οποιοδήποτε εκπαιδευτικό στην εκπαιδευτική κοινότητα όπου αυτός και αν εργάζεται; Που στηρίζεις την κατηγορία πως εγώ και οι συνάδελφοί μου ανήκουμε στην κατηγορία των βολεψάκηδων; Και πως είναι δυνατόν εσύ να γνωρίζεις για τις δικές μου γνώσεις και την εμπειρία μου στην διαχείριση κρίσης στη σχολική τάξη; Ποιος σε όρισε αξιολογητή των ΟΑΕΔ ιτών και οποιουδήποτε άλλου συνάδελφου στην εκπαιδευτική κοινότητα; Ποιος σε όρισε αξιολογητή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού μου έργου και με ποιο δικαίωμα μπορείς να με χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βάζεις "ταμπέλες" σε εκπαιδευτικούς; Εγώ είμαι η ήρα και εσύ το σιτάρι; Εσύ έχεις όλα τα θετικά τα καλά και τα χρήσιμα και εγώ είμαι όλα τα αρνητικά κακά και άχρηστα του εκπαιδευτικού;"ήρα= ζιζάνιο των σιτηρών", τι θέλεις να πεις με αυτή την παρομοίωση; Πως εγώ ζω παρασιτικά και βλάπτω τους υπόλοιπους;Δεν απειλώ κανέναν, αλλά μπορείς διεκδικείς με κάθε έννομο μέσο το δικαίωμά σου στην εργασία, χωρίς να θίγεις και να συκοφαντείς εμένα ή οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό μου, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!