0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σε όλους τους συναδέλφους!!!Είμαι ένα νέο μέλος της όμορφης παρέας και έχω ένα μεγάλο άγχος που θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει….Από ποια κατάταξη και πάνω στον πίνακα έχουμε πιθανότητες διορισμού εμείς οι ΠΕ19 ;Το Ρωτώ γιατί οι παλιότερες αναφορές σε αυτό μπορεί να έχουν αλλάξει λόγω του αρκετού πληθυσμού που υπάρχει στον πίνακα φέτος.Ευχαριστω!
SOS Παιδιά!!!!!!!!!!!!!!Μόλις διάβασα το άρθρο της alfavita και λέει ότι τελικά δέν θα πάρει καθόλου καθηγητές πληροφορικής στον νέο ΑΣΕΠ και τρομοκρατήθηκα.Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην πάρει καθόλου και απο τον πίνακα? Εγω έχω 4,44 μόρια απο ΠΕ20 και έχω σείρα 61 στόν πίνακα ΠΕ20 οπότε είχα αρχίσει να ελπίζω ,αλλά σήμερα με αυτό που δίαβασα ψιλοαπογοητευτηκα.Εσείς τι λέτε έχω ελπίδες ? ???πείτε μου γιάτι κοντέυω να τρελαθώ με τόσα που ακούω
Συνάδελφοι γεια σαςΘα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημέρωση (για να δω κατά πόσο πρέπει να ψάχνομε αλλού για κάτι καλύτερο)Με αυτούς τους πίνακες και εφόσον αφαιρέσω τους συναδέλφους ΠΕ20 βρίσκομαι στην θέση 275-278 για τους ΠΕ19,βαση προβλέψεων (και υπολογισμών asep-ενιαίου )υπάρχει ελπίδα για διορισμό ή να πω και εγώ με την σειρά μου αντίο
Οι κενές θέσεις ΠΕ19 για τους συμπληρωματικούς διορισμούς είναι τουλάχιστον 60-70. Άρα 209+60=269, στη χειρότερη περίπτωση.