0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν νεοεισερχομενο μελος θελω να σας καλημερισω καταρχην.Να συγχαρω τους συντελεστες της ιστοσελιδας για την ποιοτητα της εκφρασης και την ακριβη πληροφορηση. Επειδη απεχω γυρω στα 4 χρονια απο τα ιδιαιτερα μαθηματα και εχω χασει την επαφη με το διαγωνισμο του ΑΣΕΠ θα εκτιμουσα καθε καθοδηγηση σχετικη με τον κλαδο μας.[ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.] Ευχαριστω εκ των προτερων
Σαν νεοεισερχομενο μελος θελω να σας καλημερισω καταρχην.Να συγχαρω τους συντελεστες της ιστοσελιδας για την ποιοτητα της εκφρασης και την ακριβη πληροφορηση. Επειδη απεχω γυρω στα 4 χρονια απο τα ιδιαιτερα μαθηματα και εχω χασει την επαφη με το διαγωνισμο του ΑΣΕΠ θα εκτιμουσα καθε καθοδηγηση σχετικη με τον κλαδο μας.[ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.] Ευχαριστω εκ των προτερων Αν θέλεις τη γνώμη μου, συγγράμματα και συνταγές επιτυχίας δεν υπάρχουν. Πιστεύω ότι ο διαγ. είναι συνάρτηση 3 παραγόντων: α) δίαβασμα σε βάθος και γενικότερης μόρφωσηςβ) διδακτική εμπειρίαγ) τύχη (1 μόριο μπορεί και να σε αφήσει 100 θέσεις πίσω)Σε κάθε περίπτωση, το διάβασμα που κάνει κάποιος δεν πάει χαμένο...