0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρτήθηκαν στο www.exetaseis-asep.com τα τεστ πολλαπλής επιλογής του ΑΣΕΠ 2005 για το γνωστικό αντικείμενο των κλάδων:ΠΕ 17.20-Τεχνολόγοι Μηχανολόγοι (εισαγωγή στη Μηχανολογία) ΠΕ 18.51-Οχημάτων ΤΕΙ (εισαγωγή στη Μηχανολογία)
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 11, 2008, 11:18:15 pmΑναρτήθηκαν στο www.exetaseis-asep.com τα τεστ πολλαπλής επιλογής του ΑΣΕΠ 2005 για το γνωστικό αντικείμενο των κλάδων:ΠΕ 17.20-Τεχνολόγοι Μηχανολόγοι (εισαγωγή στη Μηχανολογία) ΠΕ 18.51-Οχημάτων ΤΕΙ (εισαγωγή στη Μηχανολογία)μ'αρέσεις
Καλησπέρα (ή μήπως καλημέρα;) geok!Καταρχήν συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σου με τα τεστ που ανεβάζεις. Είναι πολύ χρήσιμα και βοηθάει πολύ που είναι συγκεντρωμένα. Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα: Όταν προσπαθώ να μπω στο www.exetaseis-asep.com επιλέγω το έτος και τον κλάδο που με ενδιαφέρει (πχ ΠΕ02 2006), με βγάζει σε μια σελίδα που έχει 2 βέλη και την επιλογή "΄Ολες τις ερωτήσεις", αλλά δε μου δείχνει τις ερωτήσεις. Το προσπάθησα και με άλλους κλάδους, αλλά πάλι αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; (Μπορώ βέβαια να τα ανοίξω από το rapidshare, αλλά δε βολεύει να τα αποθηκεύσω στον υπολογιστή, γιατί είναι σε μορφή htm και δεν έχω παντού και πάντα internet. Γι' αυτό ήθελα να τα κατεβάσω και σε άλλη μορφή)Σ' ευχαριστώ πολύ!