0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sofoulitsa στις Ιουνίου 27, 2008, 12:46:09 am Όταν προσπαθώ να μπω στο www.exetaseis-asep.com επιλέγω το έτος και τον κλάδο που με ενδιαφέρει (πχ ΠΕ02 2006), με βγάζει σε μια σελίδα που έχει 2 βέλη και την επιλογή "΄Ολες τις ερωτήσεις", αλλά δε μου δείχνει τις ερωτήσεις. Το προσπάθησα και με άλλους κλάδους, αλλά πάλι αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλησπέρα. Εγώ που το δοκίμασα προηγουμένως έτρεχε κανονικά. Μήπως έχει κάποιο προβλημα ο browser σου ή έχεις βάλει κάποια ρύθμιση....
Όταν προσπαθώ να μπω στο www.exetaseis-asep.com επιλέγω το έτος και τον κλάδο που με ενδιαφέρει (πχ ΠΕ02 2006), με βγάζει σε μια σελίδα που έχει 2 βέλη και την επιλογή "΄Ολες τις ερωτήσεις", αλλά δε μου δείχνει τις ερωτήσεις. Το προσπάθησα και με άλλους κλάδους, αλλά πάλι αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Σ' ευχαριστώ πολύ!
Γιώργο στο ΦΕΚ προκύρηξης για κλαδους .....πε...το λιγκ σε βγάζει τουτο:Not FoundThe requested URL /asep_2005/FEK_6_2005_el_GR_Texnikwn.pdf was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Τι παίζει???