0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Geok,άμα μου κάνεις την έντυπη μορφή των φυσικών όπως έχεις και τα άλλα θα σε κεράσω μια γκαζόζα στην επόμενη συνάντηση.
Ωραία..........και αφού βλέπω ότι οι ευχές μου γίνονται πραγματικότητα...........Θέλω να ζηήσω από τον Geok να κάνει με τα θέματα του γνωστικού,ότι έγινε και με τα παιδαγωγικά............Δηλαδή να μπορεί η σελίδα να μου δίνει διάφορα τεστ που αποτελούνται από ερωτήσεις προερχόμενες από όλους τους ΑΣΕΠ.
Όχι.Θέλω κι άλλα. πχ........τα θέματα όχι μόνο του γνωστικού αλλά και των συνεξεταζόμενων.
Παράθεση από: annaGeo77 στις Απριλίου 20, 2008, 12:37:33 amστο www.test101.gr μπορείς να βρεις όλα τα τεστ διαγωνισμών ΑΣΕΠ παλαιότερων χρόνων....Επειδή το αναφέρεις 2η φορά, να στο αναφέρω κι εγώ για 2η φορά!!! Εγώ τα φτιάχνω, ξοδεύοντας αρκετό προσωπικό χρόνο, για να έχετε τη δυνατότητα να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να μην χρειάζεται να είστε συνέχεια online!!! Με συγχωρείς για το ύφος αλλά... άντε κουρέψου!!!! Δυστυχώς δεν ξέρεις να εκτιμάς τον κόπο του άλλου.kittoulini, για αυτόν ακριβώς το λόγο τα ανεβάζω... για να τα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Δεξί κλικ πανω στο αρχείο και 'αποθήκευση προορισμού ως'
στο www.test101.gr μπορείς να βρεις όλα τα τεστ διαγωνισμών ΑΣΕΠ παλαιότερων χρόνων....
Μπράβο!Πολύ καλή δουλειά..Σου στέλνω στο e-mail σου τα θέματα όλων των ειδικοτήτων του 2005
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 14, 2008, 04:24:11 pmΜπράβο!Πολύ καλή δουλειά..Σου στέλνω στο e-mail σου τα θέματα όλων των ειδικοτήτων του 2005 Αν και τα έχω, ευχαριστώ πολύ για τη χειρονομία