0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ'ότι αντιλήφθηκα από κάποιο post, είσαι μηχανολόγος έτσι; [...] είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με το παλιό πτυχίο, δηλ. δεν γράφει πάνω και "Τεχνολογίας Υπολογιστών". αλλά μετά το 2004 τα δικαιώματά μας είναι ίδια)
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα φέτος με την α' βάθμια, που με βάλανε σε λάθος πακέτο, και έτρεχα το καλοκαίρι να το αλλάξω....Ευτυχώς όπως με ενημέρωσαν χτες, το καταλάβανε το λάθος τους, και είμαστε στη διαδικασία επιστροφής χρημάτων......Συνάδελφος Ηλεκτρολόγος και εγώ...
Παράθεση από: kokalo στις Σεπτεμβρίου 06, 2006, 09:45:37 pmΚαι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα φέτος με την α' βάθμια, που με βάλανε σε λάθος πακέτο, και έτρεχα το καλοκαίρι να το αλλάξω....Ευτυχώς όπως με ενημέρωσαν χτες, το καταλάβανε το λάθος τους, και είμαστε στη διαδικασία επιστροφής χρημάτων......Συνάδελφος Ηλεκτρολόγος και εγώ...καλή τύχη συνάδελφε!(άσχετο, σου έχει τύχει να περιμένεις επιστροφή από ΤΣΜΕΔΕ; εκεί να δεις ΠΙΚΡΑ...)να λοιπόν που ένας ένας μετά την "κατάρρευση" του ΚΕΠ forum, συναντιόμαστε στο πολιτισμένο περιβάλλον του pde...(θυμάσαι τον φίλο μας τον ironsteel που το φύσαγε και δεν κρύωνε που δεν ήταν μέλος του ΤΕΕ...κάποια στιγμή μπήκα κι εγώ στο "τριπάκι" και προσπάθησα να του παρουσιάσω λογικά επιχειρήματα, αλλά μετά βαρέθηκα τις επιθέσεις και τις αναταλλαγές φιλοφρονήσεων, και ασχολήθηκα με πιο ευχάριστα πράγματα, όπως το σενάριο του κυκλάμινου Με όλο το θάρρος, κάποια στιγμή "ξέφυγες" κι εσύ από τα όρια της ευπρέπειας, και δεν υπήρχε λόγος, δεν άξιζε τον κόπο...με όλο το θάρρος πάντα...και υποθέτω ότι είσαι ο ίδιος kokalo, όπως κι εγώ είμαι η ίδια spaceoddity!)
εγώ είχα πεθάνει στο γέλιο με μια συγκεκριμένη απάντηση-νομίζω δική σου ήταν-περί του ΤΕΕ, ότι το έβριζε αλλά ζητούσε και την προστασία του, και τέλος πάντων δεν μπορώ να το διατυπώσω εδώ στο pde όπως διατυπώθηκε εκεί...
Παράθεση από: spaceoddity στις Σεπτεμβρίου 07, 2006, 02:53:39 pmεγώ είχα πεθάνει στο γέλιο με μια συγκεκριμένη απάντηση-νομίζω δική σου ήταν-περί του ΤΕΕ, ότι το έβριζε αλλά ζητούσε και την προστασία του, και τέλος πάντων δεν μπορώ να το διατυπώσω εδώ στο pde όπως διατυπώθηκε εκεί...Την διηγούμουνα χτες σε κάτι συνάδελφους στην Εύβοια ....Κορυφαίο σκηνικό.....Το οποίο μάλιστα άνοιξε και το κουτί της Πανδώρας....Απο εκεί και πέρα δεν είχε γυρισμό..... Με τη διαφορά, επειδή θυμάμαι ακριβώς τι είχα γράψει, ότι δεν ήταν καθόλου προσβλητική μιας και ήταν με τη μορφή ερώτησης....Αιχμηρή πάντως ήταν σίγουρα....