*

Αποστολέας Θέμα: Οδηγός νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 81241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ: Οδηγός νεοδιόριστου
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 06, 2010, 09:45:51 am »
Πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με την πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή,να σου πουν τί εξετάσεις χρειάζονται και μετά να κλείσεις τα ραντεβού στο νοσοκομείο.
Εγώ πέρσι τα έβγαλα στον τόπο διαμονής μου και όχι στον τόπο διορισμού μου.
Απαιτούνταν ψυχίατρος και ακτινογραφία θώρακος.
Δεν πλήρωσα τίποτα,γιατί είχα ασφάλεια.
Πρόπερσι που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα ασφάλεια,πλήρωσα από 4 ευρώ για καθένα από τα παραπάνω.

Πάρε στις πληροφορίες και ζήτα το τηλ.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:47:01 »

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 06, 2010, 09:47:51 am »
αν πληρωσεις, οι τιμές θα είναι του τύπου 0,5euro για τη γενική ούρων κτλ, μην
αγχώνεσαι δεν είναι πολλά.

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 06, 2010, 03:03:55 pm »
Και απλά πηγαίνουμε και παρουσιαζόμαστε? Πρέπει να μαζέψουμε κάποια χαρτιά πριν φύγουμε για να τα δώσουμε εκεί?

Ναι, όταν παρουσιαστείτε πρέπει να έχετε μαζί σας κάποια δικαιολογητικά. Αυτά είναι:

1. Πτυχίο (ναι, πρέπει να το καταθέσετε πάλι...) και τυχόν μεταπτυχιακά/διδακτορικά.
2. Φωτοτυπία ταυτότητας
3.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 06, 2010, 03:40:28 pm »
Όχι, τώρα μετράει μόνο η σειρά διορισμού σου. Ο γάμος, τα παιδιά, η συνυπηρέτηση κλπ θα μετρήσουν για τις τοποθετήσεις στο ΠΥΣΔΕ.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:47:01 »

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 06, 2010, 04:28:07 pm »
Μάλιστα, ευχαριστώ για την πληροφορία...

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 07, 2010, 01:56:00 am »
παιδια βοηθεια................λοιπον φετος διοριζομαι αλλα ακομα δεν εχουν βγει οι περιοχεςοπως ξερουμε....καιθελω να μαθω το εξης..πηρα τηλεφωνο εμαθα σε ποιο νοσοκομειο πρεπει να  κανω εξετασεις για διορισμο...μου ειπαν και πηρα κιαι ρωταω το εξης...τι εξετασεις πρεπει να κανω??και μου λενε εσεις θα μας πειτε και θα κλεισουμε ραντεβου..και λεω δεν ξερω αλλα απο οτι γνωριζω ακτινα θωρακα αιμα και ουρα..και μου λεει καποιο ερχονται και για ψυχολογο..τελοσπαντων μου κλεινει ραντεβου και μου λεει οτι τις εξετασεις τις πληρωνω αλλα δεν γνωριζει το κοστος....και το ερωτημα ειναι το εξης...ρε παιδια φιλες μου που διοριστηκαν μου ειπαν καλυτερα να κανω τις εξετασεις εκει που θα περασω και οχι στην πολη μου..και εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οι εξετασεις ειναι δωρεαν..αυτοι στο νοσοκομειο γιατι μου ειπαν επι πληρωμη...???????τωρα τι να κανω ρε παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ..βοηθεια..

Για την έκδοση αυτού του πιστοποιητικού, όπως σωστά έγραψαν και άλλοι συνάδελφοι πριν από εμένα, απαιτείται να επικοινωνήσει κανείς πρώτα(το τονίζω!) με τη πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή  του νομού ή της νομαρχίας που τον ενδιαφέρει. Αυτοί θα σου πουν πόσες και ποιες συγκεκριμένα εξετάσεις απαιτούνται.Μετά θα κάνεις αυτές τις εξετάσεις και θα τις πας στην πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή για την έκδοση του πιστοποιητικού.Εδώ πρέπει να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα : 1ον Καλό είναιν να περιμένεις να δεις που θα διοριστείς και τότε, αφού επικοινωνήσεις και με την πρωτοβάθμια  του τόπου διορισμού να αποφασίσεις που θα κάνεις τις εξετάσεις.Είναι πιθανόν εκεί που θα διοριστείς να ζητούν λιγότερες εξετάσεις από τον τόπο κατοικίας σου(αλλά και το αντίστροφο!).Έτσι μάζευα και εγώ εξετάσεις  επι εξετάσεων για την πρωτοβάθμια υγειονομική του τόπου κατοικίας μου και όταν βγήκαν οι διορισμοί έμαθα ότι εκεί που διορίστηκα η πρωτοβάθμια υγειονομική ζητούσε μόνο μια ακτινογραφία θώρακος για την έκδοση πιστοποιητικού!!2ον Ακριβώς για τον παραπάνω  λόγο το ερώτημα που τίθεται από όλους τους νεοδιόριστους κάθε χρόνο(και από εμένα πριν κάποια χρόνια), για το ποιες είναι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε, δεν έχει απάντηση, απλούστατα διότι κάθε νομαρχία και υγειονομική επιτροπή ζητάει τα δικά της. Η χ υγειονομική θέλει εξετάσεις ούρων, η άλλη δεν θέλει, η μία θέλει ψυχίατρο η άλλη δεν θέλει κλπ. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει χρονικό περιθώριο για να προσκομίσετε στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας αυτό το πιστοποιητικό. Αν δε το έχετε μαζί σας τη στιγμή του διορισμού σάς δίνεται περιθώριο περίπου τρεις(3)μήνες για την έκδοση του.Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους.Εννοείται ότι το πιστοποιητικό που θα βγάλετε από κάποια υγειονομική επιτροπή ισχύει όχι μόνο για τη συγκεκριμένη νομαρχία και νομό αλλά για όλη την ελληνική επικράτεια.Τώρα αυτό το... νέο φρούτο με την πληρωμή σε δημόσιο νοσοκομείο, πρώτη φορά το ακούω, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι που έγραψαν πριν από εμένα!Μην αγχώνεσαι πάντως όλα θα γίνουν!

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 07, 2010, 10:13:06 am »
Αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς βιβλιάριο ασφάλισης νομίζω ισχύουν οι λεγόμενες τιμές δημοσίου,
αυτές οι χαμηλές που αναφέραμε πριν. Με βιβλιάριο δεν πληρώνεις τίποτα εννοείται.

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Αυγούστου 07, 2010, 03:40:10 pm »
ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις παιδια/...πηρα τηλ στην υγειονομικη επιτροπη και μου ειπαν ακτινα θωρακα και ουρα οτι θελουν...αλλα οτι η επιτρποη θα ειναι εκει μετα τισ 16 αυγουστου για να μου δωσει το πιστοποιητικο υγειας..επομενςω λεω να τα κανω εκει που θα διοσριτω..θα δω ανλογα την ημερομηνια που πρεπει να παρουσιαστουμε...

Αποσυνδεδεμένος Kappa_Kay

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 07, 2010, 05:10:02 pm »
μια ερωτηση επί του θεματος...
εγω ειχα βγαλει πιστοποιητικο περσι γιατι διδασκα σε φροντηστηριο και μου το ζητησαν.
μπορω να το δωσω οταν διοριστω η θεωρειται αλλο?
και επειδη δε το εχω,κρατανε στην δευτεροβαθμια καποιο αντιγραφο να μου το δωσουν??

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 07, 2010, 05:17:00 pm »
Με τον περιβόητο μέντορα τι γίνεται?Δεν θα εφαρμοστεί απο φέτος? πώς θα κάνουμε μάθημα οι ψαρούκλες χωρίς την βοήθεια του? :P :P
Έλεγαν ότι τριετία & μέντορας πάνε πακέτο, τώρα, μας έμεινε μόνο η τριετία , ε Αννούλα?
Υ.Γ.  πενταετία δεν θα ήταν καλύτερα, σαν τον στρατό?εοε? >:(

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 07, 2010, 06:02:30 pm »
οσον αφορά τον μέντορα θέση της ΟΛΜΕ είναι να μην δεχθούμε αυτή τη θέση οι παλαιότεροι. Λογικά
οι περισσότεροι συνάδελφοι δε θα το δεχθούν και δε θα εφαρμοστεί επί της πράξεως.

Αποσυνδεδεμένος nad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 07, 2010, 09:23:30 pm »
Καλησπέρα! Έκανα την αίτησή μου την Παρασκευή αλλά θέλω να πάω τη Δευτέρα να κάνω αλλαγή στη σειρά που δήλωσα τις περιοχές.Υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα μπέρδεμα με την αλλαγή της αίτησης; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά εδώ που μας έχουν φτάσει δεν είναι να το ρισκάρεις... >:(

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Αυγούστου 07, 2010, 09:34:26 pm »
Απ' όσο θυμάμαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά ακυρώνεται η πρώτη σου αίτηση και λαμβάνεται υπόψη η δεύτερη.

Αποσυνδεδεμένος nad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Αυγούστου 07, 2010, 09:41:18 pm »
Να πάω ή να το αφήσω καλύτερα? Υπάρχει έστω κ μικρό ποσοστό να πάει κάτι στραβά κ να μην περαστεί η αίτηση? :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)