0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2010, 04:00:07 pmΚαι απλά πηγαίνουμε και παρουσιαζόμαστε? Πρέπει να μαζέψουμε κάποια χαρτιά πριν φύγουμε για να τα δώσουμε εκεί?Ναι, όταν παρουσιαστείτε πρέπει να έχετε μαζί σας κάποια δικαιολογητικά. Αυτά είναι:1. Πτυχίο (ναι, πρέπει να το καταθέσετε πάλι...) και τυχόν μεταπτυχιακά/διδακτορικά.2. Φωτοτυπία ταυτότητας3.
Και απλά πηγαίνουμε και παρουσιαζόμαστε? Πρέπει να μαζέψουμε κάποια χαρτιά πριν φύγουμε για να τα δώσουμε εκεί?
παιδια βοηθεια................λοιπον φετος διοριζομαι αλλα ακομα δεν εχουν βγει οι περιοχεςοπως ξερουμε....καιθελω να μαθω το εξης..πηρα τηλεφωνο εμαθα σε ποιο νοσοκομειο πρεπει να κανω εξετασεις για διορισμο...μου ειπαν και πηρα κιαι ρωταω το εξης...τι εξετασεις πρεπει να κανω??και μου λενε εσεις θα μας πειτε και θα κλεισουμε ραντεβου..και λεω δεν ξερω αλλα απο οτι γνωριζω ακτινα θωρακα αιμα και ουρα..και μου λεει καποιο ερχονται και για ψυχολογο..τελοσπαντων μου κλεινει ραντεβου και μου λεει οτι τις εξετασεις τις πληρωνω αλλα δεν γνωριζει το κοστος....και το ερωτημα ειναι το εξης...ρε παιδια φιλες μου που διοριστηκαν μου ειπαν καλυτερα να κανω τις εξετασεις εκει που θα περασω και οχι στην πολη μου..και εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οι εξετασεις ειναι δωρεαν..αυτοι στο νοσοκομειο γιατι μου ειπαν επι πληρωμη...?τωρα τι να κανω ρε παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ..βοηθεια..