0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πάω ή να το αφήσω καλύτερα? Υπάρχει έστω κ μικρό ποσοστό να πάει κάτι στραβά κ να μην περαστεί η αίτηση?
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:1)ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ?
Παράθεση από: Xrusa στις Αυγούστου 08, 2010, 10:13:41 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:1)ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ?
Παράθεση από: topsy στις Αυγούστου 08, 2010, 10:25:49 pmΠαράθεση από: Xrusa στις Αυγούστου 08, 2010, 10:13:41 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:1)ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ?
Απ' όσο θυμάμαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά ακυρώνεται η πρώτη σου αίτηση και λαμβάνεται υπόψη η δεύτερη.
Παράθεση από: nad στις Αυγούστου 07, 2010, 09:41:18 pmΝα πάω ή να το αφήσω καλύτερα? Υπάρχει έστω κ μικρό ποσοστό να πάει κάτι στραβά κ να μην περαστεί η αίτηση? Κι εγώ σκέφτομαι να πάω τη Δευτέρα να κάνω αλλαγές. Αφού επιτρέπεται κανονικά δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά, με όσα έχουμε περάσει, λογικό είναι ν' ανησυχείς. Και μένα με απασχολεί.
Κ εγώ αποφάσισα να πάω αύριο να κάνω αλλαγή στη σειρά των επιλογών αλλά αν γνωρίζει κάποιος περίπτωση που μετά από αλλαγή αίτησης δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα σας παρακαλώ ας μας το πει!