0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Selanik στις Αυγούστου 04, 2010, 06:21:56 pmΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τοποθέτησή μου σε συγκεκριμένο δυσπρόσιτο σχολείο αλλά από ό,τι καταλαβαίνω πέρα από τα μόρια παίζει κυρίως ρόλο το βίσμα. Η δυνατότητα που υπήρχε μέχρι πέρσι να επιλέγεις ονομαστικά δυσπρόσιτο ήταν πολύ σημαντική αλλά δυστυχώς φέτος ρίχνεις λότο με κυκλάδες και δωδεκάνησα.Στις Κυκλάδες, απ' όσο είμαι σε θέση να ξέρω, τηρείται η διαδικασία και η σειρά στις τοποθετήσεις (δηλ. μετράνε πρώτα τα κοινωνικά κριτήρια και μετά η προϋπηρεσία). Το κακό είναι ότι δηλώνεις σχολεία στα τυφλά, γιατί όταν παρουσιάζονται οι νεοδιόριστοι δεν είναι γνωστά ακόμα τα κενά.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τοποθέτησή μου σε συγκεκριμένο δυσπρόσιτο σχολείο αλλά από ό,τι καταλαβαίνω πέρα από τα μόρια παίζει κυρίως ρόλο το βίσμα. Η δυνατότητα που υπήρχε μέχρι πέρσι να επιλέγεις ονομαστικά δυσπρόσιτο ήταν πολύ σημαντική αλλά δυστυχώς φέτος ρίχνεις λότο με κυκλάδες και δωδεκάνησα.
όσο για γονεις σε εξοχικό είμαστε..σιγα μη τους έπαιρνα σε νησί
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 04, 2010, 06:33:45 pmΠαράθεση από: Selanik στις Αυγούστου 04, 2010, 06:21:56 pmΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τοποθέτησή μου σε συγκεκριμένο δυσπρόσιτο σχολείο αλλά από ό,τι καταλαβαίνω πέρα από τα μόρια παίζει κυρίως ρόλο το βίσμα. Η δυνατότητα που υπήρχε μέχρι πέρσι να επιλέγεις ονομαστικά δυσπρόσιτο ήταν πολύ σημαντική αλλά δυστυχώς φέτος ρίχνεις λότο με κυκλάδες και δωδεκάνησα.Στις Κυκλάδες, απ' όσο είμαι σε θέση να ξέρω, τηρείται η διαδικασία και η σειρά στις τοποθετήσεις (δηλ. μετράνε πρώτα τα κοινωνικά κριτήρια και μετά η προϋπηρεσία). Το κακό είναι ότι δηλώνεις σχολεία στα τυφλά, γιατί όταν παρουσιάζονται οι νεοδιόριστοι δεν είναι γνωστά ακόμα τα κενά.αρα γάμο και κανα παιδί.προλαβαίνω;υπάρχει μήπως κάπου η εγκύκλιος με τα κοινωνικά κριτήρια;ευχαριστώ και πάλι!
Υπάρχει περίπτωση σε κάποια περιοχή που θα διοριστεί κάποιος να μην υπάρχει κενό στην ειδικότητά του;Αν ναι τί γίνεται;Π.χ.διορίζεσαι β' βοιωτίας και σε πάνε δ' βοιωτίας θες δε θες; Μπορείς εσύ αν διοριστείς β' βοιωτίας και υπάρχουν κενά στη δ' βοιωτίας να πας αν δηλώσεις ενδιαφέρον ή απαγορεύεται.Μιλάω φυσικά για την περίπτωση που δεν έχεις "δόντι". Υπάρχει περίπτωση απόσπασης φέτος για τους νεοδιόριστους αν προκύψει υπεραριθμία; Αν σε τοποθετήσουν σε δυσπρόσιτο και δεν βρίσκεις εκεί σπίτι,δεν υπάρχουν συγκοινωνίες(ξέρω κάτι τέτοια μέρη)πρέπει να κόψεις το λαιμό σου και να βρεις τρόπο να πας.ΛΙΓΗ
Και κάτι άλλο.Είναι δυνατόν να σε τοποθετήσουν σε νυχτερινό και για συμπλήρωση ωραρίου σε ένα άλλο πρωινό;
Εάν κάποιος έχει προβλήματα υγείας σε ποιες περιπτώσεις (αν επιτρέπεται)μπορεί να πάρει απόσπαση για να μην αναγκαστεί να παραιτηθεί;
οσοι εργαστηκαμε ως αναπληρωτες και εχουμε πιστοποιητικο υγειονομικης ηδη(και δεν εχει παρελθει τριετια),πρεπει τωρα να ξαναβγαλουμε;