0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχεις πιστοποιητικο υγείας από την περσινή σχολική χρονιά ζητάς από το γραφείο που ήσουνα να το στείλει στο γραφείο που θα παρουσιαστείς; Επειδή δεν γνωρίζω, όποιος μπορεί ας απαντήσει.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: glykouli στις Αυγούστου 04, 2010, 08:58:01 pmοσοι εργαστηκαμε ως αναπληρωτες και εχουμε πιστοποιητικο υγειονομικης ηδη(και δεν εχει παρελθει τριετια),πρεπει τωρα να ξαναβγαλουμε; εγω που ημουν αναπληρωτρια φετος κ εβγαλα πιστοποιητικο φροντισα κ το εβγαλα φωτοτυπια ωστε να το χρησιμοποιησω φετος για τον μονιμο. οπου κ αν ρωτησα αυτο μου ειπαν. οποτε οποιος το εχει μια χαρα. 8α ταλαιπωρη8ει λιγοτερο
οσοι εργαστηκαμε ως αναπληρωτες και εχουμε πιστοποιητικο υγειονομικης ηδη(και δεν εχει παρελθει τριετια),πρεπει τωρα να ξαναβγαλουμε;
Και ακόμη μία ερώτηση: για να σου αναγνωρίσουν τα μόρια του γάμου και των παιδιών αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πρέπει να έχω και ληξιαρχικές πράξεις γέννησης μαζί μου;Επίσης, εγώ φέτος δικαιούμαι για τη μικρή μου κόρη άδεια ανατροφής. Χρειάζομαι κάποια επιπλέον δικαιολογητικά για να την πάρω ή αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 05, 2010, 12:06:51 amΚαι ακόμη μία ερώτηση: για να σου αναγνωρίσουν τα μόρια του γάμου και των παιδιών αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πρέπει να έχω και ληξιαρχικές πράξεις γέννησης μαζί μου;Επίσης, εγώ φέτος δικαιούμαι για τη μικρή μου κόρη άδεια ανατροφής. Χρειάζομαι κάποια επιπλέον δικαιολογητικά για να την πάρω ή αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;Οι γιατροί πρέπει να είναι δημοσίου νοσοκομείου ή του ΙΚΑ συνήθως, αυτο αφορά την υγειονομική επιτροπή του νοσοκομείου, μπορεί να πει το νοσοκομείο κανε τα έξω και φέρε τα στην επιτροπή, ρώτησέ το. Πάντως με τον ψυχίατρο δε θα κάνεις πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.Όσον αφορά γάμο και τέκνα θέλει ληξιαρχικές πράξεις και οικογενειακή κατάσταση όλα πρόσφατα.Για την άδεια τηλ στο γραφείο αδειών εκεί που θα πας δε νομίζω κάτι παραπάνω αλλά κράτα 3-4 αντίγραφα από ληξ/κες και οικογενειακές θα σου χρειαστούν και για την ασφάλιση έτσι κ αλλιώς και για τον ατομικό φάκελλο (Α/Φ) και για τη μισθοδοσία (επιδόματα οικογενειακής).
Παράθεση από: Selanik στις Αυγούστου 04, 2010, 01:47:41 pmΠαράθεση από: dolphin στις Αυγούστου 04, 2010, 12:49:49 pmΚανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής... Δεν παίζουν ρόλο τα μόρια προϋπηρεσίας αλλά η σειρά διορισμού;Στις τοποθετήσεις των νεοδιοριζόμενων η σειρά είναι η εξής:1. Κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά, συνυπηρέτηση, εντοπιότητα)2. Προϋπηρεσία3. Σειρά διορισμού (για όσους δεν έχουν κάτι από τα παραπάνω)Aυτά τα κοινωνικά κριτήρια που αναφέρεις πότε και πως ( δηλαδή με τι έγγραφα) πρέπει να τα αποδείξουμε;
Παράθεση από: dolphin στις Αυγούστου 04, 2010, 12:49:49 pmΚανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής... Δεν παίζουν ρόλο τα μόρια προϋπηρεσίας αλλά η σειρά διορισμού;
Κανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής...
δεν είναι πολλά και μην αγχώνεσαι απλά οργανώσου.Λοιπόν όλα τα έγγραφα από ΚΕΠ, απλή φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή στο Ελλάντα, αλλά βέβαια μπορεί οΔντης Εκπαίδευσης να θεωρεί γνήσια αντίγραφα κάτι που όμως δε θα θες να κάνεις όταν δεις πόση δουλειά θαέχει εκείνες τις μέρες, οπότε ΚΕΠ και σε 2min τελείωσες.Η επιτροπή δε θα σου πεί πήγαινε σε ιδιώτη αλλά μπορεί να σου πεί ότι δέχονται ΚΑΙ απο ιδιώτη εξετάσεις/γνωματεύσεις κτλ,οπότε αν σε καλύπτει η τωρινή σου ασφάλεια πας και τελειώνεις γρήγορα. Αλλιώς ραντεβού με νοσοκομείο αν και τώρα πια καλύτερα στον τόπο διορισμού σου γιατί δε ξέρεις αν θα προλάβεις στο μέρος σου.ελπίζω να βοήθησα ...