*

Αποστολέας Θέμα: Οδηγός νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 81138 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Οδηγός νεοδιόριστου
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:04:50 pm »
Αν έχεις πιστοποιητικο υγείας από την περσινή σχολική χρονιά ζητάς από το γραφείο που ήσουνα να το στείλει στο γραφείο που θα παρουσιαστείς; Επειδή δεν γνωρίζω, όποιος μπορεί ας απαντήσει.Ευχαριστώ.

Άλλες ΔΔΕ δέχονται τα πιστοποιητικά 3ετίας που ισχύουν για τους αναπληρωτές και άλλες όχι και ζητάνε πρόσφατο πιστοποιητικό (να έχει εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:49:41 »

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:06:32 pm »
οσοι εργαστηκαμε ως αναπληρωτες και εχουμε πιστοποιητικο υγειονομικης ηδη(και δεν εχει παρελθει τριετια),πρεπει τωρα να ξαναβγαλουμε;

εγω που ημουν αναπληρωτρια φετος κ εβγαλα πιστοποιητικο φροντισα κ το εβγαλα φωτοτυπια ωστε να το χρησιμοποιησω φετος για τον μονιμο. οπου κ αν ρωτησα αυτο μου ειπαν. οποτε οποιος το εχει μια χαρα. 8α ταλαιπωρη8ει λιγοτερο
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση :)

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:11:14 pm »
Πέρυσι μου είπαν πως το έκαναν να ισχύει για τρια χρόνια οπότε αν έχουν περάσει μάλλον θα βγάλεις νέο.αν μπορεις έχε το έτοιμο να γλυτώσεις από διάφορα.Αν δεν έχουν περάσει ισχύει. Και θέλουν το πρωτότυπο ή φωτοτυπία που την επικυρώνουν εκεί εφόσον έχεις το πρωτότυπο μαζί σου. Εμένα δεν το έστειλαν δε ξέρω τι θα έκαναν αργότερα και για να ξεμπερδέυω πήγα και το πήρα η ίδια γιατί είχα κάνει τη βλακεία να αφήσω το πρωτότυπο στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας.Αυτά .ρωτάω και πάλι αν δε βρίσκουμε ψυχίατρο για το χαρτακι αυτό τι κάνουμε μας περιμένουν μέχρι να βρουμε;υπάρχουν κάποια γραφεια που δε θέλουν χαρτί από ψυχίατρο για την έκδοση του πιστοποιητικου υγείας;

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:27:55 pm »
Αν είσαι τόσο οριακά στα ραντεβού με τους γιατρούς καταθέτεις το χαρτί με το ραντεβού και πότε το έκλεισες και είσαι ΟΚ
μια και δε φταις εσύ για την καθυστέρηση, εσύ πήγες. Dont worry λοιπόν.
biki68 όσον αφορά τα σπίτια όταν μάθεις περιοχή πες μας κάποιος θα σε βοηθήσει, ή έχεις κάτι σίγουρο να σου πούμε από τώρα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:49:41 »

Αποσυνδεδεμένος dimitris9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:42:08 pm »
Το πιστοποιητικό υγείας έχει την ίδια ισχύ από όποια νομαρχιακή διεύθυνση και να το βγάλεις.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:03:54 am »
Δηλαδή εμένα όταν μου είπαν ότι θέλουν γνωμάτευση από παθολόγο και ψυχίατρο, εννούσαν από δημόσιο νοσοκομείο, γιατί δεν τον διευκρίνιζαν; Αν είναι έτσι θα πάω να βγάλω την ακτινογραφία να την έχω έτοιμη και θα κοιτάξω για ραντεβού. Γνωρίζει κανείς να μου πει: εννοούν παθολόγο και ψυχίατρο δημόσιου νοσοκομείου;

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:06:51 am »
Και ακόμη μία ερώτηση: για να σου αναγνωρίσουν τα μόρια του γάμου και των παιδιών αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πρέπει να έχω και ληξιαρχικές πράξεις γέννησης μαζί μου;
Επίσης, εγώ φέτος δικαιούμαι για τη μικρή μου κόρη άδεια ανατροφής. Χρειάζομαι κάποια επιπλέον δικαιολογητικά για να την πάρω ή αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:12:26 am »
Και ακόμη μία ερώτηση: για να σου αναγνωρίσουν τα μόρια του γάμου και των παιδιών αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πρέπει να έχω και ληξιαρχικές πράξεις γέννησης μαζί μου;
Επίσης, εγώ φέτος δικαιούμαι για τη μικρή μου κόρη άδεια ανατροφής. Χρειάζομαι κάποια επιπλέον δικαιολογητικά για να την πάρω ή αρκεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;

Οι γιατροί πρέπει να είναι δημοσίου νοσοκομείου ή του ΙΚΑ συνήθως, αυτο αφορά την υγειονομική επιτροπή του νοσοκομείου, μπορεί
να πει το νοσοκομείο κανε τα έξω και φέρε τα στην επιτροπή, ρώτησέ το. Πάντως με τον ψυχίατρο δε θα κάνεις πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά γάμο και τέκνα θέλει ληξιαρχικές πράξεις και οικογενειακή κατάσταση όλα πρόσφατα.
Για την άδεια τηλ στο γραφείο αδειών εκεί που θα πας δε νομίζω κάτι παραπάνω αλλά κράτα 3-4 αντίγραφα από ληξ/κες και οικογενειακές θα σου χρειαστούν και για την ασφάλιση έτσι κ αλλιώς και για τον ατομικό φάκελλο (Α/Φ) και για τη μισθοδοσία (επιδόματα οικογενειακής).

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:21:51 am »

Οι γιατροί πρέπει να είναι δημοσίου νοσοκομείου ή του ΙΚΑ συνήθως, αυτο αφορά την υγειονομική επιτροπή του νοσοκομείου, μπορεί
να πει το νοσοκομείο κανε τα έξω και φέρε τα στην επιτροπή, ρώτησέ το. Πάντως με τον ψυχίατρο δε θα κάνεις πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά γάμο και τέκνα θέλει ληξιαρχικές πράξεις και οικογενειακή κατάσταση όλα πρόσφατα.
Για την άδεια τηλ στο γραφείο αδειών εκεί που θα πας δε νομίζω κάτι παραπάνω αλλά κράτα 3-4 αντίγραφα από ληξ/κες και οικογενειακές θα σου χρειαστούν και για την ασφάλιση έτσι κ αλλιώς και για τον ατομικό φάκελλο (Α/Φ) και για τη μισθοδοσία (επιδόματα οικογενειακής).
Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Δύο διευκρινίσεις, αν έχεις την καλοσύνη:
1) Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να σου πει η επιτροπή "πήγαινε σε ιδιώτη παθολόγο και ψυχίατρο";
2) Τις ληξ. πράξεις και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης να ζητήσω από το ΚΕΠ να μου τα βγάλουν 3 και 4 φορές, για να είναι επικυρωμένα ή να είναι απλες φωτοτυπίες του πρωτότυπου.
Υ.Γ Δείξτε κατανόηση με τις απορίες που ακούτε, αλλά ειλικρινά είμαι πελαγωμένη. Χρειάζονται τόσα πολλά πράγματα!!!! ??? ???

Αποσυνδεδεμένος peterpan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:28:23 am »
Κανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής...

Δεν παίζουν ρόλο τα μόρια προϋπηρεσίας αλλά η σειρά διορισμού;

Στις τοποθετήσεις των νεοδιοριζόμενων η σειρά είναι η εξής:
1. Κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά, συνυπηρέτηση, εντοπιότητα)
2. Προϋπηρεσία
3. Σειρά διορισμού (για όσους δεν έχουν κάτι από τα παραπάνω)

Aυτά τα κοινωνικά κριτήρια που αναφέρεις πότε και πως ( δηλαδή με τι έγγραφα) πρέπει να τα αποδείξουμε;

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:28:24 am »
δεν είναι πολλά και μην αγχώνεσαι απλά οργανώσου.
Λοιπόν όλα τα έγγραφα από ΚΕΠ, απλή φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή στο Ελλάντα, αλλά βέβαια μπορεί ο
Δντης Εκπαίδευσης να θεωρεί γνήσια αντίγραφα κάτι που όμως δε θα θες να κάνεις όταν δεις πόση δουλειά θα
έχει εκείνες τις μέρες, οπότε ΚΕΠ και σε 2min τελείωσες.
Η επιτροπή δε θα σου πεί πήγαινε σε ιδιώτη αλλά μπορεί να σου πεί ότι δέχονται ΚΑΙ απο ιδιώτη εξετάσεις/γνωματεύσεις κτλ,
οπότε αν σε καλύπτει η τωρινή σου ασφάλεια πας και τελειώνεις γρήγορα. Αλλιώς ραντεβού με νοσοκομείο αν και τώρα πια καλύτερα στον τόπο διορισμού σου γιατί δε ξέρεις αν θα προλάβεις στο μέρος σου.

ελπίζω να βοήθησα ...

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 05, 2010, 02:14:58 am »
δεν είναι πολλά και μην αγχώνεσαι απλά οργανώσου.
Λοιπόν όλα τα έγγραφα από ΚΕΠ, απλή φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή στο Ελλάντα, αλλά βέβαια μπορεί ο
Δντης Εκπαίδευσης να θεωρεί γνήσια αντίγραφα κάτι που όμως δε θα θες να κάνεις όταν δεις πόση δουλειά θα
έχει εκείνες τις μέρες, οπότε ΚΕΠ και σε 2min τελείωσες.
Η επιτροπή δε θα σου πεί πήγαινε σε ιδιώτη αλλά μπορεί να σου πεί ότι δέχονται ΚΑΙ απο ιδιώτη εξετάσεις/γνωματεύσεις κτλ,
οπότε αν σε καλύπτει η τωρινή σου ασφάλεια πας και τελειώνεις γρήγορα. Αλλιώς ραντεβού με νοσοκομείο αν και τώρα πια καλύτερα στον τόπο διορισμού σου γιατί δε ξέρεις αν θα προλάβεις στο μέρος σου.

ελπίζω να βοήθησα ...
Χίλια ευχαριστώ  :)

Αποσυνδεδεμένος oretak

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 05, 2010, 02:27:06 am »
Ξέρει κανείς αν για το πιστοποιητικό Α'βάθμιας υγειονομικής επιτροπής μπορούμε να το βγάλουμε από το ΙΚΑ ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι από δημόσιο νοσοκομείο;

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 05, 2010, 02:30:44 am »
Κάνεις τις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο και με την ακτίνα θώρακος με φωτογραφία περνάς επιτροπή γιατρών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182610
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)