0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν παμε στα γραφεια μας, ορκιστουμε και μας δωσουν τα κενα για να τα δηλωσουμε, θα μπορουμε να δηλωσουμε και σχολεια που δεν υπαρχουν στη λιστα με τα κενα??Αν στην αιτηση δεν τα δηλωσω ολα τα σχολεια που θα μας δωσουν και αυτα τα σχολεια που θα δηλωσω τα παρουν αλλοι που προηγουνται, εμενα θα με πανε σε οποιο σχολειο θελουν ή θα παραμεινω στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ??Και αν μεινω στη διαθεση μετα ποια η διαδικασια?? Και μια τελευταια ερωτηση... καποιος που ειναι παντρεμενος ποσα μορια παιρνει επιπλεον?
Παντως στη Διδε Μεσσηνιας μου ειπαν στο τηλ να παμε την Τεταρτη αλλα θα δηλωσουν οτι πηγαμε στις 23. Δεν τους ρωτησα αν χανονται οι 2 μερες μονη της οι υπαλληλος μου το ειπε οτι η ορκομωσια θα γινει Τεταρτη κ θα δηλωθει απο Δευτερα. Μπορει να ισχυει παντου το ιδιο αν δεν ορκισουν Δευτερα.
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 22, 2010, 05:36:08 pmΟταν παμε στα γραφεια μας, ορκιστουμε και μας δωσουν τα κενα για να τα δηλωσουμε, θα μπορουμε να δηλωσουμε και σχολεια που δεν υπαρχουν στη λιστα με τα κενα??Αν στην αιτηση δεν τα δηλωσω ολα τα σχολεια που θα μας δωσουν και αυτα τα σχολεια που θα δηλωσω τα παρουν αλλοι που προηγουνται, εμενα θα με πανε σε οποιο σχολειο θελουν ή θα παραμεινω στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ??Και αν μεινω στη διαθεση μετα ποια η διαδικασια?? Και μια τελευταια ερωτηση... καποιος που ειναι παντρεμενος ποσα μορια παιρνει επιπλεον?εχω τις ιδιες αποριες ακριβως...pleeease οποιος ξερει ας μας διαφωτισει!!
Μπορείς να πάρεις από την άδεια που δικαιούσαι για σοβαρό προσωπικό λόγο, που ειναι πράγματι αυτός.Σε κάθε περίπτωση αν ο δντης σου κρίνει ότι σε χρειάζεται λίγο δύσκολο να εγκριθεί η άδεια(οι άδειες εγκρίνονται από τη δνση εκπαιδευσης). Αν π.χ. έχει μετεξεταστέους και σε έχει ανάγκηπως θα φύγεις. Τώρα για τα κολλήσεις την παρασκευή σε ένα Σ/Κ μάλλον θα σου πει "ΟΚ max".
Καλημέρα, πρώτα πήγαινε στο σχολείο για ανάληψη υπηρεσίας και μετά δες για άδεια. Αυτό πρώτονγιατί υποχρεούστε και δεύτερον γιατί ο πρώτος τοποθετηθείς κρίνεται τελευταίος υπεράριθμοςάρα φεύγει τελευταίος σε περίπτωση υπεραριθμίας.