0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aroniotis στις Ιανουαρίου 18, 2010, 11:26:45 amΠου είναι το παράλογο; Δηλαδή αν κάνεις μεταπτυχιακό σε Πολυτεχνική Σχολή, θεωρείσαι μηχανικός και γράφεσαι στο ΤΕΕ; Γιατί τότε να δίνει παιδαγωγική επάρκεια το μεταπτυχιακό του ΔΤΨΣ αφού δεν είναι προπτυχιακό; Άλλο θέμα το αν είναι αναγνωρισμένο σε επιστήμες αγωγής, το οποίο δεν σχετίζειται κεθόλου με το αν δίνει ή δε δίνει παιδαγωγική επάρκεια το προπτυχιακό ΔΤΨΣΤο παράλογο είναι ότι το ΨΣ με μόλις ένα παιδαγωγικό μάθημα δίνει επάρκεια ενώ δε δίνει το μεταπτυχικό του τμήματος που είναι στη διδακτική. Και μίλησα για παιδαγωγική επάρκεια και όχι για το αντικείμενο της σχολής.
Που είναι το παράλογο; Δηλαδή αν κάνεις μεταπτυχιακό σε Πολυτεχνική Σχολή, θεωρείσαι μηχανικός και γράφεσαι στο ΤΕΕ; Γιατί τότε να δίνει παιδαγωγική επάρκεια το μεταπτυχιακό του ΔΤΨΣ αφού δεν είναι προπτυχιακό; Άλλο θέμα το αν είναι αναγνωρισμένο σε επιστήμες αγωγής, το οποίο δεν σχετίζειται κεθόλου με το αν δίνει ή δε δίνει παιδαγωγική επάρκεια το προπτυχιακό ΔΤΨΣ
Αλλά και πάλι τόσοι πολλοί που έχουν την επάρκεια και με τους ανύπαρκτους διορισμούς στον κλάδο μας, πόσο μάλλον από εδώ και πέρα και η επάρκεια δε θα έχει νόημα.