0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moca στις Μαΐου 07, 2009, 05:37:27 pmΑν τελειώσεις παιδαγωγική σχολή είσαι ok.Για την ακρίβεια, το Μαθηματικό είναι καθηγητικη σχολή και όχι παιδαγωγικη. Αν την τελειώσεις είσαι καλυμμένος.
Αν τελειώσεις παιδαγωγική σχολή είσαι ok.
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις, απλα μια διευκρίνηση:Μου κάνει οποιαδήποτε είτε παιδαγωγική είτε καθηγητική σχολή?
Αν ξέρετε απο που μπορώ να πάρω κ επίσημη απάντηση για αυτό, ακόμη καλύτερα.
π.χ. το νηπιαγωγων μου κάνει? (θεωρείται παιδαγωγική σχολη φαντάζομαι)Φαίνεται ίσως η πιο ευκολη επιλογη!
4 χρονια μεν, αλλα αν δουλευω παράλληλα σε φροντιστήρια κ ίσως σαν ωρομοίσθιος ->no problem!
Οσο για το μαθηματικό, νομιζώ οτι μπαινεις με 20 μαθήματα για πτυχίο, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Θα μιλήσω με την γραμματεία αυτες τις μερες.
Παντως στη δικια μου σχολη εμπαινες 6 εξαμηνο κ χρωστουσες το 5ο (αρα ουσιαστικα ξεκιναγες απο 3 ετος, απλα οι εξετασεις γινοντουσαν στη μεση της χρονιας)
Παράθεση από: konrallis στις Απριλίου 06, 2009, 10:47:26 amΚοίταξε να δεις...το να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής προκειμένου να λάβεις την Παιδαγωγική Επάρκεια σίγουρα θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο και σε χρήμα και σε νεύρα από το να πας στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Ως γνωστόν στην ΑΣΠΑΙΤΕ οποιος μπει θα βγει...το ζητούμενο βέβαια είναι αν μπεις να πάρεις κάτι και να βγεις καλύτερος εκπαιδευτικός. Αν το θες βέβαια. Αν δε το θες, μπορείς να μπεις τούβλο και να βγεις τσιμεντόλιθος...κανείς δε σε ενοχλεί...Στο προκείμενο τώρα, ένα μετατπυχικό θα σου στοιχίσει 5-6000
Κοίταξε να δεις...το να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής προκειμένου να λάβεις την Παιδαγωγική Επάρκεια σίγουρα θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο και σε χρήμα και σε νεύρα από το να πας στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Ως γνωστόν στην ΑΣΠΑΙΤΕ οποιος μπει θα βγει...το ζητούμενο βέβαια είναι αν μπεις να πάρεις κάτι και να βγεις καλύτερος εκπαιδευτικός. Αν το θες βέβαια. Αν δε το θες, μπορείς να μπεις τούβλο και να βγεις τσιμεντόλιθος...κανείς δε σε ενοχλεί...Στο προκείμενο τώρα, ένα μετατπυχικό θα σου στοιχίσει 5-6000
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Έχει πάθει κάτι η σελίδα της ασπαιτε ; Δεν λειτουργούν τα links στα αριστερά....
Αυτό ισχύει για όσους τελειώνουν το προπτυχιακό πρόγραμμα. Εγώ ρωτάω αν θεωρείται ότι έχει παιδαγωγική επάρκεια κάποιος που τελειώνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος.
Κι εδώ είναι το παράλογο. Αν υποθέσουμε ότι το προπτυχιακό πρόγραμμα του ΔΤΨΣ δίνει παιδαγωγική επάρκεια πως είναι δυνατόν να μη δίνει το μεταπτυχιακό που σχετίζεται, μάλιστα, με τη διδακτική; Αθάνατη ελληνική "παιδεία".
Που είναι το παράλογο; Δηλαδή αν κάνεις μεταπτυχιακό σε Πολυτεχνική Σχολή, θεωρείσαι μηχανικός και γράφεσαι στο ΤΕΕ; Γιατί τότε να δίνει παιδαγωγική επάρκεια το μεταπτυχιακό του ΔΤΨΣ αφού δεν είναι προπτυχιακό; Άλλο θέμα το αν είναι αναγνωρισμένο σε επιστήμες αγωγής, το οποίο δεν σχετίζειται κεθόλου με το αν δίνει ή δε δίνει παιδαγωγική επάρκεια το προπτυχιακό ΔΤΨΣ