0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giotamike στις Ιουλίου 26, 2008, 05:33:19 pmΑυτό μπορείς να το ρυθμίσεις σε συνεργασία με το ΠΕΚ της περιοχής, όταν θα σε καλέσουν. Eσύ πως μπορεσες να το ρυθμισεις να εχεις μαζεψει πολλα μορια προυπηρεσιας και είσαι έτοιμος για διορισμο αναπληρωτη ή μονιμου?Απο ΑΣΕΠ αραγες?? ή αλλου ψαχνουμε τους βυσματούχους ενω ειναι κατω απο τη μυτη μας??
Αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις σε συνεργασία με το ΠΕΚ της περιοχής, όταν θα σε καλέσουν.
leti77,απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο νομός που θα διοριστείς να έχει υπεραρίθμους στον κλάδο σου. Τότε βγαίνει από το ΥΠΕΠΘ εγκύκλιος αποσπάσεων λόγω υπεραριθμίας.Και βέβαια μετράει η συννυπηρέτηση και η οικογενειακή κατάσταση αλλά δεν παίρνεις τα μόρια του τόπου που διορίστηκες.
Απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης παίρνεις απευθείας (χωρίς την προϋπόθεση της υπεραριθμίας) μόνο στην περίπτωση που ο σύζυγος είναι στρατιωτικός ή ένστολος γενικώς (χρωστάς όμως πάλι την οργανική).
1.Οι νεοδιοριστοι επιλεγουν σχολειο με βαση τα μορια τους στον πινακα ή με βαση τα κοινωνικα κριτηρια?Το ξαναρωταω για σιγουρια...
2.Ο αποσπασμενος πηγαινει σε οποιο σχολειο εχει ''απομεινει'',μετα την παρουσιαση των νεοδιοριζομενων? Σορυ αν σας μπερδεψα...
Να προσθέσω και εγώ μια απορίαΥπηρετείς την οργανική σου θέση, δεν καταφέρνεις να πάρεις μετάθεση αλλα παίρνεις απόσπαση, δικαιούσαι την χρονιά που είσαι αποσπασμένος να κάνεις αίτηση για μετάθεση..............
Καλησπέρα! Εύχομαι σε όλους μας καλή τοποθέτηση και να βγουν τα αποτελέσματα σύντομα, για να μη μας ξαναφάει η αγωνία (όπως με την εγκύκλιο διορισμών)... Παρακολουθώ τη συζήτηση και μου έχουν λυθεί οι περισσότερες απορίες (μιας και είμαι διοριστέα ασεπ β φουρνιάς χωρίς καμία προϋπηρεσία, με πολλές απορίες ). Να ρωτήσω και εγώ κάτι...Είμαι τρίτεκνη με το τρίτο παιδί 10 μηνών και μόλις παρουσιαστώ θα ζητήσω άδεια ανατροφής και έτσι θα παρουσιαστώ κάπου στην επόμενη σχολική χρονιά. Αν βρεθώ σε μια μακρινή δευτεροβάθμια και ζητήσω μετάθεση στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου λόγω συνυπηρέτησης (Γ
Απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης παίρνεις απευθείας (χωρίς την προϋπόθεση της υπεραριθμίας) μόνο στην περίπτωση που ο σύζυγος είναι στρατιωτικός ή ένστολος γενικώς (χρωστάς όμως την οργανική).
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς αν η απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης με στρατιωτικο ισχύει και σε περίπτωση δυσπρόσιτου?
Ναι, δε γίνεται. Τυπικά τουλάχιστον, όποιος διορίζεται σε δυσπρόσιτο δεν μπορεί να πάρει απόσπαση για κανέναν λόγο (νομίζω μόνο σε άλλο δυσπρόσιτο μπορεί να αποσπαστεί). Στην πράξη βέβαια, μπορεί να γίνονται άλλα. Άδεια ανατροφής πάντως δικαιούνται κανονικά και όσοι διορίζονται σε δυσπρόσιτο.