0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πχ. Α' Ηλείας: 7 (230) = 7 θέσεις σε αυτή περιοχή, και ο τελευταίος σε σειρά που κατάφερε να την πιάσει είχε θέση 230 στον πίνακα διοριστέων του ασεπ. Ovidi, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.Εστάλη στις: Μάιος 01, 2008, 04:25:06Στάλθηκε από: ανυπόμονος διοριστέος
vica dεν εχω λογο να σε αμφισβητησω απλα δεν καταλαβαινω,κακο ειναι αυτο?δηλαδη επρεπε να γεννηθουμε ολοι ειδημονες στα θεματα πινακων διορισμου?μπορω να σου στειλω προσωπικα τη σειρα μου στον περσινο πινακα ασεπ για να μου πεις κατα προσεγγιση ή ακριβως ποια θα ειναι η φετινημου?απο τη καλη σου θεληση και μονο,και φυσικα αν το θες
τι χουνέρι είναι πάλι αυτό του υπουργείου παιδείας σχετικά με αυτό το 40μηνο?μα γιατί δεν τον καταργούν τον ΑΣΕΠ εντελώς και να βγούν μπροστά(αν έχουν τα α....δια,που δεν τα έχουν)και να πούν :ρε μάγκες πάρτε το χαμπάρι,τέλος η αξιοκρατία!θέλουμε να μπάζουμε μέσα όποιον εμάς μας κάτσει και αναλόγως των συμφερόντων να δημιουργούμε κάθε χρόνο και απο μια νέα κατηγορία!!!αλήθεια εμάς τους επαίσχυντους,ανίερους,ανεπρόκοπους,σιχαμερούς διοριστέους του ΑΣΕΠ γιατί δε μας στέλνουν στις βραχονησίδες μόνο?αλλωστε εμεις στον ΑΣΕΠ .....τυχαία περάσαμε!(μη πει κανείς οτι ξεκ......θήκαμε στο διάβασμα θα του φάω το λαρύγγι)!