0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω αν ήμουνα θα έβαζα ναι σε όλα.Εχουμε 38 κενα και 27 Δυσπρόσιτα για 515 περίπου άτομα .Οι πιθανότητες να μεινει έξω είναι 50-50?
Έχω βάλει ναι σε όλα. Η ερώτηση είναι υποθετική γιατί δε γνωρίζω ακριβώς τα κενά, αλλά αν εξαντληθούν οι θέσεις όταν το συστημα φτάσει σε μένα τότε τι κάνει;
Δεν ξέρω αν είναι 50-50 οι πιθανότητες, εσύ άλλωστε ως μαθηματικός ξέρεις καλύτερα αλλά, νομίζω ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες να μείνει εκτός ειδικά αν είναι στους 30 τελευταίους
Παράθεση από: koth στις Ιουλίου 31, 2008, 12:06:21 amΈχω βάλει ναι σε όλα. Η ερώτηση είναι υποθετική γιατί δε γνωρίζω ακριβώς τα κενά, αλλά αν εξαντληθούν οι θέσεις όταν το συστημα φτάσει σε μένα τότε τι κάνει; Προφανώς και στον κλάδο σου οι περιοχές είναι λιγότερες από τους διοριστέους... Το γεγονός ότι εμείς δεν γνωρίζουμε πόσες θέσεις αντιστοιχούν σε κάθε περιοχή (εκτός από τα δυσπρόσιτα) δεν σημαίνει ότι αυτοί στο υπουργείο δεν ξέρουν (υποθέτω τώρα εγώ γιατί όλα είναι πιθανά) Αν λοιπόν αυτοί ξέρουν πόσα κενά αντιστοιχούν σε κάθε περιοχή πολύ απλά όταν θα φτάσουν σε κάποια επιλογή σου όπου θα υπάρχουν διπλά ή τριπλά ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα κενά θα διοριστείς σε αυτή. Σου εύχομαι βέβαια μόλις φτάσουν σε σένα τα κενά της πρώτης σου επιλογής να μην έχουν εξαντληθεί και έτσι να διοριστείς στην πρώτη σου επιλογή
Παράθεση από: mat στις Ιουλίου 31, 2008, 12:07:08 amΔεν ξέρω αν είναι 50-50 οι πιθανότητες, εσύ άλλωστε ως μαθηματικός ξέρεις καλύτερα αλλά, νομίζω ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες να μείνει εκτός ειδικά αν είναι στους 30 τελευταίους Δυστυχώς την απάντηση και τα ποσοτά τα γνωρίζω,αλλά είχα μια κρυφή ελπίδα να κάνω λάθος, Τέλος πάντων σε λίγες ημέρες θα ξέρω.Ο θεός βοηθός
ioanna89 και εγω την ίδια άποψη έχω και οποιος αν με ρωτούσε θα του έλεγα να βάλει ναι σε όλα.Και οταν με το καλό έρθει και η δικιά μου σειρά αυτό θα κάνω.Δυστυχώς ομως ο σύζυγος δεν θέλει να πάει κάπου μακριά για 2 χρόνια και θα έπρεπε να τσακωθώ κάτι που δεν το θέλω στην συγκεκριμένη φάση
οσον αφορα τους πε06 που ανηκω και γω:αν παρει ολους τους 24μηνιτες(97 ατομα),100 απτο 40%,156 ασεπιτες και λογικα καμια κατοσταρια 30μηνιτες,τοτε τα κενα που εχει ανακοινωσει ειναι υπερβολικα λιγα εκτος αν παρει υπεραριθμους.ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος?
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 31, 2008, 12:45:00 amοσον αφορα τους πε06 που ανηκω και γω:αν παρει ολους τους 24μηνιτες(97 ατομα),100 απτο 40%,156 ασεπιτες και λογικα καμια κατοσταρια 30μηνιτες,τοτε τα κενα που εχει ανακοινωσει ειναι υπερβολικα λιγα εκτος αν παρει υπεραριθμους.ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος?Αν δεις τους πινακες οι 30μηνιτες ειναι 8 ατομα...
Μου φαίνονται άτοπες οι προσωπικές επιθέσεις, ιδιαίτερα σε forum εκπαιδευτικών, ειδικά χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος...Είναι λυπηρές και σίγουρα χαλούν το κλίμα..Ο καθένας μας γνωρίζει τα του εαυτού του και δε χρειάζεται να είναι υπόλογος σε κανένα...