0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Ιουλίου 31, 2008, 01:55:59 pmμολις επικοινωνησα με το τμημα διορισμων του υπεπθ:τα αποτελεσματα βγαινουν αυριο ,γυρω στις 12 το μεσημερι-και μαλιστα οταν τις ειπα''αν δεν βγουνε αυριο ποτε θα βγουνε''ξερετε τι μου απαντησε?''εμεις για αυριο το μεσημερι ξερουμε''!!ελαααααααααααα ολοι μαζι ενα χειροκροτημα στο υπεπθ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
μολις επικοινωνησα με το τμημα διορισμων του υπεπθ:τα αποτελεσματα βγαινουν αυριο ,γυρω στις 12 το μεσημερι-και μαλιστα οταν τις ειπα''αν δεν βγουνε αυριο ποτε θα βγουνε''ξερετε τι μου απαντησε?''εμεις για αυριο το μεσημερι ξερουμε''!!ελαααααααααααα ολοι μαζι ενα χειροκροτημα στο υπεπθ!
τη μέρα που θα ανακοινωθούν οι διορισμοί θα μάθουμε σε ποιο νομό θα τοποθετηθούμε (εκτός και αν η τοποθέτηση αφορά καποιο δυσπρόσιτο)...το σχολείο ή την περιοχή που θα υπηρετήσουμε θα το μάθουμε και αυτό αμέσως ή θα μεσολαβήσει κάποιο διάστημα
Μήπως έχεις κάτι αντίστοιχο και για τους φυσικούς;ΠΕ0401 ή να γνωρίζεις που μπορώ να βρω αυτό το αρχείο;ΘΑ ήταν πολύ χρήσιμο.Ευχαριστώ!!!!!!
Όλοι οι πίνακες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ. Επισυνάπτω και για ΠΕ0401
Παράθεση από: crypto στις Ιουλίου 31, 2008, 07:33:44 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Ιουλίου 31, 2008, 01:55:59 pmμολις επικοινωνησα με το τμημα διορισμων του υπεπθ:τα αποτελεσματα βγαινουν αυριο ,γυρω στις 12 το μεσημερι-και μαλιστα οταν τις ειπα''αν δεν βγουνε αυριο ποτε θα βγουνε''ξερετε τι μου απαντησε?''εμεις για αυριο το μεσημερι ξερουμε''!!ελαααααααααααα ολοι μαζι ενα χειροκροτημα στο υπεπθ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ αυτο θα το δουμε αυριο αγαπητε/η-θα τηλεφωνησω στο υπουργειο το πρωι γυρω στις 12,οποτε και σιγουρα θα ξερουν αν θα βγουνε αυριο ή οχι
Τις καθημερινές δε βγάζουν αυτοί..............το 1ο Σ-Κ του Αυγούστου θα βγάλουν...................?