0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να τοποθετηθεί ο κάθε ένας όσο πλησιέστερα γίνεται στον τόπο κατοικίας του.
Παράθεση από: nickol στις Ιουλίου 31, 2008, 12:34:42 pmΠαράθεση από: MarionPe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:22:57 am Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι? 333 πε06 θα διοριστούν με την παρούσα εγκύκλιο αλλά και πάλι λίγες είναι οι περιοχές.Δεν ξέρω αν έχουν τόση σημασία οι αριθμοί, αλλά αυτά που ξέρω εγώ είναι8 30μηνίτες97 24μηνίτες104 40%157 60%--> Σύνολο 366 (και μας χάρισα και 4, οπότε μας έβγαλα 370 )
Παράθεση από: MarionPe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:22:57 am Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι? 333 πε06 θα διοριστούν με την παρούσα εγκύκλιο αλλά και πάλι λίγες είναι οι περιοχές.
Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι?
Θα βγει μια προθεσμία 4 ημερών για να πάτε στη διεύθυνση που τοποθετηθήκατε για να ορκιστείτε. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου αυτό θα γίνει γύρω στις 25 Αυγούστου.
ως ΠΕ0401 , παραπονούμενος για τα χάλια κενά που δώσανε στον κλάδο μας, θα ήθελα να έχω μία εκτίμηση για τις προτιμήσεις των συναδέλφων.Δήλωσα α' επιλογή β' πειραιά και μετά δ' κυκλάδων (μένω Αθήνα)Κάποιος άλλος ΠΕ0401 να μας πεί τί δήλωσε στις πρώτες επιλογές;
8 30μηνίτες92 24μηνίτες (5 είναι και 30μηνίτες και 24μηνίτες οπότε δεν τους υπολογίζουμε διπλά)104 40%129 60% (13 άτομα που επέλεξαν πέρισυ να διοριστούν με ενιαίο κτλ και άλλοι 14 φέτος που είναι διοριστέοι με ασεπ αλλά υπάγονται και στις παραπάνω κατηγορίες και προφανώς θα τις προτιμήσουν μας κάνει 156- 27=129. Αυτά τα 27 άτομα θα τα πάρουν ως επιλαχόντες ασεπ με συμπληρωματικά εγκύκλιο)Σύνολο 333 Nickol,όπως διάβασα πριν λίγο σε μια διευκρίνηση του υπουργού στο alfavita. gr (νομίζω δεύτερη επιλογή είναι στα νέα) λέει πως αν υπάρξουν κενά στον πίνακα του ασέπ επιλαχόντες θα πάρουν από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και όχι επιτυχόντες ασέπ (για φτύσιμο δηλαδή το ασεπ).
Παράθεση από: chrysalis στις Ιουλίου 31, 2008, 01:31:58 pm8 30μηνίτες92 24μηνίτες (5 είναι και 30μηνίτες και 24μηνίτες οπότε δεν τους υπολογίζουμε διπλά)104 40%129 60% (13 άτομα που επέλεξαν πέρισυ να διοριστούν με ενιαίο κτλ και άλλοι 14 φέτος που είναι διοριστέοι με ασεπ αλλά υπάγονται και στις παραπάνω κατηγορίες και προφανώς θα τις προτιμήσουν μας κάνει 156- 27=129. Αυτά τα 27 άτομα θα τα πάρουν ως επιλαχόντες ασεπ με συμπληρωματικά εγκύκλιο)Σύνολο 333 Nickol,όπως διάβασα πριν λίγο σε μια διευκρίνηση του υπουργού στο alfavita. gr (νομίζω δεύτερη επιλογή είναι στα νέα) λέει πως αν υπάρξουν κενά στον πίνακα του ασέπ επιλαχόντες θα πάρουν από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και όχι επιτυχόντες ασέπ (για φτύσιμο δηλαδή το ασεπ).δεν λεει αυτο αν δεν υπαρχουν επιτυχοντες του ασεπ ωστε να καλυφθουν οι επιλαχοντες μονο τοτε θα παρει απο τον ενιαιο.προσοχη σε τεταια σοβαρα θεματα.ισα ισα το αντιθετο με τον τροπο που γινονται οι διορισμοι δημιουργουνται περισσοτεροι διοριστεοι απο ασεπ.
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:39:56 amΠαράθεση από: MarionPe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:22:57 amΕυχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το 1/5 θα ίσχυε για τους 24μηνίτες. Τελικά βρήκα το νομοσχέδιο και όντως ισχύει για τους 30μηνίτες. 24μηνίτες "ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" όπως έγραψες giotamike. Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι? Οντως,φαινονται καπως λιγα τα κενα,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποσα κενα εχει η καθε περιοχη απο αυτες που εδωσαν.Για παραδειγμα,για την ειδικοτητα μας στη αβαθμια ζακυνθου εχει 5 κενα απο οτι εμαθα σημερα.Αν εχει και στις αλλες περιοχες τοσα κενα,τοτε βολευονται λογικα 370 ατομα...Χαχα! Λοιπόν, ρωτούσα το υπουργείο αν ξέρουν πόσα κενά υπάρχουν σε κάθε περιοχή (εντάξει, για 2-3 συγκεκριμένες ήθελα να μάθω -όχι για όλες) και η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν ακόμα ... θα ξέρουν όοοταν γίνουν οι διορισμοί (χθες έγινε αυτό, και όταν είπα "μα μεθαύριο δεν ξεκινά η διαδικασία?, δεν υπήρξε άλλη απάντηση από το ότι γενικά δέχονται τις ανάγκες που δηλώνουν οι περιοχές αλλά προς το παρόν δεν είναι ενημερωμένοι). Πήρα λοιπόν κι εγω σε περιοχή και μου είπαν ότι οι θέσεις είναι απόφαση του υπουργείου (βασίζονται βέβαια στα στοιχεία που τους δίνουν). Αλλά οι ίδιοι ΔΕΝ είχαν δώσει κενά σε περιοχή που υπήρχε στις επιλογές μας, ας πούμε π.χ. στη Γ περιφέρεια μιας περιοχής, είχαν δώσει όμως κενά στη Δ -η οποία και ΔΕΝ υπήρχε στις επιλογές μας Μπερδεύτηκε κανείς?? Όσο για τον τρόπο τοποθέτησης μετά τις 30 επιλογές, έχω ρωτήσει νομίζω 3 φορές (3 διαφορετικά άτομα) και η απάντησεις ήταν ... 1. δεν γνωρίζω, αυτές τις μέρες εκπαιδευόμαστε κι εμείς (!), 2. σας τοποθετεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας () και 3. καλέ, δε σας χρειάζεται, θα διοριστείτε σε κάποια επιλογή σας σίγουρα (με άλλα λόγια: επόοοομενος! άλλη ερώτηση!) -σημ: είμαι από τους ΑΣΕΠ και διαλέγουμε τελευταίοι οπότε η τόση αισιοδοξία μάλλον δεν με έπεισε!
Παράθεση από: MarionPe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:22:57 amΕυχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το 1/5 θα ίσχυε για τους 24μηνίτες. Τελικά βρήκα το νομοσχέδιο και όντως ισχύει για τους 30μηνίτες. 24μηνίτες "ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" όπως έγραψες giotamike. Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι? Οντως,φαινονται καπως λιγα τα κενα,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποσα κενα εχει η καθε περιοχη απο αυτες που εδωσαν.Για παραδειγμα,για την ειδικοτητα μας στη αβαθμια ζακυνθου εχει 5 κενα απο οτι εμαθα σημερα.Αν εχει και στις αλλες περιοχες τοσα κενα,τοτε βολευονται λογικα 370 ατομα...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το 1/5 θα ίσχυε για τους 24μηνίτες. Τελικά βρήκα το νομοσχέδιο και όντως ισχύει για τους 30μηνίτες. 24μηνίτες "ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" όπως έγραψες giotamike. Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι?