0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H πείρα από τις πολλές αναμονές λέει ότι θα αργήσουμε ακόμα.Και την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαστε ακόμη στο τρίτο δεκαήμερο.Περιμένοντας ας σκεφτόμαστε περίπου τι περιοχές θα δηλώσουμε.
Καλά..........ας φτάξει προς το παρόν λιγάκι την ορθογαφία του και μετά τον παίρνουν και αναπληρωτή.
alfavita.gr: Καθυστέρηση των πινάκων κατάταξης λόγω καταχώρισης στοιχείων προϋπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών σε ΣΜΕΑΗ ένταξη στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών των αναπληρωτών και ωρομισθίων που εργάστηκαν έως και το διδακτικό έτος 2006-2007 σε ΣΜΕΑ καθυστερεί την ανακοίνωση από το ΥΠΕΠΘ των προσωρινών πινάκων καθώς το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρησης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. καταχωρεί στοιχεία των ΣΜΕΑ έως και 18/07.http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8717c.phphttp://dide.kar.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=327&Itemid=1
Παράθεση από: amdakos στις Ιουλίου 17, 2008, 10:56:12 amH πείρα από τις πολλές αναμονές λέει ότι θα αργήσουμε ακόμα.Και την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαστε ακόμη στο τρίτο δεκαήμερο.Περιμένοντας ας σκεφτόμαστε περίπου τι περιοχές θα δηλώσουμε.Γιατι, ξερουμε σε ποιες περιοχες θα βγουν θεσεις της ειδικοτητας μας?
Γεια σας παιδιά,Να ρώτησω κάτι.... καταρχήν ειμαι διοριστέα με την β φουρνιά ΑΣΕΠ, φαντάζομαι και ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα έχουμε κανει την περιβόητη αίτηση για μόνιμο διορισμό,όμως μηπως γνωρίζετε μετά απο πόσο καιρό αφού γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων για το που διορίζόμαστε πρέπει να παρουσιαστούμε και να κανούμε αποδοχη του διορισμού μας ? Ρωτάω επειδη κανονίζω να φύγω για 10 ημέρες στο εξωτερικό εκει γύρω στις 2-10 Αυγούστου και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως χάσω τον διορισμό μου.Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει θα με βοηθήσει πολύ σε αυτην την ανυσυχία μου.Ευχαριστώ
Μια απ τα ίδια κι εγώ παιδιά και έχω αρχίσει να ψιλοαγχόνομαι...
Παράθεση από: ersh στις Ιουλίου 17, 2008, 02:23:57 pmΜια απ τα ίδια κι εγώ παιδιά και έχω αρχίσει να ψιλοαγχόνομαι...Ειμαστε πολλοι με το ιδιο προβλημα. Σημερα στο υπουργειο δηλωσαν πως 21- 25 Ιουλιου θα συμπληρωσουμε τις αιτησεις και τελος του ιδιου μηνα θα ανακοινωθουν οι περιοχες διορισμου....Να τους πιστεψουμε;