*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών 2008-09  (Αναγνώστηκε 445220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών 2008-09
« Απάντηση #560 στις: Ιουλίου 17, 2008, 04:03:25 pm »
Γεια σας παιδιά,

Να ρώτησω κάτι.... καταρχήν ειμαι διοριστέα με την β φουρνιά ΑΣΕΠ, φαντάζομαι και ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα έχουμε κανει την περιβόητη αίτηση για μόνιμο διορισμό,όμως μηπως γνωρίζετε  μετά απο πόσο καιρό  αφού γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων για το που διορίζόμαστε πρέπει να παρουσιαστούμε και να κανούμε αποδοχη του διορισμού μας ? Ρωτάω επειδη κανονίζω να φύγω για 10 ημέρες στο εξωτερικό εκει γύρω στις 2-10 Αυγούστου και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως χάσω τον διορισμό μου.

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει θα με βοηθήσει πολύ σε αυτην την ανυσυχία μου.

Ευχαριστώ

alfavita.gr: Η διαδικασία και ο χρόνος προσλήψεων αναπληρωτών – διορισμών μονίμων

Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από το ΥΠΕΠΘ στην alfavita.gr η διαδικασία και ο χρόνος προσλήψεων αναπληρωτών και διορισμών μονίμων εκπαιδευτικών είναι :

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ

Οι προσλήψεις των πρώτων αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φέτος θα γίνουν κοντά στις 20 Αυγούστου και η παρουσίαση των αναπληρωτών την 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου (από 2/9 μέχρι 9/9) οι αναπληρωτές θα έχουν περάσει για μία εβδομάδα από τα περιφερειακά επιμορφωτικά κέντρα.

Από 1/9 μέχρι 5/9 θα γίνει επικαιροποίηση των λειτουργικών κενών, διά των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσουν νέες προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ

Για τους μόνιμους διορισμούς προβλέπονται τα εξής:

Το Γ΄ δεκαήμερο του Ιουλίου θα γίνουν οι αιτήσεις για μόνιμους διορισμούς.

Στο τέλος Ιουλίου θα γίνει η ανακοίνωση διορισμών.

Οι αποφάσεις διορισμών θα δημοσιευθούν σε ΦΕΚ στις 20/8.

Το Γ΄δεκαήμερο του Αυγούστου θα γίνει η παρουσίαση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Μέχρι 28/8 θα γίνουν οι αιτήσεις των νεοδιόριστων για απόσπαση (αποσπάσεις νεοδιόριστων επιτρέπονται μόνο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ή λόγους υγείας που δικαιολογούν και την κατ’ εξαίρεσιν μετάθεση). Το Α΄ δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι αποσπάσεις των νεοδιόριστων.

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8622a.php

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:48:17 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Ιουλίου 17, 2008, 04:22:32 pm »
μηπως γνωρίζετε  μετά απο πόσο καιρό  αφού γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων για το που διορίζόμαστε πρέπει να παρουσιαστούμε και να κανούμε αποδοχη του διορισμού μας ? Ρωτάω επειδη κανονίζω να φύγω για 10 ημέρες στο εξωτερικό εκει γύρω στις 2-10 Αυγούστου και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως χάσω τον διορισμό μου.
Μην κανονίσεις με τίποτα να φύγεις εξωτερικό προτού κάνεις την αίτηση διορισμού. Εκτός κι αν εξουσιοδοτήσεις άλλον να σου την κάνει. Οι νεοδιόριστοι παρουσιάζονται από 21-25 Αυγούστου.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Ιουλίου 17, 2008, 05:12:27 pm »
αφου 22/7  τελειωνουν οι ενστασεις   :P
http://alfavita.gr/anakoinoseis/ank8716aitisi.php
 :P... :P... :P

Ακόμη δεν τον είδαμε... Γιάννη τον βαφτίσαμε :P
Δεν βλέπεις τι γίνεται σήμερα με τους πίνακες που όλο βγαίνουν κι ακόμη τίποτα.....
Πως θα δηλώσουν στις 23/7 οι άνθρωποι που θα περιμένουν τους τελικούς πίνακες οεοοο...

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Ιουλίου 17, 2008, 05:17:08 pm »
http://alfavita.gr/anakoinoseis/ank8716aitisi.php

Με βάση το παραπάνω ( που επιτελους ε-ε-εφθασε...) κατα την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη θα ξεκιναμε να δηλωνουμε περιοχες.. Ωστε να ολοκληρωθει η διαδικασια εως τελος Ιουλίου και να μην βγει ψευτης ο υπουργος....    ;D... ;D.... ;D... ;D... ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:48:17 »

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Ιουλίου 17, 2008, 05:49:53 pm »
η εγκυκλιος λετε να βγει τη δευτερα?και να ανακοινωνει οτι την τεταρτη ή πεμπτη ξεκινανε οι αιτησεις?
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:04:41 pm »
Ωραία! Ένα βήμα έγινε! Εγώ βέβαια δεν μπορώ να ανοίξω τη σελίδα. Εσείς την ανοίξατε? (του e-aitisi)

Προφανώς Τετάρτη και Πέμπτη θα κάνουμε τις αιτήσεις και Παρασκευή θα ξέρουμε. Ξέρω, είναι πολύ λίγες οι 2 μέρες αλλά
1. έχω ακούσει συνάδελφο (στο forum)  να λέει ότι άλλη χρονιά έτσι είχε γίνει και
2. ελπίζω  :) να γίνει αυτό, να μάθουμε επιτέλους πού θα πάμε μια ώρα νωρίτερα!

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:08:15 pm »
eeee μην το παρακανεις συνονοματε!!!σιγα μην μαθεις και απο την πεμπτη!!κατσε και να ξεκινησουν οι αιτησεις τη πεμπτη και εχει ο Θεος!!αυτο και αν θα ναι καλο βημα!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος amalli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:27:10 pm »
παιδια καλησπέρα! στο e-aitisi εχει βγει κ ενιαίος πίνακας διορισμών για το 2008-2009 Είμαι από τους διοριστέους β φουρνιάς μεσω ασεπ κ δεν έχω δουλέψει ως αναπληρώτρια....δεν βρίσω το όνομα μου στον ενιαίο πίνακα διορισμών...είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να ανηυχησω??? :-\
Όπιος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει γιατί ανγχώθηκα λίγο...ευχαριστώ πολύ!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sx

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:28:43 pm »
στον ενιαιο διορισμων ειναι μονο οσοι εχουν μορια απο προυπηρεσια, εσυ θα υπαρχεις μονο στον πινακα αναπληρωτων και θα εχεις τα μορια του ασεπ εκει.

Αποσυνδεδεμένος amalli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:30:08 pm »
Ευχαριστώ πάρα πολύ sx :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος amalli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:38:36 pm »
Παιδιά ακόμη μία ερώτηση από μια φίλη μου. Ο ενιαίος πίνακας διορισμών που βγήκε τώρα αφορά το 40%??? θα διοριστούν όλοι όσοι υπάρχουν σ'αυτόν τον πίνακα ή θα πάρουν ένα μέρος απ'αυτούς??
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος pepe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:48:04 pm »
Παιδιά ακόμη μία ερώτηση από μια φίλη μου. Ο ενιαίος πίνακας διορισμών που βγήκε τώρα αφορά το 40%??? θα διοριστούν όλοι όσοι υπάρχουν σ'αυτόν τον πίνακα ή θα πάρουν ένα μέρος απ'αυτούς??

Είναι ο πίνακας του 40%. Παίρνουν ένα μέρος των ατόμων που εμφανίζονται, ανάλογα τον αριθμό του 40% για κάθε ειδικότητα.
les pensees se couchent dans les etoiles et elles te parlent quand tu les regardes

Αποσυνδεδεμένος sylvia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Ιουλίου 17, 2008, 06:56:14 pm »
καλησπέρα σε όλους.....με αγωνία και εγώ περιμένω την αίτηση διορισμού για να ησυχάσω καθώς είμαι στη β' φουρνιά.....

μήπως ξέρει κανείς στο περίπου τι χαρτιά χρειάζονται για την αίτηση για να τα έχουμε έτοιμα. έχω πάρει τηλέφωνο αλλά το μόνο που μπορούσαν να μου πούνε με σιγουριά πριν βγεί η εγκύκλιος είναι επικυρωμέν¨α ταυτότητα, αφμ και πτυχίο.  ξέρετε κάτι άλλο? τις εξετάσεις τις κάνουμε αφούνομ ορκιστούμε έτσι? είχα κάνει τον προηγοέμνο σεπτέμβρη όταν με πήραν αναπληρώτρια, δεν μπορώ να δώσω τα ίδια, ισχύουν για ένα χρόνο.....

τελευταία ερώτηση και συγνώμη......υπάρχει πουθενά κάποιος πίνακας που να δίνει τα μόρια για κάθε ΄νομό, νησί, σχολείο για να ξέρουμε τι να δηλώσουμε?

ευχαριστώ για το χρόνο σας, καλή τοποθέτηση σε όσους περιμένουν και καλή συνέχεια για οσους το παλεύουν.....

Αποσυνδεδεμένος amalli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Ιουλίου 17, 2008, 07:07:38 pm »
Ευχαριστώ πολύ!  :) καλή τοποθέτηση και καλό κουράγιο σε όλους!
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144