0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά,Να ρώτησω κάτι.... καταρχήν ειμαι διοριστέα με την β φουρνιά ΑΣΕΠ, φαντάζομαι και ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα έχουμε κανει την περιβόητη αίτηση για μόνιμο διορισμό,όμως μηπως γνωρίζετε μετά απο πόσο καιρό αφού γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων για το που διορίζόμαστε πρέπει να παρουσιαστούμε και να κανούμε αποδοχη του διορισμού μας ? Ρωτάω επειδη κανονίζω να φύγω για 10 ημέρες στο εξωτερικό εκει γύρω στις 2-10 Αυγούστου και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως χάσω τον διορισμό μου.Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει θα με βοηθήσει πολύ σε αυτην την ανυσυχία μου.Ευχαριστώ
μηπως γνωρίζετε μετά απο πόσο καιρό αφού γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων για το που διορίζόμαστε πρέπει να παρουσιαστούμε και να κανούμε αποδοχη του διορισμού μας ? Ρωτάω επειδη κανονίζω να φύγω για 10 ημέρες στο εξωτερικό εκει γύρω στις 2-10 Αυγούστου και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως χάσω τον διορισμό μου.
Ακόμη δεν τον είδαμε... Γιάννη τον βαφτίσαμε Δεν βλέπεις τι γίνεται σήμερα με τους πίνακες που όλο βγαίνουν κι ακόμη τίποτα.....Πως θα δηλώσουν στις 23/7 οι άνθρωποι που θα περιμένουν τους τελικούς πίνακες οεοοο...
Παιδιά ακόμη μία ερώτηση από μια φίλη μου. Ο ενιαίος πίνακας διορισμών που βγήκε τώρα αφορά το 40%??? θα διοριστούν όλοι όσοι υπάρχουν σ'αυτόν τον πίνακα ή θα πάρουν ένα μέρος απ'αυτούς??