*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών 2008-09  (Αναγνώστηκε 443776 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών 2008-09
« Απάντηση #210 στις: Ιουνίου 13, 2008, 11:28:57 am »
...το 2007 στους ΠΕ02 διοριστέους από ΑΣΕΠ έδωσαν ό,τι περίσεψε από τους διοριστέους αναπληρωτές...ουσιαστικά Έβρο και νησιά...άρα δίνουν όποιες περιοχές θέλουν σε όποια ειιδικότητα θέλουν...και κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει αυτό...
...ο διορισμός αναφέρεται σε περιφέρεια διορισμού...όταν με το καλό διοριστείς και ανάλογα με τα μόρια που μαζεύεις(γάμος,παιδιά, εντοπιότητα) σε στέλνουν σε σχολείο..χωρίς να μετράει η σειρά στον ΑΣΕΠ.
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:54:09 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιουνίου 13, 2008, 11:41:45 am »
filologos, πρέπει να αφαιρέσεις και αυτούς που ήταν διοριστέοι και μέσω ΑΣΕΠ με σειρά πριν από σένα αλλά προτίμησαν να διοριστούν με το 40%, για να έχουν καλύτερη τοποθέτηση...έτσι θα βρεις τη θέση σου βελτιωμένη... ;) ;) ;)

Πέρσυ διορίστηκαν 7 άτομα από ενιαίο ενώ ήταν διοριστέοι και με ασεπ. Φέτος αναμένεται να διοριστούν με τον ίδιο τρόπο άλλοι 12-13. Δεν ξέρουμε πόσοι από τους 205 που είναι στην κατηγορία 24μηνου θα διοριστούν φέτος (πώς θα τους μοιράσουν), αλλά από όλους αυτούς περίπου 13 είναι διοριστέοι και με ασεπ 2006.

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιουνίου 13, 2008, 12:04:22 pm »
VICA ΜΠΟΡΕΙ η σειρα στον ασεπ να μην μετραει στη τοποθετηση σε σχολειο,μετραει ομως στη τοποθετηση σε περιφερεια!!ετσι?αλλιως δεν θα σκιζομασταν να περασουμε στον ασεπ και μαλιστα ει δυνατον αναμεσα στους πρωτους!
και αυτο που λεσ δεν ισχυει-τοσο το 2005 οσο και το 2007 δεν εδωσαν μονο Εβρο και νησια!εδωσαν και Ξανθη και Καβαλα και αλλες ηπειρωτικες περιοχες!

p.s.πολυ μου αρεσει που εχει αρχισει να ''βραζει'' το θεμα της εγκυκλιου μας...αντε αμην!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2008, 12:11:56 pm από MONIMOS26 »
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιουνίου 13, 2008, 12:16:00 pm »
Mια λαϊκή ρήση λέει: "Τσουκάλι που το κοιτάς δεν βράζει" ;D
Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα τουλάχιστον μέχρι πραγματικά να πάρει "βράση" το θέμα της εγκυκλίου και του διορισμού. :P
Είναι Καλοκαίρι για όσους δεν το έχουν καταλάβει γι’ αυτό προτείνω να το απολαύσουμε όσο γίνεται κάνοντας καμιά βουτιά στη θάλασσα.
Χαλαράααα   ;)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:54:09 »

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Ιουνίου 13, 2008, 12:20:44 pm »
VICA ΜΠΟΡΕΙ η σειρα στον ασεπ να μην μετραει στη τοποθετηση σε σχολειο,μετραει ομως στη τοποθετηση σε περιφερεια!!ετσι?αλλιως δεν θα σκιζομασταν να περασουμε στον ασεπ και μαλιστα ει δυνατον αναμεσα στους πρωτους!
και αυτο που λεσ δεν ισχυει-τοσο το 2005 οσο και το 2007 δεν εδωσαν μονο Εβρο και νησια!εδωσαν και Ξανθη και Καβαλα και αλλες ηπειρωτικες περιοχες!

p.s.πολυ μου αρεσει που εχει αρχισει να ''βραζει'' το θεμα της εγκυκλιου μας...αντε αμην!

από τους 420 που διορίστηκαν από ΑΣΕΠ ...ο τελευταίος που είχε το "προνόμιο" να είναι...Έβρο ήταν περίπου ο 140-150ος... βαριέμαι να ψάξω τώρα...η φαντασία βοηθάει να φανταστεί κανείς πού τοποθετήθηκαν οι υπόλοιποι...που σκίστηκαν να είναι στους πρώτους...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Ιουνίου 13, 2008, 12:36:23 pm »
εεε χαιρω πολυ ρε συ VICA!!!!!πλακα κανεις?δηλαδη που θα ηθελες να ειναι ο 150ος?στην κηφισια ή στο πανόραμα Θεσνικης?αφου τον/την στειλανε στον Εβρο παλι καλα!!!!που δεν τον πηγανε σε κανενα απομακρο νησι!
ειναι λογικη μια τετοια διαβαθμιση-δες ομως οι πρωτοι 20 που τοποθετηθηκαν και μετα θα δεις οτι εχω δικαιο
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Ιουνίου 13, 2008, 07:13:36 pm »
Να συμπληρώσω ότι η σειρά ΑΣΕΠ μετράει και στην επιλογή σχολείου, εφόσον υπάρχει ισοπαλία σε όλα τα προηγούμενα κριτήρια.

Αυτό δεν είναι και τόσο σπάνιο, όμως και εξηγώ με ένα παράδειγμα :
Εγώ ήρθα πέρυσι Α' Δωδεκανήσου μαζί με άλλους 14 Μαθηματικούς.
Από αυτούς, οι 4-5 ήταν σαν κι εμένα, δηλαδή ανύπαντροι, χωρίς προϋπηρεσία, από ΑΣΕΠ και χωρίς εντοπιότητα.
Έχοντας σειρά 49 στον ΑΣΕΠ επέλεξα πριν από αυτούς (αλλά μετά από όλους τους άλλους, βέβαια)
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιουνίου 13, 2008, 08:54:19 pm »
...από τους πρώτους 20 διοριστέους ΠΕ02 από ΑΣΕΠ οι 5 πήγαν Ξάνθη, 3 Καβάλα- Θάσο,4
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιουνίου 14, 2008, 01:25:34 am »
ε δε νομιζω οτι ειναι και τοσο ασχημα να πας Ξανθη ή Καβαλα ρε συ VICA!Προσωπικα ,και λογω της σειρας μου,το αναμένω πως και πως!!!θα μαι και κοντα στο σπιτακι μου θα παιρνω και τα μοριακια μου!!!δυστυχως ετσι ειναι,εφοσον υπαρχει αυτη η κατεστημενη αδικια με την προτεραιοτητα των αναπληρωτων στην επιλογη περιοχης.
Επικοινωνησα με στελεχος της alfavita και μου ειπε οτι εντος της εβδομαδας θα ανακοινωσουν νεα σχετικα με την ημερομηνια εκδοσης της εγκυκλιου!!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιουνίου 14, 2008, 10:56:00 am »
Επικοινωνησα με στελεχος της alfavita και μου ειπε οτι εντος της εβδομαδας θα ανακοινωσουν νεα σχετικα με την ημερομηνια εκδοσης της εγκυκλιου!!
Aν έλεγες στέλεχος του ΥΠΕΠΘ κάτι θα έλεγε. Αλλά, με το alfavita ::)
Αλλά και πάλι να σε ρωτήσω: τι περιμένεις να σου πουν? Αυτά που ξέρουμε από τον Ιανουάριο?
Λοιπόν κοίτα μια δημοσίευση του ΕΤ τον Γενάρη και θα καταλάβεις ότι τζάμπα "τρώγεσαι".
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Ιουνίου 14, 2008, 02:54:28 pm »
Kαι για να καταλάβεις monimos26 πόσο "σοβαρή" πληροφόρηση παρέχει ο alfavita πριν λίγο έβγαλε δυο γραμμές (http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8614c.php) που λένε πως η πρόσληψη των αναπληρωτών θα γίνει το 2 δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Δηλαδή μας πληροφορούν ότι μέχρι σήμερα έχει πει το ΥΠΕΠΘ ότι είναι στον προγραμματισμό του. :P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Ιουνίου 14, 2008, 03:17:45 pm »
μην γινομαστε αδικοι και μεροληπτικοι!το alfavita πολλες φορες εχει πεσει διανα στην ανακοινωση διαφορων προθεσμιων και δεδομενων-ωστοσο καποιες φορες επεσε και εξω αλλα και παλι δε νομιζω πως εφταιγε ο Κατσικας αλλα το υπεπθ-ποιος αλλωστε μπορει να αμφισβητησει τα conne του Κατσικα?ουδεις ;)
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Ιουνίου 14, 2008, 03:19:41 pm »
Ο Κατσίκας...........ποιος είναι?

Μα ρε παιδιά τι λέτε σήμερα?
Όλο απορίες έχω........ :(

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)