0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί Siobaras και Diotima, τα χαρτιά στα οποία αναφέρεστε, αφορούν την παρουσίαση των πρωτοδιοριζόμενων. Για την εγκύκλιο που περιμένουμε εμείς της δεύτερης φουρνιάς, απαιτούνται πολύ πιο απλά πράγματα, δηλαδή επικ. αντιγραφο πτυχίου με βεβαίωση βαθμολογίας, επικ. αντίγραφο ταυτότητας, η αίτηση φυσικά, και αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη αν χρειάζεται καν... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ ας διορθώσει κάποιος συνάδελφος!Α, πήρα και τηλέφωνο στο υπουργείο σήμερα και μου είπαν να τους ξαναπάρω τον Ιούλιο για την εγκύκλιο!
αρκει επικυρωμενο φωτοαντιγραφο (απο ΚΕΠ π.χ.)
Παράθεση από: waterland στις Ιουνίου 17, 2008, 04:34:29 pmΑγαπητοί Siobaras και Diotima, τα χαρτιά στα οποία αναφέρεστε, αφορούν την παρουσίαση των πρωτοδιοριζόμενων. Για την εγκύκλιο που περιμένουμε εμείς της δεύτερης φουρνιάς, απαιτούνται πολύ πιο απλά πράγματα, δηλαδή επικ. αντιγραφο πτυχίου με βεβαίωση βαθμολογίας, επικ. αντίγραφο ταυτότητας, η αίτηση φυσικά, και αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη αν χρειάζεται καν... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ ας διορθώσει κάποιος συνάδελφος!Α, πήρα και τηλέφωνο στο υπουργείο σήμερα και μου είπαν να τους ξαναπάρω τον Ιούλιο για την εγκύκλιο! Τι είναι πάλι αυτή η βεβαίωση βαθμολογίας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;