0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
i]Υπαρχει περιπτωση να μη δεχτουν το πιστοποιητικο που θα βγαλω στην περιοχη μου στην περιοχη διορισμου?Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εφόσον υπάρχει πιστοποιητικό, δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή βγήκε.[/i
[Παράθεσηi]Υπαρχει περιπτωση να μη δεχτουν το πιστοποιητικο που θα βγαλω στην περιοχη μου στην περιοχη διορισμου?Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εφόσον υπάρχει πιστοποιητικό, δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή βγήκε.[/i]Σχετικά με το πιστοποιητικό υγείας για μόνιμο διορισμό , από τη Δευτεροβάθμια Μεσσηνίας μου εξήγησαν οτι είναι πολύ πιθανό να μη γίνει δεκτό το πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί σε περιοχή διαφορετική από αυτήν του διορισμού μου . Εκείνοι πάντως δεν το δέχονται .
Σχετικά με το πιστοποιητικό υγείας για μόνιμο διορισμό , από τη Δευτεροβάθμια Μεσσηνίας μου εξήγησαν οτι είναι πολύ πιθανό να μη γίνει δεκτό το πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί σε περιοχή διαφορετική από αυτήν του διορισμού μου . Εκείνοι πάντως δεν το δέχονται .
ποτε να περιμενουμε την ανακοινωση των πινακων; αυτη ή την αλλη εβδομαδα;
Οπότε πάμε για μετά τις 28/07.....
Ελπίζω όχι, αλλά...Αν θέλουν μια βδομάδα τουλάχιστον ακόμη για τους πίνακες πάμε για τις 14-18/07.