0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα:Ισχύει ακόμα η υποχρεωτική διετία στα δυσπρόσιτα για τη δευτεροβάθμια;
Παράθεση από: lemon στις Ιουλίου 13, 2008, 11:59:25 amΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση!Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα:Ισχύει ακόμα η υποχρεωτική διετία στα δυσπρόσιτα για τη δευτεροβάθμια;Ναι, στη περίπτωση που δηλώσεις ονομαστικά το δυσπρόσιτο και διοριστείς σε αυτό με βάση την επιλογή σου. Σε περίπτωση όμως, που τοποθετηθείς από τη Δ/νση σε δυσπρόσιτο χωρίς να το έχεις δηλώσει τότε, δεν ισχύει η υποχρεωτική διετία.
Παράθεση από: mat στις Ιουλίου 13, 2008, 12:15:04 pmΠαράθεση από: lemon στις Ιουλίου 13, 2008, 11:59:25 amΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση!Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα:Ισχύει ακόμα η υποχρεωτική διετία στα δυσπρόσιτα για τη δευτεροβάθμια;Ναι, στη περίπτωση που δηλώσεις ονομαστικά το δυσπρόσιτο και διοριστείς σε αυτό με βάση την επιλογή σου. Σε περίπτωση όμως, που τοποθετηθείς από τη Δ/νση σε δυσπρόσιτο χωρίς να το έχεις δηλώσει τότε, δεν ισχύει η υποχρεωτική διετία.Έχω την εντύπωση , mat , ότι και να μην δηλώσεις ονομαστικά το δυσπρόσιτο , αν τικάρεις το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και σε πάρουν σε δυσπρόσιτο , πάλι μένεις διετία .....έχει γίνει κι εδώ μια σχετική κουβέντα : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2841.165
αν καταλαβα καλα..αν δηλωσω το χ δυσπροσιτο σχολειο και δεν δηλωσω ναι για καθε δυσπροσιτο τοτε αν μεν παω στο χ δυσπροσιτο μενω 2 χρονια ενω αν με τοποθετησουν σε καποιο ψ δυσπροσιτο δεν θα κατσω υποχρεωτικα 2 χρονια... αλλο το ναι για καθε δυσπροσιτο σχολειο απο το ναι σε καθε περιοχη...ελπιζω να εκανα κατανοητη την σκεψη μου (γιατι την εγραψα βιαστικα πολυ...)
Παράθεση από: knkn στις Ιουλίου 13, 2008, 05:35:25 pmαν καταλαβα καλα..αν δηλωσω το χ δυσπροσιτο σχολειο και δεν δηλωσω ναι για καθε δυσπροσιτο τοτε αν μεν παω στο χ δυσπροσιτο μενω 2 χρονια ενω αν με τοποθετησουν σε καποιο ψ δυσπροσιτο δεν θα κατσω υποχρεωτικα 2 χρονια... αλλο το ναι για καθε δυσπροσιτο σχολειο απο το ναι σε καθε περιοχη...ελπιζω να εκανα κατανοητη την σκεψη μου (γιατι την εγραψα βιαστικα πολυ...)Ναι, έτσι είναι... Αν όμως δε δηλώσεις κανένα δυσπρόσιτο στις επιλογές, αλλά τσεκάρεις το κουτάκι για τα δυσπρόσιτα, και τοποθετηθείς με το "ναι" σε δυσπρόσιτο ονομαστικά (π.χ. Γυμνάσιο τάδε), μένεις πάλι δύο χρόνια.
Ναι. Αλλά αν διορίζεσαι με ΑΣΕΠ είναι λίγο ρίσκο (εξαρτάται και από τη σειρά σου, βέβαια) να μην τσεκάρεις και τα δυο κουτάκια.
δεν είναι ρισκο να μην τσεκαρω το ναι σε οπιοδηποτε δυσπροσιτο....