0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: knkn στις Ιουλίου 13, 2008, 07:10:21 pmδεν είναι ρισκο να μην τσεκαρω το ναι σε οπιοδηποτε δυσπροσιτο....Είναι ρίσκο και αυτό. Όπως σου είπα, εξαρτάται και από το τι σειρά έχεις. Εγώ παρότι έχω καλή σειρά στους διοριστέους, θα τα τσεκάρω και τα δύο για καλό και για κακό...
δεν είναι ρισκο να μην τσεκαρω το ναι σε οπιοδηποτε δυσπροσιτο....
Αν δεν βγεί ο ανανεωμένος Ενιαίος πίνακας διορισμών μην υπολογίζετε εγκύκλιο.και για να οριστικοποιηθεί αυτός απαιτείται τουλάχιστον μία εβδομάδα.αν βγει ο πίνακας τετάρτη τότε το νωρίτερο που μπορούν να αρχίσουν οι αιτήσεις είναι την επόμενη πέμπτη δηλαδή κατά τις 24 ιουλίου
Αυτό που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν θα βγουν όλες μαζί οι εγκύκλιοι ή ξεχωριστά.
Παράθεση από: annpan στις Ιουλίου 14, 2008, 02:50:51 pmΑυτό που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν θα βγουν όλες μαζί οι εγκύκλιοι ή ξεχωριστά. Δηλαδή τους ρώτησες και δεν σου είπαν;
Εγώ που πήρα σήμερα στο Υπουργείο μου είπαν ότι αύριο το πολύ μεθαύριο θα βγουν οι πίνακες. Θα έχουμε 2 μόνο μέρες για ενστάσεις και μετά θα βγουν οι εγκύκλιοι για διορισμό. Αυτό που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν θα βγουν όλες μαζί οι εγκύκλιοι ή ξεχωριστά. Αλλά ας βγουν πρώτα οι πίνακες να ξέρουμε πού είμαστε...