0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εάν συμπληρώσω το κουτάκι που λέει ότι αποδέχομαι διορισμό κ σε άλλες περιοχές πέρα από τις τριάντα που συμπλήρωσα διακινδυνεύω να μην με τοποθετήσουν σε κάποια επιλογή μου (ακόμα κ εαν υπάρχει θεση) κ να με στείλουν σε αλλη περιοχη όπου υπάρχει μεγαλύτερη αναγκη. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο
Παράθεση από: amalli στις Ιουλίου 21, 2008, 07:47:24 pmεάν συμπληρώσω το κουτάκι που λέει ότι αποδέχομαι διορισμό κ σε άλλες περιοχές πέρα από τις τριάντα που συμπλήρωσα διακινδυνεύω να μην με τοποθετήσουν σε κάποια επιλογή μου (ακόμα κ εαν υπάρχει θεση) κ να με στείλουν σε αλλη περιοχη όπου υπάρχει μεγαλύτερη αναγκη. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε αντίθετη μάλιστα περίπτωση, δηλαδή αν δεν επιλέξεις 'αποδέχομαι λοιπές περιοχές και δυσπρόσιτα' υπάρχει πιθανότητα να μην διοριστείς. Το λέει ρητά η προκήρυξη.
Καλησπέρα παιδιά, κατ αρχήν ζητω συγνώμη αν φανεί χαζή η ερωτησή μου . αλλά δεν έχω καταλάβει ποιοι δικαιούνται να υποβαλουν αιτήσεις για μονιμο διορισμό.... Δούλεψα το προηγούμενο ετος ως ωρομίσθια (ΠΕ20) και υπεβαλα αιτηση για αναπληρωτρια και ωρομίσθια.Ευχαριστω
Για να εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση για μονιμο διορισμο πρεπει:α)να εισαι διοριστεα απο τον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠβ)να εχεις συμπληρωσει 30 μηνες πραγματικης προυπηρεσιαςαν εχω ξεχασει καποια περιπτωση,ας με συμπληρωσει καποιος αλλος