0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά, όσο περίεργο κι αν ακουστεί, δεν αμφισβητώ ότι οι άνθρωποι του ΟΠΣ του ΥΠΕΠΘ δουλεύουν νυχθημερόν. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι οι καρεκλοκένταυροι που διοικούν κάνουν ασκήσεις επί χάρτου και βαρύγδουπες δηλώσεις χωρίς να έχουν αίσθηση της πραγματικότητας και του χρόνου. Αλλά, κυρίως χωρίς να έχουν γνώση σχετικά με οργάνωση, πρόβλεψη και προγραμματισμό για την υλοποίηση μιας ενέργειας. Από τη στιγμή που είχαν τόσες χιλιάδες αιτήσεις και μερικές χιλιάδες ενστάσεις, που δεν θα ήταν τόσες αν ο μηχανισμός είχε λειτουργήσει σωστά σε προηγούμενες φάσεις, ποιος από αυτούς τους «υπεύθυνους» έχει υπολογίσει πόσες ανθρωποώρες χρειάζονται για να γίνουν οι διορθώσεις?, αλλά και τυχόν χρόνος που απαιτείται για να αντιμετωπιστούν «έκτακτα» προβλήματα στην όλη διαδικασία? Όσο αυτοματοποιημένη κι αν είναι μια διαδικασία πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει κάτι που σε βγάζει εκτός χρονικών ορίων. Αυτό δεν το γνωρίζουν? Πως βγαίνουν και δηλώνουν ότι τη τάδε χρονική στιγμή θα έχει υλοποιηθεί κάτι χωρίς να γνωρίζουν?
Παράθεση από: nicolasg στις Ιουλίου 23, 2008, 02:01:45 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 23, 2008, 01:56:01 pmΕπικοινωνησα πριν απο 15 λεπτα με το υπουργειο, συγκεκριμενα με το τμημα πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης, και με ενημερωσαν πως κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα βγει η εγκυκλιος μονιμων διορισμων....αντε να δουμε....αυτο δε παιζει ουτε 1 στο 1000000!καλυτερα ας κανετε τα μπανια σας στο σ/κ και απο δευτερα εχει ο Θεος-φαινεται οτι φετος δεν το θελει η μοιρα μας,το ριζικο μας να κανουμε ξεγνοιαστες διακοπες πανω απο 2 βδομαδεςδιακοπες 2 εβδομαδες;;;;;;που ξανακουστηκε αυτο;;;;;
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 23, 2008, 01:56:01 pmΕπικοινωνησα πριν απο 15 λεπτα με το υπουργειο, συγκεκριμενα με το τμημα πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης, και με ενημερωσαν πως κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα βγει η εγκυκλιος μονιμων διορισμων....αντε να δουμε....
Επικοινωνησα πριν απο 15 λεπτα με το υπουργειο, συγκεκριμενα με το τμημα πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης, και με ενημερωσαν πως κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα βγει η εγκυκλιος μονιμων διορισμων....αντε να δουμε....
Παράθεση από: joe στις Ιουλίου 22, 2008, 03:43:54 pmνα κανω μια ερωτηση ;κ μ αυτην την συμπληρωματικη εγκυκλιο ποσα ατομα παιρνουν; υπαρχει καποιο ποσοστο ;εγω ειμαι πε60 και στον ασεπ εχω θεση 130 μετα τους διοριστεους, υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν μονιμη με αυτη την συμπληρωματικη εγκυκλιο ;;;;Κοίτα εδώ : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=7381.msg81044#msg81044Μάλλον είσαι μακριά , όμως.[/quotευχαριστω πολυ!
να κανω μια ερωτηση ;κ μ αυτην την συμπληρωματικη εγκυκλιο ποσα ατομα παιρνουν; υπαρχει καποιο ποσοστο ;εγω ειμαι πε60 και στον ασεπ εχω θεση 130 μετα τους διοριστεους, υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν μονιμη με αυτη την συμπληρωματικη εγκυκλιο ;;;;