0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά, εμείς οι ΑΣΕΠίτες της δεύτερης φορνιάς θα έπρεπε να είμαστε ψηλά στον πίνακα διορσμών ή αυτος είναι άσχετος με εμάς, εγώ είμαι σε σειρά 900.....κάτι.....
Τα ανακλαστικά του pde.gr είναι φοβερά! Ευχαριστούμε, Dr Michael!
Παραμένει όμως αδιευκρίνηστο το αν θα διορίσει όλους τους 24μηνίτες.Το Υπουργείο έκανε όμως κίνηση ματ με το να δώσει δικαίωμα διορισμού στην Πρωτοβάθμια σε Αγγλικούς και Γυμναστές.......
Οι ΠΕ19 δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης? Ή κάνω λάθος?
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 25, 2008, 05:51:59 pmΤα ανακλαστικά του pde.gr είναι φοβερά! Ευχαριστούμε, Dr Michael! Δεν είμαι μόνος μου. Είναι και η Lenazagor που προσφέρει ισάξια ή και περισσότερο!
Δηλαδή για φέτος, δε θα πάρουνε ούτε ένα? Ή θα βγει εγκύκλιος αργότερα για αυτούς?
Να υποθέσω ότι ΟΛΟΙ οι 24μηνίτες διορίζονται? Γιατί έχω πάθει ένα μικρο σοκ και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω! Στην εγκύκλιο μιλάει μόνο για δικαίωμα υποβολής αίτησης.
Παράθεση από: Dr_Michael στις Ιουλίου 25, 2008, 05:55:12 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 25, 2008, 05:51:59 pmΤα ανακλαστικά του pde.gr είναι φοβερά! Ευχαριστούμε, Dr Michael! Δεν είμαι μόνος μου. Είναι και η Lenazagor που προσφέρει ισάξια ή και περισσότερο! Ευχαριστούμε και τους δύο
Παράθεση από: annpan στις Ιουλίου 25, 2008, 06:07:40 pmΝα υποθέσω ότι ΟΛΟΙ οι 24μηνίτες διορίζονται? Γιατί έχω πάθει ένα μικρο σοκ και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω! Στην εγκύκλιο μιλάει μόνο για δικαίωμα υποβολής αίτησης.Ναι. Θα κάνουν αίτηση για να διοριστούν. Από την άλλη θα διοριστεί το πρώτο 1/5 από τους 30μηνίτες και το 40% (τα άτομα από πίνακες δηλαδή)