0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τσεκαρεις το κουτάκι [ναι, και στις λοιπες περιοχες διορισμου] οι λοιπες περιοχες περιλαμβανουν και τα δυσπροσιτα?
Στους ΠΕ70 ξέρετε πόσους θα πάρουν άπό 24μηνο 30μηνο και 40%;
Καλημερα σε ολους!Θα ηθελα να μου πειτε σε ποιες σελιδες μπορω να βρω τα σχολεια που ανηκουν σε κα θεμια διευθυνση.Ευχαριστω!
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Όταν λέει μία περιοχή π.χ. Α
Ευχαριστω πολυ leti77!!
Και κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω:Οι περιοχές στους ΠΕ1702 είναι 10 (5 κανονικές και 5 δυσπρόσιτες). Δικαίωμα αίτητησης έχουν μόνο 10 άτομα σύμφωνα με την εγκύκλιο. Όμως συνήθως κάποιοι από αυτούς τους 10 δεν κάνουν αίτηση διορισμού. Τι θα γίνει λοιπόν με τις θέσεις που θα μείνουν κενές; Μήπως βγουν και συμπληρωματικοί διορισμοί;
Καλημέρα σε όλους!!Να ευχηθώ καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σε όλους μας!!!!! Εχω μια απορία και εάν κάποιος γνωρίζει, θα με βοηθούσε πάρα πολύ... Η κάθε περιφέρεια περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες..Εάν οι δυσπρόσιτες αυτές περιοχές δεν έχουν βγεί ως δυσπρόσιτα κενά, τότε αποκλείονται από την περιφέρεια και εάν τη δηλώσεις μπορεί να διοριστείς μόνο σε "κανονικά σχολεία" και όχι σε δυσπρόσιτα της περιφέρειας (εφόσον δεν έχουν βγει ως δυσπρόσιτα κενά) ή όχι....??Χίλια συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα....!!σίγουρα από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με το Υπουργείο για διευκρυνίσεις...