0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
spo, καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η δικιά μου αίτηση έχει αριθμό εγκυκλίου 100118 (αυτός πρέπει να είναι για ενιαίο) και στη μέση της σελίδας (μετά τα στοιχεία μου και πριν τις προτιμήσεις) έχει ένα πλαίσιο όπου αναγράφονται και τα μόρια της προυπηρεσίας και του ΑΣΕΠ. Εσένα τα αναγράφει ξεχωριστά;
Παράθεση από: pepe στις Ιούλιος 29, 2008, 04:42:54 μμspo, καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η δικιά μου αίτηση έχει αριθμό εγκυκλίου 100118 (αυτός πρέπει να είναι για ενιαίο) και στη μέση της σελίδας (μετά τα στοιχεία μου και πριν τις προτιμήσεις) έχει ένα πλαίσιο όπου αναγράφονται και τα μόρια της προυπηρεσίας και του ΑΣΕΠ. Εσένα τα αναγράφει ξεχωριστά; Οι δυο αιτησεις μου γραφουν και τα δυο αυτα που αναφερεις. Αυτη με αριθμο 100120 αναφερει συμπληρωματικα οτι ειμαι διοριστεος του πινακα ασεπ και εχω επικυρωσει τον κωδικο μου. Τωρα που το ξαναβλεπω και το ξανασκεφτομαι μαλλον μ****α κανανε! Και εχω αρχισει και αγχωνομαι διοτι φαινεται οτι εχω κανει διπλη αιτηση!!! Μηπως εχει συμβει και σε καποιον αλλο?
Παράθεση από: spo στις Ιούλιος 29, 2008, 05:05:01 μμΠαράθεση από: pepe στις Ιούλιος 29, 2008, 04:42:54 μμspo, καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η δικιά μου αίτηση έχει αριθμό εγκυκλίου 100118 (αυτός πρέπει να είναι για ενιαίο) και στη μέση της σελίδας (μετά τα στοιχεία μου και πριν τις προτιμήσεις) έχει ένα πλαίσιο όπου αναγράφονται και τα μόρια της προυπηρεσίας και του ΑΣΕΠ. Εσένα τα αναγράφει ξεχωριστά; Οι δυο αιτησεις μου γραφουν και τα δυο αυτα που αναφερεις. Αυτη με αριθμο 100120 αναφερει συμπληρωματικα οτι ειμαι διοριστεος του πινακα ασεπ και εχω επικυρωσει τον κωδικο μου. Τωρα που το ξαναβλεπω και το ξανασκεφτομαι μαλλον μ****α κανανε! Και εχω αρχισει και αγχωνομαι διοτι φαινεται οτι εχω κανει διπλη αιτηση!!! Μηπως εχει συμβει και σε καποιον αλλο?Κοίτα, λογικά εάν η 100118 είναι σωστή, πας από πίνακα και δε σε ενδιαφέρει η 100120. Μπορεί το λάθος να έγινε στη δική μου...είχα μαρκάρει και τα 2 κουτάκια, κι ούτε που με ρώτησαν τι ήθελα...Η διπλή αίτηση δεν μπορεί να είναι δικό σου λάθος, μην αγχώνεσαι άδικα.Προλαβαίνουμε να πάμε αύριο να ρωτήσουμε...ευτυχώς το είδαμε εγκαίρως...Άσχετο, τι εννοεί ότι έχεις επικυρώσει τον κωδικό σου στον ΑΣΕΠ;
Εμένα δεν το γράφει αυτό (ίσως επειδή είναι η αίτηση 100118;).Το καλύτερο είναι να πάμε αύριο και να ρωτήσουμε. Πιο λογικό νομίζω είναι πάντως να σου δώσουν 2 αιτήσεις πίσω, παρά 1...αφού ζητάς διορισμό από 2 λίστες.Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο;
Παράθεση από: pepe στις Ιούλιος 29, 2008, 05:27:02 μμΕμένα δεν το γράφει αυτό (ίσως επειδή είναι η αίτηση 100118;).Το καλύτερο είναι να πάμε αύριο και να ρωτήσουμε. Πιο λογικό νομίζω είναι πάντως να σου δώσουν 2 αιτήσεις πίσω, παρά 1...αφού ζητάς διορισμό από 2 λίστες.Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο;Παιδιά 1 αίτηση γίνεται και είναι κοινή γι΄αυτούς που βρίσκονται και στον ενιαίο και ως διοριστέοι ΑΣΕΠ β΄φουρνιάς. Εγώ έκανα μία αίτηση και πήρα 1 απόδειξη της μηχανογραφημένης αίτησης. Η υπάλληλος μου εξήγησε ότι στο σύστημα είναι περασμένα τα μόρια μου τόσο από τον πίνακα όσο και από το ΑΣΕΠ και από μόνο του θα αναγνωρίσει από ποιο πίνακα θα διοριστώ.