0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πας οπωσδήποτε στη δευτεροβάθμια αύριο και να επιμένεις στον υπάλληλο να επικοινωνήσει με τα κεντρικά μη σου συμβεί καμιά στραβή στα καλά καθούμενα.
Παράθεση από: leniao στις Ιουλίου 29, 2008, 05:52:20 pmΝα πας οπωσδήποτε στη δευτεροβάθμια αύριο και να επιμένεις στον υπάλληλο να επικοινωνήσει με τα κεντρικά μη σου συμβεί καμιά στραβή στα καλά καθούμενα.Συμφωνώ και γω να επιμείνεις !Από ότι ξέρω γίνεται μία αίτηση και συμπληρώνονται και τα δύο κουτάκια που αφορούν τους αντίστιχους πίνακες.
και αν διπλα στο ονομα λέει δημοτικο Σκύρου και εγω δεν το εχω δηλώσει? τι γίνεται?? Ευχαριστω για την απαντηση!
παιδια γνωρίζει κανεις αν στο Κιλκίς δικαιούμαστε επίδομα παραμεθορίου οπως γινεται και στην Πελλα?
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Ιουλίου 29, 2008, 05:11:22 pmπαιδια γνωρίζει κανεις αν στο Κιλκίς δικαιούμαστε επίδομα παραμεθορίου οπως γινεται και στην Πελλα? Στο Α΄κιλκίς ΟΧΙ (μονο προβληματικής περίπου 50 ευρώ). Το ξέρω σίγουρα γιατί ήμουν σε παραμεθόρια και με το που πήρα μετάθεση στο κιλκίς μου το κόψανε ήδη από αρχές καλοκαιριού. Για τα γ΄και δ δεν ξε΄ρω αλλά φαντάζομαι πώς ναι.
Καλησπέρα σε όλους.Ήθελα να ρωτήσω τί ακριβώς περιλαμβάνεται στο εξής link http://www.pde.gr/forum/index.php?page=406 ,καθώςς δεν μπορώ να το ανοίξω από τον υπολογιστή μου! :-\Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: pariel στις Ιουλίου 29, 2008, 06:44:03 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Ιουλίου 29, 2008, 05:11:22 pmπαιδια γνωρίζει κανεις αν στο Κιλκίς δικαιούμαστε επίδομα παραμεθορίου οπως γινεται και στην Πελλα? Στο Α΄κιλκίς ΟΧΙ (μονο προβληματικής περίπου 50 ευρώ). Το ξέρω σίγουρα γιατί ήμουν σε παραμεθόρια και με το που πήρα μετάθεση στο κιλκίς μου το κόψανε ήδη από αρχές καλοκαιριού. Για τα γ΄και δ δεν ξε΄ρω αλλά φαντάζομαι πώς ναι.Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο Κιλκίς.