0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, για τους πολύτεκνους η προθεσμία των αιτήσεων έληγε χθες και σήμερα , μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχουν ανακοινωθεί οι διορισμοί τους. Και είναι και πολύ λιγότεροι...
Άντε με το καλό! Μαζί με σας αγωνιούμε όλοι μας. Θέλουμε να σας δούμε να πανηγυρίζετε!! Να είστε όλοι ευχαριστημένοι
Παράθεση από: jvar στις Ιουλίου 31, 2008, 01:41:32 pmΠαράθεση από: chrysalis στις Ιουλίου 31, 2008, 01:31:58 pm8 30μηνίτες92 24μηνίτες (5 είναι και 30μηνίτες και 24μηνίτες οπότε δεν τους υπολογίζουμε διπλά)104 40%129 60% (13 άτομα που επέλεξαν πέρισυ να διοριστούν με ενιαίο κτλ και άλλοι 14 φέτος που είναι διοριστέοι με ασεπ αλλά υπάγονται και στις παραπάνω κατηγορίες και προφανώς θα τις προτιμήσουν μας κάνει 156- 27=129. Αυτά τα 27 άτομα θα τα πάρουν ως επιλαχόντες ασεπ με συμπληρωματικά εγκύκλιο)Σύνολο 333 Nickol,όπως διάβασα πριν λίγο σε μια διευκρίνηση του υπουργού στο alfavita. gr (νομίζω δεύτερη επιλογή είναι στα νέα) λέει πως αν υπάρξουν κενά στον πίνακα του ασέπ επιλαχόντες θα πάρουν από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και όχι επιτυχόντες ασέπ (για φτύσιμο δηλαδή το ασεπ).δεν λεει αυτο αν δεν υπαρχουν επιτυχοντες του ασεπ ωστε να καλυφθουν οι επιλαχοντες μονο τοτε θα παρει απο τον ενιαιο.προσοχη σε τεταια σοβαρα θεματα.ισα ισα το αντιθετο με τον τροπο που γινονται οι διορισμοι δημιουργουνται περισσοτεροι διοριστεοι απο ασεπ.δεν διαφωνώ jvar
Παράθεση από: chrysalis στις Ιουλίου 31, 2008, 01:31:58 pm8 30μηνίτες92 24μηνίτες (5 είναι και 30μηνίτες και 24μηνίτες οπότε δεν τους υπολογίζουμε διπλά)104 40%129 60% (13 άτομα που επέλεξαν πέρισυ να διοριστούν με ενιαίο κτλ και άλλοι 14 φέτος που είναι διοριστέοι με ασεπ αλλά υπάγονται και στις παραπάνω κατηγορίες και προφανώς θα τις προτιμήσουν μας κάνει 156- 27=129. Αυτά τα 27 άτομα θα τα πάρουν ως επιλαχόντες ασεπ με συμπληρωματικά εγκύκλιο)Σύνολο 333 Nickol,όπως διάβασα πριν λίγο σε μια διευκρίνηση του υπουργού στο alfavita. gr (νομίζω δεύτερη επιλογή είναι στα νέα) λέει πως αν υπάρξουν κενά στον πίνακα του ασέπ επιλαχόντες θα πάρουν από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και όχι επιτυχόντες ασέπ (για φτύσιμο δηλαδή το ασεπ).δεν λεει αυτο αν δεν υπαρχουν επιτυχοντες του ασεπ ωστε να καλυφθουν οι επιλαχοντες μονο τοτε θα παρει απο τον ενιαιο.προσοχη σε τεταια σοβαρα θεματα.ισα ισα το αντιθετο με τον τροπο που γινονται οι διορισμοι δημιουργουνται περισσοτεροι διοριστεοι απο ασεπ.
8 30μηνίτες92 24μηνίτες (5 είναι και 30μηνίτες και 24μηνίτες οπότε δεν τους υπολογίζουμε διπλά)104 40%129 60% (13 άτομα που επέλεξαν πέρισυ να διοριστούν με ενιαίο κτλ και άλλοι 14 φέτος που είναι διοριστέοι με ασεπ αλλά υπάγονται και στις παραπάνω κατηγορίες και προφανώς θα τις προτιμήσουν μας κάνει 156- 27=129. Αυτά τα 27 άτομα θα τα πάρουν ως επιλαχόντες ασεπ με συμπληρωματικά εγκύκλιο)Σύνολο 333 Nickol,όπως διάβασα πριν λίγο σε μια διευκρίνηση του υπουργού στο alfavita. gr (νομίζω δεύτερη επιλογή είναι στα νέα) λέει πως αν υπάρξουν κενά στον πίνακα του ασέπ επιλαχόντες θα πάρουν από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και όχι επιτυχόντες ασέπ (για φτύσιμο δηλαδή το ασεπ).
Εγώ πάλι που μόλις πήρα στο υπεπθ στο 3442566 η κοπελιά μου είπε ότι έχουν πρόβλημα με το internet και δεν έχουν περαστεί ακόμη όλες οι αιτήσεις και πως ΑΝ (το τόνισε το "αν") πάνε όλα καλά θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Μάλον πάλι ο καθένας στο υπεπθ λέει ότι νομίζει, δεν τους έχει γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση.Τι να πω?...ας βάλουν conn-x
Παράθεση από: daskalos84 στις Ιουλίου 31, 2008, 02:11:51 pmΕγώ πάλι που μόλις πήρα στο υπεπθ στο 3442566 η κοπελιά μου είπε ότι έχουν πρόβλημα με το internet και δεν έχουν περαστεί ακόμη όλες οι αιτήσεις και πως ΑΝ (το τόνισε το "αν") πάνε όλα καλά θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Μάλον πάλι ο καθένας στο υπεπθ λέει ότι νομίζει, δεν τους έχει γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση.Τι να πω?...ας βάλουν conn-x Ισως έχουν δίκιο.Η δυτική Ελλάδα είχε σήμερα πρόβλημα.Πριν απο λίγο κατάφερα να μπω
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 31, 2008, 05:33:17 pmΠαράθεση από: daskalos84 στις Ιουλίου 31, 2008, 02:11:51 pmΕγώ πάλι που μόλις πήρα στο υπεπθ στο 3442566 η κοπελιά μου είπε ότι έχουν πρόβλημα με το internet και δεν έχουν περαστεί ακόμη όλες οι αιτήσεις και πως ΑΝ (το τόνισε το "αν") πάνε όλα καλά θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Μάλον πάλι ο καθένας στο υπεπθ λέει ότι νομίζει, δεν τους έχει γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση.Τι να πω?...ας βάλουν conn-x Ισως έχουν δίκιο.Η δυτική Ελλάδα είχε σήμερα πρόβλημα.Πριν απο λίγο κατάφερα να μπωΑπο βδομαδα δηλαδη,ε; Whatever!Ευχομαι σε ολους μια καλη τοποθετηση!Αρα να μην περιμενουμε για αυριο???Πολυ καλο για να ειναι αληθινο εε??
[Αρα να μην περιμενουμε για αυριο???Πολυ καλο για να ειναι αληθινο εε??