0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει κανεις που να μιλησε προσφατα με καποιον απο το Υπουργειο και να εχει καποια νεα πληροφορια? Εγω δεν μπορω να τους πετυχω... ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑ
Παράθεση από: carlos morales στις Αυγούστου 01, 2008, 02:06:05 pmΑπ τη μικρή μου πειρα και περιμενοντας ουκ ολιγες φορες τους πινακες(οπως και οι περισσοτεροι) πιστεύω πως γύρω στις 5 το απογευμα ειναι μια καλη ωρα να ανεβουν τα ονοματα και να αποχωρησει και ο τελευταιος υπαλληλος για ΣΚΑλλιως από Δευτέρα Τείνω να συμφωνήσω απόλυτα..
Απ τη μικρή μου πειρα και περιμενοντας ουκ ολιγες φορες τους πινακες(οπως και οι περισσοτεροι) πιστεύω πως γύρω στις 5 το απογευμα ειναι μια καλη ωρα να ανεβουν τα ονοματα και να αποχωρησει και ο τελευταιος υπαλληλος για ΣΚΑλλιως από Δευτέρα
Γραφειο Γενικού Γραμματέα: Τετάρτη ή Πέμπτη τα αποτελέσματαΓραφειο Υφυπουργου: πρέπει να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις πρώτα απαντάει.Μα εχθες ολοκληρώθηκαν......... και πριν ολοκληρώσω την φράση μου λέει: Α! τότε σε 10 ημέρες να περιμένετε. Να σκάσω ή να μην σκάσω στα γέλιαΤμημα διορισμου: δεν το σηκώνουν
Εγώ πήρα πριν μισή ώρα και μου είπαν από Δευτέρα..
Παράθεση από: aggth στις Αυγούστου 01, 2008, 02:13:07 pmΕγώ πήρα πριν μισή ώρα και μου είπαν από Δευτέρα.. Τσαμπα περιμένουμε.Πώς θα περάσει το σ/κ?
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 01, 2008, 02:12:17 pmΓραφειο Γενικού Γραμματέα: Τετάρτη ή Πέμπτη τα αποτελέσματαΓραφειο Υφυπουργου: πρέπει να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις πρώτα απαντάει.Μα εχθες ολοκληρώθηκαν......... και πριν ολοκληρώσω την φράση μου λέει: Α! τότε σε 10 ημέρες να περιμένετε. Να σκάσω ή να μην σκάσω στα γέλιαΤμημα διορισμου: δεν το σηκώνουνΚαλά, μιλάμε ότι τον Ιονέσκο τον έχουμε ξεπεράσει προ πολλού....
Σήμερα το απόγευμα θα βγούν----το είδα στα χαρτιά!!Ντάμα μπαστούνι και διορισμός στη Λέρο!!!!!!
Παράθεση από: stenies στις Αυγούστου 01, 2008, 02:17:21 pmΠαράθεση από: aggth στις Αυγούστου 01, 2008, 02:13:07 pmΕγώ πήρα πριν μισή ώρα και μου είπαν από Δευτέρα.. Τσαμπα περιμένουμε.Πώς θα περάσει το σ/κ?Στον υπολογιστή ίσως;;;