0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 01, 2008, 04:52:42 pmΠαιδιά μου ήρθε τώρα ένα ρίγος, ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ: όταν θα χρειαστεί να καταθέσουμε βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (ΠΔΣ π.χ που ήμουν εγώ), αρκεί η σύμβαση που υπέγραψα με την ανάληψη καθηκόντων, ή θα πρέπει να ζητήσω ξεχωριστή βεβαίωση από το σχολείο (τρέχα γύρευε δηλ.)Μην ηρεμήσεις, δεν αρκεί. Στο κάτω-κάτω μπορεί να ξεκίνησες και μετά να έφυγες. Αργίες, εκδρομές, που να ξέρουν πόσες ώρες έκανες?
Παιδιά μου ήρθε τώρα ένα ρίγος, ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ: όταν θα χρειαστεί να καταθέσουμε βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (ΠΔΣ π.χ που ήμουν εγώ), αρκεί η σύμβαση που υπέγραψα με την ανάληψη καθηκόντων, ή θα πρέπει να ζητήσω ξεχωριστή βεβαίωση από το σχολείο (τρέχα γύρευε δηλ.)
Παιδιά μου ήρθε μήνυμα......Αλλά διορίζομαι σε μέρος που δε δήλωσα !!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά απο 2 χρόνια προϋπηρεσίας αλλάζει Μ.Κ.Μπαινουμε με 18 αλλά αν κάποιος έχει 2 χρόνια τότε μπαινει με 17, νομίζω
Παράθεση από: vag_fys στις Αυγούστου 01, 2008, 05:41:35 pmΠαιδιά μου ήρθε μήνυμα......Αλλά διορίζομαι σε μέρος που δε δήλωσα !!!!!!!!!!!!!!!!!μιλάς σοβαρά οτι ήρθε μήνυμα?Δεν παίζουν με αυτά τέτοιες ώρες!!!!