0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι δεν διορίστηκα μια και ήταν αδύνατο να αρνηθουν 100 άτομα.Αυτό το περίμεναΟ σύζυγος ΠΕ03 και αυτός απο ασεπ πάει
ναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνος
Παράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.
Παράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 01, 2008, 11:52:40 pmΠαράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.κι εγω αγγλικου ... όχι στην/από κάλυμνο, αλλά στο παρακάτω link έχει μόνο την Κάλυμνο στη γ δωδεκανήσων! Καλή αρχή!!!http://users.sch.gr/ymalliaros/
Ειμαι στο νομο Χανιων (11η επιλογη)
Παράθεση από: MarionPe06 στις Αυγούστου 01, 2008, 11:55:35 pmΠαράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 01, 2008, 11:52:40 pmΠαράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.κι εγω αγγλικου ... όχι στην/από κάλυμνο, αλλά στο παρακάτω link έχει μόνο την Κάλυμνο στη γ δωδεκανήσων! Καλή αρχή!!!http://users.sch.gr/ymalliaros/Σ'ευχαριστω πολύ,κι εγω αυτο ειδα!Καλή αρχή και σε σενα συνάδελφε,τοποθετηθηκες;
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 02, 2008, 12:00:57 amΕιμαι στο νομο Χανιων (11η επιλογη)τι θεση στον πινακα ?