0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
wennie ειδα χτες οτι διοριστικες δωδεκανησα οπως και εγω......εχεις υποψη σου καλα σχολεια στη ροδο να μας δωσεις καμια ιδεα? εγω σκεπτομαι να δηλωσω σχολεια στη καλυμνο
αλλά πως ξέρεις τον τελευταίο διοριστέο? περιμένω να δω τους πίνακες για να επιβεβαιώσω το διορισμό, αν δεν δω το όνομά μου δε θα το πιστέψω...
EDIMA, Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες, με κάνεις να ξεκινάω πολύ θετικά! Σου εύχομαι κάθε καλό! Φαντάζομαι ότι το Κρανίδι συνδέεται με λεωφορείο με την Ερμιόνη, έτσι δεν είναι; Τέλος πάντων, είμαι ευχαριστημένη που τελείωσε ένας μακρύς δρόμος με 4 επιτυχίες στον Ασεπ!! Για όσους δεν άκουσαν το μήνυμα, περιμένετε γιατί πόσες φορές δεν στέλνουμε σε φίλους μας και κολλάει... Και αν δεν είναι, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ!! Να είστε όλοι καλά και να μην φύγετε από το φόρουμ όταν θα πάτε στα νησιά και λοιπούς εξωτικούς προορισμούς...
Ναι δασκαλος ειμαι.....σε αυτο το site βρηκα τα κενα στα δωδεκανησα οταν εγιναν οι μεταθεσεις φετος.... http://alexikeravno.wordpress.com/2008/04/05/orkedw/ ο Αρχαγγελος η Κρεμαστη και το Αφαντου τι λενε σαν περιοχες??
καλημερα!ουτε και εγω εχω λαβει μηνυμα και ειμαι απο ΑΣΕΠ β φουρνιας ΠΕ60.εχω αρχισει και αγχωνομαι.τι να κανω?
Τα κενα Α - Χανιων ξερει μηπως κανεις που μπορω να το δω; Υπαρχει καποιο site;