0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σε ολους!γιατι γινεται αυτο απο χθες το βραδυ και δεν βγαζουν του πινακες να τελειωνουμε?ειμαι Π70 εβαλα πολυ λιγα και δεν εχω ελπιδες πλεον, εχω ομως αγωνια μεχρι να δω τα ονοματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι πίνακες με τα ονόματα αφού από χθές είναι έτοιμοι .
Παιδιά συγχαρητήρια!!! Με έχετε βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές και θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους μοιράζονται γνώσεις-πληροφορίες και εμπειρίες!!ΠΕ60- Α ΛΑΣΙΘΙΟΥό,τι γνωρίζει κανείς θα με βοηθούσε, κενά, αποστάσεις κλπ.Σε όσους δεν πήραν το πολυπόθητο μήνυμα.......κανείς δε χάνετε...καλή συνέχιεα!
MONIME26 τα συγχαρητήρια μου για το διορισμό. Είναι φανταστική η διαδρομή για Νευροκόπι, έχω πετύχει αγριογούρουνα να τρέχουν πλάί στο δρόμο και άγρια άλογα για να μην πω για τα πλατάνια και φυσικά για την μικρή απόσταση απο Θεσσαλονίκη. Χαιρετισμούς στην πατρίδα και καλή αρχή. Πάντως χθες πραγματικά ανησυχήσαμε ...
Ευχαριστώ ΜΟΝΙΜΕ!elko Α Πρέβεζας συγχαρητήρια!!!
Εδώ πληροφορίες για Γ Λέσβου! Κι εγώ εκεί πάω, πρώτη μου επιλογή μια που είμαι από κει. Το μειονέκτημα είναι οι δρόμοι, που γενικά έχουν πολλές στροφές. Άντισσα-Μυτιλήνη είναι μία ώρα και τρία τέταρτα περίπου. Η Άντισσα είναι συμπαθητικό χωριό, έχει Κέντρο Υγείας, σχετική ζωή το χειμώνα. Είναι όμως κοντά στην Ερεσό, που είναι το θέρετρο της περιοχής και έχει πιο πολλά πράγματα να κάνεις. Αν έχεις αυτοκίνητο ίσως σε συμφέρει να μένεις εκεί και να πηγαινοέρχεσαι. Οι τιμές γενικά τσιμπημένες. Τα παιδιά πολύ ευγενικά και όσους συναδέλφους έχω γνωρίσει πολύ καλοί. Ό,τι άλλο θέλετε στείλτε μου μήνυμα. Συγχαρητήρια!!!