0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι!!! θυμάται κανείς πόσα άτομα?
Απορία: Γιατί έχουν αλλάξει την σειρά μας στον πίνακα? Μιλάω γα ασεπ. Ενώ η σειρά μου είναι 580, βλέπω στον πίνακα με τους διορισμούς 581. Όλους βασικά μας έχουν κατεβάσει μια θέση!
μήπως υπάρχουν κάπου αλλού οι διορισμοί;το υπουργείο δεν μου ανοίγει το έγγραφο.
Να θέσω και ένα ακόμα ερώτημα (λίγο άσχετο) ?Άντρας εκπαιδευτικός διορίστηκε πέρυσι μέσω ΑΣΕΠ αλλά δεν είχε πάει φαντάρος και αυτή τη στιγμή υπηρετεί. Υποθέτω ότι αρνήθηκε αναγκαστικά το διορισμό. Φέτος διορίζεται και είναι ακόμα στο στρατό. Απολύεται το Δεκέμβρη.Πρώτον, πώς γίνεται να αρνηθεί διορίσμο και να διοριστεί την επόμενη χρονιά?Δεύτερον, έχει το δικαίωμα να δεχτεί το διορισμό και να πάει το Δεκέμβρη που απολύεται, ή χάνει τη σειρά του???
Παράθεση από: georgi@ στις Αυγούστου 02, 2008, 01:42:13 pmΝα θέσω και ένα ακόμα ερώτημα (λίγο άσχετο) ?Άντρας εκπαιδευτικός διορίστηκε πέρυσι μέσω ΑΣΕΠ αλλά δεν είχε πάει φαντάρος και αυτή τη στιγμή υπηρετεί. Υποθέτω ότι αρνήθηκε αναγκαστικά το διορισμό. Φέτος διορίζεται και είναι ακόμα στο στρατό. Απολύεται το Δεκέμβρη.Πρώτον, πώς γίνεται να αρνηθεί διορίσμο και να διοριστεί την επόμενη χρονιά?Δεύτερον, έχει το δικαίωμα να δεχτεί το διορισμό και να πάει το Δεκέμβρη που απολύεται, ή χάνει τη σειρά του???Δεν νομιζω πως θα εχει προβλημα..δες στην εγκυκλιο για τους διορισμους : http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8725i7.php στο Κεφαλαιο Α, παραγραφος 8...Στην χειροτερη περιπτωση θα τον παρουν την επομενη χρονια συμπληρωματικα, απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που γραφει...Αντιστοιχη περιπτωση ειμαι και γω, απολυομαι ομως πιο νωρις (την Πεμπτη που μας ερχεται συγκεκριμενα! Επιτελους! Ουτε λεπτο παραπανω! ) και το ειχα και γω τρομερη αγωνια μεχρι να βρει η εγκυκλιος...Καλο διορισμο στον φιλο σου!