0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επικοινωνησα με την Πρωτοβαθμια Χανιων χτες (ναι υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι που πανε και Σαββτο στη δουλεια ) και ρωτησα τι γιατρους θελουν, η απαντηση ηταν οτι σου πουν στο νοσοκομειο.....
Παράθεση από: giotamike στις Αυγούστου 02, 2008, 06:32:25 pmΠαράθεση από: ASA στις Αυγούστου 02, 2008, 05:53:33 pmΚαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους όσους διοριστήκατεΕίμαι απελπισμένη γιαυτό αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του στα παρακάτω: Δεν είμαι στο σημερινό πίνακα διορισμένων ΠΕ60 που ανακοινώθηκε σήμερα 02/08 γιατί έκανα το λάθος και δεν δήλωσα πολλές περιοχές αλλά μόνο 6 τις οποίες από ότι φαίνεται και δεν έπιασα. Παραμένω όμως στο πίνακα εναπομείνοντων διοριστέων από πέρσυ (ή όχι ?). Από ότι είδα θα γίνουν και συμπληρωματικοί διορισμοί. Σαν διοριστέα του ΑΣΕΠ 2006 β’ φουρνιά θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση? Από που θα καλυφθούν τα κενά αυτά? Κινδυνεύω να μείνω εκτός διορισμού ακόμα και αν είμαι στους διοριστέους του 2006? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. ΑΣΑ Νομίζω ότι καλύτερα θα είναι να πάρεις τηλέφωνο ή να πας στο Υπουργείο.Κανένας άλλος παιδιά? Σορρυ για την επαναφορά αλλά τα'χω παίξει....
Παράθεση από: ASA στις Αυγούστου 02, 2008, 05:53:33 pmΚαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους όσους διοριστήκατεΕίμαι απελπισμένη γιαυτό αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του στα παρακάτω: Δεν είμαι στο σημερινό πίνακα διορισμένων ΠΕ60 που ανακοινώθηκε σήμερα 02/08 γιατί έκανα το λάθος και δεν δήλωσα πολλές περιοχές αλλά μόνο 6 τις οποίες από ότι φαίνεται και δεν έπιασα. Παραμένω όμως στο πίνακα εναπομείνοντων διοριστέων από πέρσυ (ή όχι ?). Από ότι είδα θα γίνουν και συμπληρωματικοί διορισμοί. Σαν διοριστέα του ΑΣΕΠ 2006 β’ φουρνιά θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση? Από που θα καλυφθούν τα κενά αυτά? Κινδυνεύω να μείνω εκτός διορισμού ακόμα και αν είμαι στους διοριστέους του 2006? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. ΑΣΑ Νομίζω ότι καλύτερα θα είναι να πάρεις τηλέφωνο ή να πας στο Υπουργείο.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους όσους διοριστήκατεΕίμαι απελπισμένη γιαυτό αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του στα παρακάτω: Δεν είμαι στο σημερινό πίνακα διορισμένων ΠΕ60 που ανακοινώθηκε σήμερα 02/08 γιατί έκανα το λάθος και δεν δήλωσα πολλές περιοχές αλλά μόνο 6 τις οποίες από ότι φαίνεται και δεν έπιασα. Παραμένω όμως στο πίνακα εναπομείνοντων διοριστέων από πέρσυ (ή όχι ?). Από ότι είδα θα γίνουν και συμπληρωματικοί διορισμοί. Σαν διοριστέα του ΑΣΕΠ 2006 β’ φουρνιά θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση? Από που θα καλυφθούν τα κενά αυτά? Κινδυνεύω να μείνω εκτός διορισμού ακόμα και αν είμαι στους διοριστέους του 2006? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. ΑΣΑ
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Αυγούστου 02, 2008, 07:09:12 pmΠαράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 02, 2008, 06:23:44 pmΓειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί Θα πάω αεροπορικώς ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ και μετά με πλοίο από Πειραιά για Συρο,στις 21-8 εσύ πότε λες να πας και πώς?Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν να κάνω, αλλά στις 20-8. Δεν ξέρω αν τελειώσουμε σε μια μέρα ή αν πρέπει να διανυκτερεύσουμε στο νησί.
Παράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 02, 2008, 06:23:44 pmΓειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί Θα πάω αεροπορικώς ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ και μετά με πλοίο από Πειραιά για Συρο,στις 21-8 εσύ πότε λες να πας και πώς?
Γειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί
Παράθεση από: ASA στις Αυγούστου 02, 2008, 09:30:39 pmΠαράθεση από: giotamike στις Αυγούστου 02, 2008, 06:32:25 pmΠαράθεση από: ASA στις Αυγούστου 02, 2008, 05:53:33 pmΚαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους όσους διοριστήκατεΕίμαι απελπισμένη γιαυτό αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του στα παρακάτω: Δεν είμαι στο σημερινό πίνακα διορισμένων ΠΕ60 που ανακοινώθηκε σήμερα 02/08 γιατί έκανα το λάθος και δεν δήλωσα πολλές περιοχές αλλά μόνο 6 τις οποίες από ότι φαίνεται και δεν έπιασα. Παραμένω όμως στο πίνακα εναπομείνοντων διοριστέων από πέρσυ (ή όχι ?). Από ότι είδα θα γίνουν και συμπληρωματικοί διορισμοί. Σαν διοριστέα του ΑΣΕΠ 2006 β’ φουρνιά θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση? Από που θα καλυφθούν τα κενά αυτά? Κινδυνεύω να μείνω εκτός διορισμού ακόμα και αν είμαι στους διοριστέους του 2006? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. ΑΣΑ Νομίζω ότι καλύτερα θα είναι να πάρεις τηλέφωνο ή να πας στο Υπουργείο.Κανένας άλλος παιδιά? Σορρυ για την επαναφορά αλλά τα'χω παίξει....Αν δεν ζητήσει νέες αιτησεις μάλλον την χάνεις την βαρκα για φέτος.Τετοια σφαλματα δεν τα κανουμε