0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι βασανο να ερχεσαι απο την καλυμνο στη ροδο για τα πεκ εαν ειναι στη κω παει και ερχεται το πραγμα....
Φυσικα και δεν συμφερει!! Εγω σκεπτομαι να δηλωσω σχολεια εκτος απο τη Ροδο και στη Καλυμνο( ειμαι Π70) και εαν παω Καλυμνο θα τους πω να πηγαινω στα πεκ στη Ροδο...Τουλαχιστον στην Ροδο θα μενω στην Ιερα Μονη Παραμυθιας και δεν θα εχω εξοδα διαμονης...ειμαι απο κρητη βλεπεις
Παιδιά, ένα θα σας πω!Φροντίστε να έχετε αρκετά χρήματα στην άκρη αυτή την περίοδο γιατί ο πρώτος μισθός και τα καθυστερούμενα αργούν! Εγώ το 2005 πληρώθηκα πρώτη φορά μέσα Νοεμβρίου!
Παράθεση από: ASA στις Αυγούστου 03, 2008, 01:04:36 pmΠαράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 03, 2008, 12:39:44 pmΜακάρι να πάνε όλα καλά με την κοπέλα,κι ακομα κι αν δεν την πάρουν φέτος,του χρόνου θα γνωρίζει και θα είναι σίγουρα σε σχολείο! Έκλεισα χτες πτήση για τις 17 για Κάλυμνο,για να βρω σπιτι κτλ.Είμαι πολύ χαρούμενη,όλα παιρνουν το δρόμο τους επιτέλους! Τι εννοείς θα είμαι του χρόνου σε σχολείο?Σαν αναπληρώτρια ή σαν μόνιμη????Θα έχω το δικαίωμα για μόνιμο διορισμό του χρόνου αφού ήμουν διοριστέα του ασεπ 2006???Α του 2006 ήσουν;Μόρια απο προϋπηρεσία δεν έχεις;Ξέρω μόνο ότι αν δεν έχεις βάλει τικ στο "επιθυμω και στις λοιπες περιοχες" έχουν δικαιωμα να αρνηθούν το διορισμό σου.
Παράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 03, 2008, 12:39:44 pmΜακάρι να πάνε όλα καλά με την κοπέλα,κι ακομα κι αν δεν την πάρουν φέτος,του χρόνου θα γνωρίζει και θα είναι σίγουρα σε σχολείο! Έκλεισα χτες πτήση για τις 17 για Κάλυμνο,για να βρω σπιτι κτλ.Είμαι πολύ χαρούμενη,όλα παιρνουν το δρόμο τους επιτέλους! Τι εννοείς θα είμαι του χρόνου σε σχολείο?Σαν αναπληρώτρια ή σαν μόνιμη????Θα έχω το δικαίωμα για μόνιμο διορισμό του χρόνου αφού ήμουν διοριστέα του ασεπ 2006???
Μακάρι να πάνε όλα καλά με την κοπέλα,κι ακομα κι αν δεν την πάρουν φέτος,του χρόνου θα γνωρίζει και θα είναι σίγουρα σε σχολείο! Έκλεισα χτες πτήση για τις 17 για Κάλυμνο,για να βρω σπιτι κτλ.Είμαι πολύ χαρούμενη,όλα παιρνουν το δρόμο τους επιτέλους!
Παράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 02, 2008, 10:19:42 pmΠαράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Αυγούστου 02, 2008, 07:09:12 pmΠαράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 02, 2008, 06:23:44 pmΓειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί Θα πάω αεροπορικώς ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ και μετά με πλοίο από Πειραιά για Συρο,στις 21-8 εσύ πότε λες να πας και πώς?Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν να κάνω, αλλά στις 20-8. Δεν ξέρω αν τελειώσουμε σε μια μέρα ή αν πρέπει να διανυκτερεύσουμε στο νησί. Αν σκεφτείς, ότι ουσιαστικά σε δύο μέρες, 21 και 22, πρέπει να ορκιστούν πάνω από 200 άτομα ( 23 και 24 είναι Σαββατοκύριακο και στις 25 θα πρέπει να είμαστε στα ΠΕΚ), φαντάσου τί θα γίνεται στη διεύθυνση.
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Αυγούστου 02, 2008, 07:09:12 pmΠαράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 02, 2008, 06:23:44 pmΓειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί Θα πάω αεροπορικώς ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ και μετά με πλοίο από Πειραιά για Συρο,στις 21-8 εσύ πότε λες να πας και πώς?Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν να κάνω, αλλά στις 20-8. Δεν ξέρω αν τελειώσουμε σε μια μέρα ή αν πρέπει να διανυκτερεύσουμε στο νησί.
Παράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 02, 2008, 06:23:44 pmΓειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί Θα πάω αεροπορικώς ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ και μετά με πλοίο από Πειραιά για Συρο,στις 21-8 εσύ πότε λες να πας και πώς?
Γειά σας και συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους! Μήπως είναι κάποιος/α από σας από Θεσσαλονίκη και διορίστηκε Α Κυκλάδων,όπως εγώ; Ρωτάω για να ταξιδέψουμε μαζί