0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαλιστα...Για τις αλλες ειδικοτητες μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες???
Για τους ΠΕ03 (αν δεν παρουσιασουν εκπληξεις τυπου ΟΑΕΔ )βλεπω και εγω την βαση διορισμου γυρω στο 18,7 ως το πολυ 19 μηνες.
23,8?Απο το 23,4 υπαρχει μια διαφορα σεβαστη εεεεεε???Απογοητευτηκα τωρα........................
Παράθεση από: exoaptadodia στις Μαρτίου 08, 2008, 06:16:50 pmΓια τους ΠΕ03 (αν δεν παρουσιασουν εκπληξεις τυπου ΟΑΕΔ )βλεπω και εγω την βαση διορισμου γυρω στο 18,7 ως το πολυ 19 μηνες.Δεν θα παρουσιαστούν εκπλήξεις τύπου ΟΑΕΔ!
Παράθεση από: ipermahia στις Μαρτίου 24, 2008, 08:48:41 pmΠαράθεση από: exoaptadodia στις Μαρτίου 08, 2008, 06:16:50 pmΓια τους ΠΕ03 (αν δεν παρουσιασουν εκπληξεις τυπου ΟΑΕΔ )βλεπω και εγω την βαση διορισμου γυρω στο 18,7 ως το πολυ 19 μηνες.Δεν θα παρουσιαστούν εκπλήξεις τύπου ΟΑΕΔ!Μπορει καποιος να μου πει: αν γίνει κάτι με του Οαεδίτες σε ποιον πίνακα θα μπούν?Κατευθείαν σε αυτόν του 40%'η οτι γίνεται με αυτούς απο το Ιδιωτικό?
...μήπως γνωρίζει κανείς τις βάσεις για διορισμό των ΠΕ07 (Γερμανική Φιλολογία);
Γιατι να απογοητευτείς κοπέλα μου? Όλα είναι εικασίες.... κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα