0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις εξετασεις τις κανεις σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο το θεμα ειναι σε ποια Υγειονομικη επιτροπη θα τις καταθεσεις για να παρεις το πολυποθητο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ
Λοιπόν μέσω ΚΕΠ μπορούμε να ζητήσουμε "Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου" από τις γραμματείες των σχολών μας/ τμημάτων των πανεπιστημίων μας. Για το διορισμό χρειάζεται είτε Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου (δηλαδή από τα τμήματα που τελειώσαμε) είτε Επικυρωμένο Αντίγραφο. Εγώ πάντως για να τεστάρω την κατάσταση ζήτησα ήδη σήμερα μέσω του ΚΕΠ που είναι δίπλα στο γραφείο μου Αντίγραφο Πτυχίου από τη γραμματεία του Τμήματός μου στην Πάντειο. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις σ' ένα συγκεκριμένο νοσοκομείο και αν ναι ποιο?
Παράθεση από: mat στις Ιουλίου 19, 2007, 11:19:56 pmΛοιπόν μέσω ΚΕΠ μπορούμε να ζητήσουμε "Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου" από τις γραμματείες των σχολών μας/ τμημάτων των πανεπιστημίων μας. Για το διορισμό χρειάζεται είτε Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου (δηλαδή από τα τμήματα που τελειώσαμε) είτε Επικυρωμένο Αντίγραφο. Εγώ πάντως για να τεστάρω την κατάσταση ζήτησα ήδη σήμερα μέσω του ΚΕΠ που είναι δίπλα στο γραφείο μου Αντίγραφο Πτυχίου από τη γραμματεία του Τμήματός μου στην Πάντειο. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Όταν τελείωσα τη σχολή μου έδωσαν 3 επισημα αντίγραφα. Αυτά δεν είναι; Δεν ήταν φωτοτυπίες.
Παράθεση από: pariel στις Ιουλίου 20, 2007, 10:27:01 amΠαράθεση από: mat στις Ιουλίου 19, 2007, 11:19:56 pmΛοιπόν μέσω ΚΕΠ μπορούμε να ζητήσουμε "Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου" από τις γραμματείες των σχολών μας/ τμημάτων των πανεπιστημίων μας. Για το διορισμό χρειάζεται είτε Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου (δηλαδή από τα τμήματα που τελειώσαμε) είτε Επικυρωμένο Αντίγραφο. Εγώ πάντως για να τεστάρω την κατάσταση ζήτησα ήδη σήμερα μέσω του ΚΕΠ που είναι δίπλα στο γραφείο μου Αντίγραφο Πτυχίου από τη γραμματεία του Τμήματός μου στην Πάντειο. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Όταν τελείωσα τη σχολή μου έδωσαν 3 επισημα αντίγραφα. Αυτά δεν είναι; Δεν ήταν φωτοτυπίες.Ναι αυτα ειναι, δεν θα τους δωσετε τον παπυρο!!!
Παράθεση από: heren στις Ιουλίου 20, 2007, 10:37:32 amΠαράθεση από: pariel στις Ιουλίου 20, 2007, 10:27:01 amΠαράθεση από: mat στις Ιουλίου 19, 2007, 11:19:56 pmΛοιπόν μέσω ΚΕΠ μπορούμε να ζητήσουμε "Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου" από τις γραμματείες των σχολών μας/ τμημάτων των πανεπιστημίων μας. Για το διορισμό χρειάζεται είτε Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου (δηλαδή από τα τμήματα που τελειώσαμε) είτε Επικυρωμένο Αντίγραφο. Εγώ πάντως για να τεστάρω την κατάσταση ζήτησα ήδη σήμερα μέσω του ΚΕΠ που είναι δίπλα στο γραφείο μου Αντίγραφο Πτυχίου από τη γραμματεία του Τμήματός μου στην Πάντειο. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Όταν τελείωσα τη σχολή μου έδωσαν 3 επισημα αντίγραφα. Αυτά δεν είναι; Δεν ήταν φωτοτυπίες.Ναι αυτα ειναι, δεν θα τους δωσετε τον παπυρο!!! Συγνώμη, αν κάποιες φορές ρωτάμε και τα αυτονόητα, θα μας θεωρήσετε και ηλίθιους...
καλησπέρα! θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει την απορία μου, αν γνωρίζει 100% επί του θέματος. Έδωσα ΑΣΕΠ και είμαι στους διοριστέους (οριστικά αποτελέσματα και από τους τελευταίους στην σειρά). Θα καταταγώ στον στρατό 6/8/2007 και οπότε θα έχω το απολυτήριο του στρατού στις 6/8/2008. Καθώς θα διοριστώ στην δεύτερη φουρνιά των διορισμών (2008-2009), υπάρχει περίπτωση να χάσω τον διορισμό μου, αν η εγκύλιος βγει με ημερομηνίες αιτήσεων λίγες μέρες τις 6/8/2008 (π.χ. όπως πέρυσι που όριζε ημερομηνία μέχρι τις 3/8);;; Μήπως μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και να καταθέσω υπεύθυνη δήλωση για τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και να καταθέσω το σχετικό χαρτί αμέσως μετά τις 6/8/2008?