*

Αποστολέας Θέμα: Δικαιολογητικά για ορκωμοσία νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 113376 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bilstef

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Να είμαστε όλοι καλά
    • Προφίλ
    • Μαθηματικά
Απ: Δικαιολογητικά για ορκωμοσία νεοδιόριστων
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 03, 2007, 10:26:50 pm »
Λοιπόν, το πρωί πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο, τους εξήγησα το πρόβλημα για της προσαυξήσεις και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του συστήματος, ότι λύθηκε και ότι έστειλαν στις Διευθύνσεις mail. Με παρέπεμψε λοιπόν στην Πρωτοβάθμια που έκανα τα χαρτιά μου και ξεκίνησα περιχαρής. Αποδείχτηκε ότι η κυρία στο Υπουργείο ήθελε απλώς να με ξεφορτωθεί. Οι ευγενέστατες και εξυπηρετικότατες υπάλληλοι του Γραφείου ξαναμπήκαν στο σύστημα για να το διορθώσουν, πράγμα που δε γινόταν. Μου έδειξαν και το περιβόητο mail του Υπουργείου, στο οποίο με λίγα λόγια απλώς αναφερόταν ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Μας υποχρέωσαν δηλαδή. Τελικά μια φίλη ρώτησε σε άλλη διεύθυνση, μάλιστα έβαλε και τον Προϊστάμενο να πάρει τηλέφωνο και της είπαν να μην ανησυχούμε γιατί έτσι κι αλλιώς οι διορισμοί θα γίνουν με βάση τη σειρά στους οριστικούς πίνακες ασεπ. Είναι στην καλή θέληση του καθενός μας να στηριχτεί σ' αυτό. Εγώ αποφάσισα να τους πρήξω από Δευτέρα πάλι και να μη δείξω καλή θέληση.

Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και ειδικά ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ την τοποθεσία διορισμού μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας αλλά ΚΥΡΙΩς σύμφωνα με την ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ .

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν ,και αν γίνει κάποια στραβή ,να είστε έτοιμες-οι για ενστάσεις και προσφυγές και ντόρο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:01:13 »

Αποσυνδεδεμένος poni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 04, 2007, 03:10:50 pm »
Στο αντίγραφο της αίτησης που έκανα στη δευτεροβάθμια για διορισμό με το 40% δεν είχαν περαστεί το μόρια  προυπηρεσίας μου, παρά μόνο τα μόρια που είχα δώσει στο ΑΣΕΠ και στο οποίο είμαι επιτυχούσα αλλά μη διοριστέα. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα για διορισμό ;

Αποσυνδεδεμένος androniki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 04, 2007, 03:17:25 pm »
Κι εγώ χωρίς πρόβλημα κατέθεσα την αίτησή μου, ωστόσο διαπίστωσα κι εγώ ότι δεν είχαν μπει οι προσαυξήσεις!!!
“Never doubt that a small group of thoughtful committed citizens can change the world; indeed it is the only thing that ever has.”

Αποσυνδεδεμένος uga

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:05:44 pm »
Πήγα στην Α΄βάθμια Υγειονομική Επιτροπή της πόλης μου και μου ζήτησαν και εξετάσεις αίματος, ούρων και διαβήτη! Έκανε κάποιος τις εξετάσεις; Τα ζητάνε και αυτά στις Υγειονομικές Επιτροπές άλλων πόλεων;
Καλό καλοκαίρι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:01:13 »

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:10:06 pm »
Εγω που πήγα σημερα στην υγειονομικη στα Γιαννενα, μου ζητησαν μονο ακτινογραφια θωρακα και γνωματευση παθολογου(σε σχεση με την ακτινογραφια) καθώς και γνωματευση ψυχιατρου. Τιποτα άλλο. Εξάλλου, αν δεν κανω λαθος αυτά δε ζηταει και η εγκυκλιος?

Αποσυνδεδεμένος uga

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:15:17 pm »
Τους το είπα ότι αυτά ζητάει η εγκύκλιός μας και μου απάντησαν ορθά-κοφτά και αγενέστατα ότι πρέπει να τις κάνω όλες τις εξετάσεις! Σιγά μην κάνω και τεστ ΠΑΠ!
Καλό καλοκαίρι!

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:15:44 pm »
Κάθε Επιτροπή έχει άλλες απαιτήσεις για να χορηγήσει το πιστοποιητικό, οπότε μην παραξενεύεστε. Για παράδειγμα στη Ρόδο, το 2005, μας ζήτησαν ακτινογραφία θώρακος με γνωμάτευση παθολόγου, αιματολογικές εξετάσεις και ψυχιατρική γνωμάτευση. Στην εγκύκλιο δε νομίζω να αναφέρει κάτι...  ::)

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:19:32 pm »
Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ρε παιδια. Δεν υπαρχει ενιαια "γραμμη" του υπουργειου για αυτα τα θεματα? Η τουλαχιστον δε θα επρεπε να υπαρχει?

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:37:15 pm »
Στη Θεσ/νίκη θέλουν μονο γενική ούρων και ακτινογραφία

Αποσυνδεδεμένος Ich

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:44:33 pm »
Πήγα στην Α΄βάθμια Υγειονομική Επιτροπή της πόλης μου

Πού εννοείς οτι πήγες? Σε νοσοκομείο? Ειχες κλείσει κάποιο ραντεβού με αυτήν την επιτροπή και πού είναι αυτή? μού είπαν οτι πρέπει να απευθυνθώ στη Νομαρχία, αλλά μου φάνηκε λίγο άσχετο
Zum Glueck gehoert, dass man irgendwann beschliesst, zufrieden zu sein!

Αποσυνδεδεμένος maria38

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:47:35 pm »
Μια ερώτηση (μάλλον χαζή)...Το πιστοποιητικό αυτό το βγάζουμε στον τόπο διαμονής μας και το προσκομίζουμε εκεί που θα διοριστούμε ή πρέπει και να το βγάλουμε στην περιοχή που θα διοριστούμε;;;

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 06, 2007, 01:53:22 pm »
Μια ερώτηση (μάλλον χαζή)...Το πιστοποιητικό αυτό το βγάζουμε στον τόπο διαμονής μας και το προσκομίζουμε εκεί που θα διοριστούμε ή πρέπει και να το βγάλουμε στην περιοχή που θα διοριστούμε;;;
αναλόγως τη δευτεροβάθμια. Πολλές θέλουν το πιστοποιητικό από υγειονομική της περιοχής. Εμείς τώρα ετοιμαζόμαστε για να μη μας πέσουν όλα μαζί με το διορισμό ευελπιστώντας ότι θα δεχτούν το πιστοποιητικό που θα τους πάμε από τη δική μας περιοχή.

Αποσυνδεδεμένος uga

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 06, 2007, 02:05:12 pm »
Ich, δεν έκλεισα ραντεβού. Πήγα σε ένα κτήριο όπου στεγάζεται η Επιτροπή και μου έδωσαν ένα έντυπο που έγραφε ποιες εξετάσεις να κάνω στο νοσοκομείο. Νομίζω ότι η Α΄βάθμια Υγειονομική Επιτροπή ανήκει στην Περιφέρεια, αλλά σίγουρος δεν είμαι. Πάντως, κατάλαβα ότι σε κάθε πόλη λειτουργούν διαφορετικά και το καλύτερο θα ήταν να κάνουμε τις εξετάσεις στην περιοχή που θα διοριστούμε, αλλά τότε θα έχουμε και άλλα τρεχάματα. Μάλλον μπλέξαμε με την γραφειοκρατία. Καλό θα ήταν να ρωτήσουμε τη δευτεροβάθμια της περιοχής μας, αλλά πιστεύω πως κάθε δευτεροβάθμια θα δίνει και διαφορετική απάντηση. Καλά μας ξεμπερδέματα.
Καλό καλοκαίρι!

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 06, 2007, 02:13:44 pm »
Κάποια πράγματα μπορουμε να τα κανουμε απο νωρις. Παραδειγμα η ακτινογραφια θωρακα εχει ισχυ ενα 6μηνο, για διορισμο στο δημοσιο,το ξερω απο μια φιλη που διοριστηκε μεσω ΑΣΕΠ στο υπουργειο υγειας, επομενως μπορουμε να την έχουμε ετοιμη, μαζι με τη γνωματευση. Απο εκει και περα αν θελουν και αλλα να τρεξουμε για τα επιπλεον.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)