0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, το πρωί πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο, τους εξήγησα το πρόβλημα για της προσαυξήσεις και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του συστήματος, ότι λύθηκε και ότι έστειλαν στις Διευθύνσεις mail. Με παρέπεμψε λοιπόν στην Πρωτοβάθμια που έκανα τα χαρτιά μου και ξεκίνησα περιχαρής. Αποδείχτηκε ότι η κυρία στο Υπουργείο ήθελε απλώς να με ξεφορτωθεί. Οι ευγενέστατες και εξυπηρετικότατες υπάλληλοι του Γραφείου ξαναμπήκαν στο σύστημα για να το διορθώσουν, πράγμα που δε γινόταν. Μου έδειξαν και το περιβόητο mail του Υπουργείου, στο οποίο με λίγα λόγια απλώς αναφερόταν ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Μας υποχρέωσαν δηλαδή. Τελικά μια φίλη ρώτησε σε άλλη διεύθυνση, μάλιστα έβαλε και τον Προϊστάμενο να πάρει τηλέφωνο και της είπαν να μην ανησυχούμε γιατί έτσι κι αλλιώς οι διορισμοί θα γίνουν με βάση τη σειρά στους οριστικούς πίνακες ασεπ. Είναι στην καλή θέληση του καθενός μας να στηριχτεί σ' αυτό. Εγώ αποφάσισα να τους πρήξω από Δευτέρα πάλι και να μη δείξω καλή θέληση.
Πήγα στην Α΄βάθμια Υγειονομική Επιτροπή της πόλης μου
Μια ερώτηση (μάλλον χαζή)...Το πιστοποιητικό αυτό το βγάζουμε στον τόπο διαμονής μας και το προσκομίζουμε εκεί που θα διοριστούμε ή πρέπει και να το βγάλουμε στην περιοχή που θα διοριστούμε;;;