*

Αποστολέας Θέμα: Επείγον  (Αναγνώστηκε 23299 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zafi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Επείγον
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 17, 2008, 07:18:51 pm »
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕ19 ΚΑΙ ΠΕ20.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:41:10 »

Αποσυνδεδεμένος Prosagon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 18, 2008, 01:16:56 am »
που είναι όλοι αυτοί που έως τον Μάιο του 2007 φώναζαν και διακήρυτταν ότι τους ένοιαζε η πληροφορική και το καλό της στην εκπαίδευση (παρόλο που δεν έχουν σπουδάσει πληροφορική!);
μόλις διασφάλισαν τις θεσούλες τους στα νησάκια με το νόμο έκτρωμα, την έπεσαν στις ξαπλώστρες τους και συνεχίζουν τις διακοπές..... αλίμονο στους καημένους τους ωρομίσθιους που τους υποστήριξαν πιστεύοντας σε κάτι καλύτερο.
και αφού οι ελπίδες μας διαψεύσθηκαν, και αφού η πλειονότητα των συλλόγων διοικούνται από μόνιμους που σαν στόχο τους έχουν τη διεκδίκηση περισσότερων επιδομάτων, και αφού η ΟΛΜΕ και όλα τα όργανα διεκδίκησης αποτελούνται από φιλολόγους θεολόγους και γυμναστές, και αφού πετάξαν 11 ώρες πληροφορικής από τα τεχνικά για να βάλουν θρησκευτικά και φιλολογικά...
..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά 2 ώρες πληροφορική την εβδομάδα στο Γυμνάσιο και η Ελλάς έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά 1 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα στο λύκειο και η Ελλάς έχει ένα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;
Μόνο να διασφαλίσουν τις θεσούλες τους νοιάστηκαν όταν γινόταν το δικαστήριο και τώρα κοιτάνε πως θα τσιμπήσουν κανα επίδομα;

Κύριε Υπουργέ σχεδόν σε κάθε λόγο σας αναφέρεστε στην κοινωνία της πληροφορίας και τον ψηφιακό αναλφαβητισμό. Από τα λόγια περάστε στα ΕΡΓΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος voreios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 18, 2008, 09:15:59 am »
καλά τα λέει ο prosagon.Tι θα γίνει ρε παιδιά?Που είναι  η ετεπ, ο  στεμπ, η  επε κ.λ.π.Αυτοί ούτε μια ανακοίνωση  δεν έχουν βγάλει σχετικά με ένταξη της πληροφορικής στα δημοτικά,αύξηση των ωρών στα γυμνάσια.ποια συμφέροντα εξυπηρούν?Των πληροφορικών  ή κάνω λάθος?Υπάρχει κανένας εδω μέσα από αυτούς τους συλλόγους?Σύμφωνα με τη δράση φορητός υπολογιστής σε μαθητές η  πληροφορική μάλον εντάσεται στα μαθήματα που θα διδάσκονται στην Έ ΚΑΙ ΣΤ' δημοτικού.Το θέμα είναι ποιοι θα το διδάξουν?Φοβάμαι πολύ ότι αυτοί θα είναι οι δάσκαλοι.
Επιτέλους ας κάνουν κάτι οι σύλλογοι μας.Δεν βλέπουν τους συνάδελφους των γερμανικών και της μουσικής τι κάνουν?
Πίεση στους συλλόγους με τηλέφωνα,γράμματα,e-mail.

Αποσυνδεδεμένος Giannakas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 19, 2008, 05:14:39 pm »
Να τον τον καλό το Σύνδεσμο:
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak080319a.php

Συγχαρητήρια στους ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ του Υπουργείου που "κατάφεραν"
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ να αδικήσουν ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ!!!

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ εν δικαίω Συναδέλφους και σε αυτούς
τους Συναδέλφους που υποστηρίζουν τα συμφέροντα άλλων κλάδων(δασκάλων ή καθηγητών).
Προτείνω την παρακάτω θεραπεία:
Να κάτσουν και να βλέπουν τον Πίνακα για αρκετά λεπτά ή ώρες, επαναλαμβανόμενα 1 φορά τη
μέρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:41:10 »

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 19, 2008, 05:57:11 pm »
είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει... αφού υπάρχει όρεξη ας αρχίσουμε τις κινήσεις... κανένα σωματείο κ κανένας σύλλογος δεν ασχολείται...
asimos_alex εγώ είμαι μέσα

Αποσυνδεδεμένος sophiek

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 19, 2008, 06:55:02 pm »
ΤΙ είναι αυτο που μπορούμε να κανουμε (ουσιαστικα εννοω περα απο το να φωνάζουμε)  και δεν το κάνουμε ?
τα παντα ειναι πιστη..

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 19, 2008, 07:10:24 pm »

τους Συναδέλφους που υποστηρίζουν τα συμφέροντα άλλων κλάδων(δασκάλων ή καθηγητών).
Να κάτσουν και να βλέπουν τον Πίνακα για αρκετά λεπτά ή ώρες, επαναλαμβανόμενα 1 φορά τη
μέρα...

Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτός ο πίνακας είναι γνωστός από τη στιγμή που είχε προκηρυχθεί ο προηγούμενος ΑΣΕΠ. Τι σε εκπλήσσει??? Από τη στιγμή που δεν υπήρχε η ειδικότητά μας στον προηγούμενο ΑΣΕΠ, λογικό είναι να μην πάρουν και άτομα τώρα το καλοκαίρι
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος Prosagon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 19, 2008, 08:04:53 pm »
Εγώ θέλω να δω αυτούς τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ πληροφορικούς που "σπούδασαν" ότι ναναι και πληροφορική που προκειμένου να σώσουν τη μόνιμη θεσούλα τους έλεγαν στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ να τους υποστηρίξουν διότι αυτοί θα αγωνίζονται για το καλό τους πολύ αποτελεσματικά μιας και είναι ήδη διορισμένοι και έχουν δύναμη.

Δεν θα ξεχάσω μάλιστα όταν ένας από τη Χίο αν δεν κάνω λάθος ο οποίος έστελνε μέσω της διεύθυνσης που δούλευε στις πρωτοβάθμιες κάθε περιφέρειας παραπλανητικά email προσπαθώντας να μαζέψει στοιχεία ωρομίσθιων  συναδέλφων για να τους γράψει σε έναν σύλλογο που δημιουργήθηκε για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Τώρα που όντως η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ διότι βάση κανονισμών της ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΕΝΩΣΗΣ έπρεπε να έχουμε 2 ώρες στο γυμνάσιο και έχουμε μόνο μια και 1 υποχρεωτικό στο λύκειο και έχουμε 1 επιλογής ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "πληροφορικοί" ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ;;;;; Σώσαμε την καλοπληρωμένη ξαπλώστρα μας στο νησί; Άσε τους άλλους να κουρεύονται......

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ πέρυσι τον Μάιο και τώρα είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!

-Μας πέταξαν έξω από τα τεχνικά λύκεια

Αποσυνδεδεμένος Giannakas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 19, 2008, 09:56:21 pm »

μέρα...

Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτός ο πίνακας είναι γνωστός από τη στιγμή που είχε προκηρυχθεί ο προηγούμενος ΑΣΕΠ. Τι σε εκπλήσσει??? Από τη στιγμή που δεν υπήρχε η ειδικότητά μας στον προηγούμενο ΑΣΕΠ, λογικό είναι να μην πάρουν και άτομα τώρα το καλοκαίρι

Εσύ geok τα βλέπεις όλα ΟΚ?
Οι συλλογισμοί σου είναι φθηνοί...
Δεν σε κόβω για Συνάδελφο ή δεν θέλω να πιστεύω ότι είσαι κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος voreios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 19, 2008, 11:45:32 pm »
Ενώ τώρα geok που θα μας έχουν στον καινούριο  Α.Σ.Ε.Π.  με 50 θέσεις(2 χρονιές) να είμαστε ευχαριστημένοι???Εμένα το ίδιο και το αυτό μου κάνει είτε 50 είτε καμία.
Κοίτα τους φιλόλογους πόσους διορισμούς θα έχουν τη νέα χρονιά?Πώς αυξήθηκαν τόσο πολύ οι ανάγκες για προσλήψεις φιλολόγων?Μάλλον δημιουργήθηκαν νέες θέσεις στα ΕΠΑΛ.Εκεί έγινε το έγκλημα και οι μόνιμοι Πληροφορικής ήταν απλοί παρατηρητές.
Να τους χαιρόμαστε!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 20, 2008, 12:15:28 am »
Τι λέτε ρε παιδιά? Ποιος σας είπε ότι χαίρομαι με αυτή την κατάσταση? Αν εσείς θέλετε μία φορά να προωθηθεί η Πληροφορική στα σχολεία εγώ θέλω 10!!!! Αφού είμαι πολύ ψηλά στον πίνακα και θα είμαι από τους άμεσα ευεργετημένους. Δεν μπορούμε όμως να το παίζουμε όσιες παρθένες και να εκπλησσόμαστε επειδή δεν θα πάρουν Πληροφορικούς στις επόμενες προσλήψεις, από την στιγμή που αυτό ήταν γνωστό εδώ και 1 χρόνο....

Συμφωνώ ότι πρέπει να κάνουμε κάτι και αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω των ενώσεων μας.

Εσύ geok τα βλέπεις όλα ΟΚ?
Οι συλλογισμοί σου είναι φθηνοί...
Δεν σε κόβω για Συνάδελφο ή δεν θέλω να πιστεύω ότι είσαι κάτι τέτοιο.

Εσύ GiannakasPE19, τόσο καιρό κοιμόσουν και τώρα ξαφνικά ξύπνησες και είδες τι γίνεται??? Εγώ φίλε μου λέω τα πράγματα όπως έχουν και δεν πετάω πυροτεχνήματα για να δημιουργώ εντυπώσεις.... Και ποιανού οι συλλογισμοί είναι φθηνοί, άσε να το κρίνουν άλλοι. Δεν είσαι καθόλου κατάλληλος για να με κρίνεις....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2008, 02:10:03 am από geok_salonika »
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος psar@ki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 20, 2008, 01:10:55 am »
Μια διευκρίνηση παιδιά,γιατι έχω μπερδευτει και επειδή όπως βλέπω υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση από όλους μας για πολλά θέματα της ειδικότητάς μας.
Έχει ξεκαθαριστεί το θέμα του αν θα συμμετάσχει η ειδικότητα μας στο διαγωνισμό,από επίσημα χείλη; Είχαν πει ότι μέσα Μάρτη θα είχε δημοσιευτεί όλο το σχέδιο για το νέο διαγωνισμό και τον μόνο κλάδο που δεν αναφέρουν ως τώρα είναι ο δικός μας. Ειδικά εφόσον κάνουν μια ομολογουμένως καλή αρχή με προγραμματισμό σε συγκεκριμένες ημερομηνίες των διαδικασιών προσλήψεων/μεταθέσεων κλπ από πλευράς υπουργείου και γραφείων εκπαίδευσης μου κάνει εντύπωση που μένει η ειδικότητά μας μετέωρη.

Ίσως οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι συνάδελφοι μπορούν να διαφωτίσουν αν μπορεί το υπουργείο ανα πάσα στιγμή να προκυρήξει διαγωνισμό μεμωνομένα για ειδικότητες, οπότε πολύ πιθανό να γίνει για μας τελευταία στιγμή. Επίσης εύλογο είναι το ερώτημα πως ο κλάδος της πληροφορικής πρόλαβε και "κορέστηκε"όταν άλλοι κλάδοι με δυσκολία στο διορισμό πολλών ετών, έχουν έναν σημαντικό αριθμό θέσεων.

Τέλος ένα μεγάλο ζήτημα είναι οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν στις θέσεις πληροφορικής μόνο με κάποιο σεμηνάριο,(που για να λέμε την αλήθεια αν όλοι οι εκπαιδευτικοί που παρακολουθούν τώρα προγράμματα επιμόρφωσης, διεκδηκούσαν θέσεις πληροφορικής, όπως μέχρι προσφάτως, θα ήταν εντελώς γελοίο).Ισως μια λύση και εκφράζω προσωπική γνώμη θα ήταν να απορροφηθούν από τις διοικητικές ανάγκες του υπουργείου,των γραφείων εκπαίδευσης και να δοθεί εν τέλη κάποια προτεραιότητα να μεταφερθούν στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει και στις ειδικότητες που ανήκουν, ώστε να υπολογιστούν τα πραγματικά εκαπιδευτικά κενά για μας. Παρατηρείται δηλαδή το φαινόμενο εκπαιδευτικοί με διαφορετικό τίτλο σπουδών που διορίστηκαν ως πληροφορικής να διαδάσκουν και οι όντως απόφοιτοι πληροφορικής να βρίσκονται στα γραφεία γιατι δεν έχουν που να τους τοποθετήσουν.
Προσωπική γνώμη εκφράζω, από την πλευρά ενός νέου ΠΕ19 με 3 χρόνια εμπειρίας ως ωρομίσθιος σε ολοήμερα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 20, 2008, 01:33:49 am »
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα συμμετάσχει η ειδικότητά μας στον επικείμενο διαγωνισμό. Αυτό ευελπιστούμε και ευχόμαστε όλοι.

Είναι αρκετά δύσκολο να κάνει το υπουργείο διαγωνισμό μόνο για μας
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος voreios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 20, 2008, 01:52:49 am »
Το θέμα δεν είναι μόνο αν θα γίνει διαγωνισμός για μας.Μακάρι να γίνει και να έχει θέσεις για όλους.
Πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να διεκδικούμε τα αυτονόητα.Μην μας περνάνε κάποια πράγματα με το έτσι θέλω και μετά τρέχουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμάζευτα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)